Poradna duly
Jana Čurdová
dobrýho večera vinšuju ![]()
Dneska mám jakejsi den blbec…teda už od včerejška
Docela dost jsme se pohádali s Peťou
No samozřejmě za to může mama, protože to začalo hádkou s ní a já jsem si to nevědomky vybila na Peťovi…až mě to fakt mrzelo
A mám docela brouka v hlavě - prý jestli jsem si všimla, že je máti na mě tak hrozná až od té doby, co jsem těhotná
A světe div se, že je to sakra PRAVDA!!!
Holky, se omlouvám, že sem zas tahám problémy doma, ale fakt to někdy nejde vydržet
![]()
No nic, jdeme dělat véču, tak jsem zvědavá, co dobrého ukuchtíme
Zatím ahojky
Holky, v říjnu 2006 jsem četla, že Janča79 se znovu začíná snažit o mimuško!!! To je super, držím palce…
jé, janičce moc držím palečky, snad to vyjde brzy a tentokrát bez problémů ![]()
ne ne, mino , to jeste neni nejlevnejsi, koukni: http://www.kamilka.cz/index.php?… ![]()
a ten fusak tamtez za 989,– - tak co, najdes ho jeste levnejc
?
http://www.kamilka.cz/index.php?…
jo jo, jsou krasny. to tu vybavicku pro sofinku beres fakt zgruntu
. ale jsou opravdu moc pekny, to bych si nechala rict klidne i pro sebe ![]()
Přeju dobré ranko,
dnes mám velký fofr v práci,tak toho moc nenapíšu.
Malá mě kope jak kdybych jí něco provedla
,od půl čtvrté ráno nešlo spát. Za to teď, teď bych si šlofíka dala.
Doufám,že dnes budou výsledky,jinak budu zklamaná a nas...... ![]()
Míno, nádherný
![]()
Přála jsem si kluka, hlavně kvůli manželovi, ale teď mi to snad začíná být i trochu líto
Ale doufám, že není všem pokusům konec, momentálně si říkáme, že máme ještě dva.. A snad aspoň jednou ty náušničky taky vyjdou ![]()
Holky, dnes nám ten týden pěkně začíná. Měl mě manžel vézt do práce, na osm jsem měla objednanou klientku. Za deset osm to konečně vypadalo, že se snad vyhrabeme z bytu, už jsme byli na chodbě, já jsem zabouchla a chtěla zamknout.. nějak to nešlo, no, už mi to bylo jasný - jeho klíče strčené zevnitř v zámku.. (zámek samozřejmě bezpečnostní).. a to i s klíčema od auta. U nás doma nikdy nikdo ty klíče zevnitř nestrkal, takže mě vůbec nenapadne nad tím přemýšlet, už jsem mu to jednou říkala, že mi to připadá hrozně nebezpečný… Takže jsme museli volat tchánovi, aby mě zavezl, naštěstí je hrozně hodný (proto se do vašich tchánodebat vůbec nezapojuju
), takže 8.10 jsem tu byla, paní naštěstí počkala.. Teď čekám, až manželovi skončí angličtina a budeme to muset nějak řešit. Momentální stav bez klíčů a bez auta je dost neuspokojivý ![]()
Na tohle jsem se strašně těšila, hlavně až ji budeme pořizovat naušničky. Už jsme byli v tolika zlatnictvích a docela bylo zklamání,prakticky žádný výběr. Tyhle vyrábí nějaké zlatnictví z Brna a prodává přes net,ale chtěla bych je vidět nejdříve osobně. Nechávám všechno až po dovče,třeba tam taky budou dobrý zlatnictví a naušničky ji přivezeme z Kréty
![]()
Zuzajdíku mě to příjde jako dobrá situační komedie,ale nezávidím ti to
Myslíš,že už je teď nebude z vnitřku strkat
Ale bude
![]()
Já vím, že bude
Ale přeci se s ním kvůli tomu měsíc po svatbě nerozvedu ![]()
Tak další vývoj: teď mi manžel volal, že na sousedním paneláku nějaká firma operuje s vysokozdvižnou plošinou a on ukecal jejího řidiče, že ho na té plošině zvedne do našeho pootevřeného okna v ložnici (4. patro). Strašně mě mrzí, že to neuvidím…
![]()
Zuzajdíku to uvidíš,bude to určitě večer v hlavních zprávách na Nově ![]()