LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
2.7.07 20:36

Mino ja to taky nehrotim :-D

JEndovi taky nepru veci kdyz koupim...............puncochacky jsem taky neprala......

Zuzajdiku, jen se uc...... bude to potreba :-D

Kosik nemam, meli sme kolibku a stala pul roku v rohu obyvaku........malej v ni desne rval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
2.7.07 20:38

zuzi, s tim savem jsi me pobavila, moje kamaradka (shodou okolnosti MUDr.) ma taky takovou uchylku :wink: . jinak ja jsem krom beranka prala vsechno, ten combi fusak (na rezim rucniho prani na 30, a uplne v pohode - dokonce dvakrat - jednou na zacatku a pak kdyz ho aja zcunila. nic se nezcuckovalo, naopak byl pak krasne nadychanej) i vlozky do zavinovacky (ty jsem prala xkrat na rezim rucniho prani, dve byly bezproblemu, u treti - od jineho vyrobce - se mi po prvnim prani neskutecne zcuckovala napln, ze to uz neslo pouzit. zkousela jsem ji reklamovat, a vlastne uz ani nevim, jak to dopadlo. pokud budete nekdo pouzivat klasickou zavinovacku, tak doporucuju vlozky do ni od fy FIALKA, ty jsou bezproblemove).
ja jsem vlastne prala fakt uplne vsechno, teda pred prvnim mimcem potahy z kocaru ne, ale ted na jare jsme to vsechno svlikli (celej potah z kocaru, vc. boudy, autosedacku, lehatko atd.) a vyprali, vsechno prezilo bez uhony a uplne to zari. je to dobrej kontrast v porovnani s totalne zcunenyma golfkama, ktery jeste obcas pouzivame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
2.7.07 20:47

a jinak obleceni teda peru vsechno, nechci riskovat. jde o to, ze mame s ajou obe citlivou kuzi, ja nikdy nezapomenu, jak jsem se priserne osypala, kdyz jsem si koupila podprsenku a vzala bez vyprani - no to si nedovedete predstavit, jak me palily bradavky :roll: :oops:
navic ja toho spoustu kupuju v detskym sekaci, takze tam je to nutnost vyprat, i kdyz je fakt, ze vetsinou chodim jen k jedny pani, ktera to vsechno doma vypere, nez to da do prodeje, takze to tam krasne voni a ne jako v jinych sekacich takova ta zatuchla desinfekce :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
2.7.07 20:58

Adel, já se přidávám, taky peru všechno, i na sebe. Teda kromě kabátů a tak.. Mám pocit, že nikdy nevím, kde se to všude válelo, kdo na to chytal a tak..
Jo a nikdy nezapomenu, jak jsem spala u rodičů bývalého přítele na chatě v novém povlečení, které nebylo vyprané. Ráno jsem se probudila a měla jsem na tváři otisklou modrou kytku.. Fakt úžasný zážitek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
2.7.07 21:02

:lol: coze???? to jako se ti potisk z povleceni pretisknul na tvar???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
2.7.07 21:06

Jo, přesně tak. Bylo to nějaké levné povlečení z tržnice a asi jak jsem byla zpocená, tak se ta barva obtiskla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
2.7.07 21:20

:lol: :lol: :lol: :lol: to je fakt dobry, zuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
3.7.07 08:16

Dobré ránko, Těhulky.

Martínek je od neděle s babičkou pod stanem a my s manželem pořád někde cestujeme. Nestíhám ani dočítat :oops: Ale jedno jsem zaregistrovala. Míno , moc gratuluji ke zdravé holčičce. :wink:

Doufám, že je tu všechno v pořádku a moc vás všechny zdravím. Prostě nestíhám :wink: Pokusím se sem ještě dneska dostat, ale s tím internetem to u nás vypadá na prd.
Adel, asi ti dneska předám seznámek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
3.7.07 08:29

Čau holky,
Kikijo neboj, to bude v pohodě, je jen třeba počkat :D Já šla k dr. přesně za čtyři týdny od ms s tim, že mam pozitivní test a dr. se na mě kouknul a řek mi že jestli je to teprve měsíc tak ať přijdu tak za 3 tejdny, že tam nic vidět nebude. Takže buď bez obav, všechno dobře dopadne :D
Jdeme s Aničkou ven, tak se tu zatim mějte a já se pak ozvu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
3.7.07 08:34

dobre ranko,
martasku, tak fakt budes cely leto bez netu??? seznamek mi klidne predej, ale prosim nejake instrukce, nebo spis figly, jak to delas s tim dopocitavanim dnu tehu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
3.7.07 09:17

krasne ranko tehulky :D

no k tomu prani, ja chci prat vsechno krome toho berankovyho fusaku… to mi prijde zbytecny… nooo cistirna mne Napoly taky napadla, ale co kdyz mi to tam znici????
co bude doma bude krasny vonavy a cisty… to mne privedlo na dotazek muzu to prat v avivazi (v nejaky detsky?) nebo radsi ne?

Taky budeme mit kosicek pro Vikouska…nebude novej ale to vubec nejni potreba… jen ty nebesa tam fakt nedam :D

Kato ja taky budu smirglit a natirat postylku, mame starsi tak aby byla jako nova, jen jeste nevim jestli ne ni nemrsknu nejakou barvicku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.7.07 09:21

Ahjte

tak jsem vcela ulihala s tm, jak se rano pustim do prace a jsem lina jak lemra :-D

Raveno............no vcera v krame jsem nad tim taky u vazovala, barevnou postylku.........a nevim, kdyby to byla jenom obyc. tak asi jo, ale tady jsou takove v:,–(ky z nejakeho plastu a tak jen ozivuji drevo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
3.7.07 09:42

Čauky,

dneska nestíhám ani ranní psaní,od rána makám jak barevná,páč jsem zítra poslední den v práci a musím to strhnout :lol:

My musíme pořizovat prakticky úplně všechno nově,nic nemám,jen ten košík a pak prý mi segruša nějaké oblečky dá,ale až na větší mimi.Malé měla všechny půjčené a ty různý dečky a chůvičk taky. Takže nás to bude stát jak kdybychom pořizovali mercedes. Ale budu to opečovávat a určitě se to pak některýmu ze synátorů bude hodit :wink:

Večer jsme řešili ty naušničky - jak jsem poslala to foto,tak oni to udělají i s růžovým kamínkem uprostřed. A ta cena je výborná.Pokud nic nedovezeme z dovči hned je Sofí objednáváme. Vůbec začnu pak všechno dávat do kupy - kočár,postýlka,výbava,......a spoustu píčovinek :lol:

A pozor,zítra máme rodinný srazík s překvapením - to vám pak do podrobna popíšu jak se všichni bráchové tvářili :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
3.7.07 10:00

Kato to mi mame celodrevenou…jenze jakoze pujcenou, tak se musiem zeptat jestli ji muzeme zbarevnit:-) a hlavne jeste nejsem na 100% rozhodnuta…

Mino a to ani netusi kluci ze budete mit mimi??? Fakt jim to zcela uslo?…mela by jsis to natocit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.7.07 10:07

Raveno ja myslim, ze MINA to uz klukum rekla............

My mame taky postylku od nekohho, ale pry si ji uz mame nechat......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí