LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
3.7.07 11:05

A tohle konecne original Vikousek kocarek :D :D (ps. ty skrine mi chteli nacpat domu, to bych radsi mela veci v krabicich a igelitkach…omlouvam se, ale pri vzpomince na tch po mynulym tydnu…se mi jezi chlupy a to ma o vikendu narozky a z toho se nevykroutim :( )

Kato to je vesnicka smeska…nejdrive segra schanela brita, ale tuhle jim nabidli, ze jinak pujde do utulku…tak si ji vzali a pekne rozmazluji hlavne segry pritel :-) takze to u nich dopadne jako u nas s Masikem…Masik (Mafie) je pani domu a mi jen v podnajmu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.7.07 11:08

RAveno hezkej kocarek

A ta skrine..............hele pred 40ti lety to bylo NO1 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
3.7.07 11:08

Jinak persky miminka jsou uzasny…znama ma ted taky (ale ne s papirama) zrzavy (spis oranzovy) ted jim bude mesic a kousek…musim se konecne zaskocit podivat…nevim cim to ale kdyz jsem chodila do prace stihla jsem daleko vic veci nez ted na valeni sunek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.7.07 11:10

No tyhle maji asi 16 dni...... a taky nejsou s papirama......

jako kotatka jsou krasne ale dospele jsou to mrchy s narazenym ksichtem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
3.7.07 11:10

Dobré dopoledne :-)
Míno - tak to bude zítra akce - reakce :potlesk: Na to bych se šla taky kouknout :wink:
To já bych ten svůj pupek nezamaskovala už asi ničím…mmch - včera mi to říkal i Peťa, že se mi „ten bancek vyhópl jak sviňa“ :lol: :lol:
Raveno - vůbec tady není žádná spravedlnost…já to říkám pořád :arrow: mám taky UŽ 8 kilo 8O :roll: a vůbec netuším, kde jsem to nabrala :nevim:

A ty košišky jsou krásný :lol: Ty naše už jsou starý - té jedné letos bylo 13 let a měla 2 koťata 8O …poběhlice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.7.07 11:12
NAPOLY píše:
Dobré dopoledne :-)
Míno - tak to bude zítra akce - reakce :potlesk: Na to bych se šla taky kouknout :wink:
To já bych ten svůj pupek nezamaskovala už asi ničím…mmch - včera mi to říkal i Peťa, že se mi „ten bancek vyhópl jak sviňa“ :lol: :lol:
Raveno - vůbec tady není žádná spravedlnost…já to říkám pořád :arrow: mám taky UŽ 8 kilo 8O :roll: a vůbec netuším, kde jsem to nabrala :nevim:A ty košišky jsou krásný :lol: Ty naše už jsou starý - té jedné letos bylo 13 let a měla 2 koťata 8O …poběhlice :)

NApoly jenom 2 kotata????? To je snad Jebtiska :-D

A brich mam taky jak melon. ale zmensila se mi kousek asi prdka a zhubli ruce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
3.7.07 11:18

Kato jenze pred 40 lety jsem tu nebyla ani ja :D ani nas byt tak nevim proc neco tak ohyznyho bych mela trpet… brrrrrrrr…

Napoly jeee to mam radost, ze alespon nekdo semnou drzi za jeden provaz :D :D hele, ale v uplny tme a v tunelu i ty nase pupky pujdou schovat :D :D :D

Nooo to nase Mafioza nemela a nikdy uz mit chudinka zadny matersky ani jiny povyrazeni mit nebude, musela pod kudlu jelikoz se mrouskala co 14 dni a v garsonce to bylo sileny :( ale nevypada ze by ji to trapilo, kdyz vlastne ani nevi o co prisla…

Kato zavist, zavist ja se zvetsuju uplneeeeeeeeeeeeeeee vsude :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
3.7.07 11:19

Mně se tedy zvětšilo jen břicho, mám nahoře 2,5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
3.7.07 11:20

tak ještě, že si dozadu nevidím…pro jistotu :wink: Mě se zase stáhla kůže z krku (no doufám, že se to pak zpraví, abych nevypadala po porodu jak krůta)
Ale zjistila jsem hrůzostrašnou věc :arrow: normálně, jak se mi zvětšily prsa, tak mám zespod strie!! Nebo co to je za mrchy :! :! :!
Peťa si ze mě zas dělá šoufky, že jsem šupináč :?:lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.7.07 11:22

NApoly strie na prsou se mi udelali pri prvnim tehu, snad hned v 6tt

my to narostlo pres noc a popraskalo. ted j e to v pohode, ono to zesvetlalo a mazu furt tak to neni videt

Siamino, se mas… jenom pupik :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
3.7.07 11:28

však já taky mažu!! Ale nějak ty potvory nechcou miznout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
3.7.07 11:30

napoly, proboha proc SUPINAC???

raveno, s tim fusakem mas pravdu, je to zbytecny, kdyz je uplne novej. my meli na aju novej beranek, taky jsme ho pouzili rovnou. a ani ted ho nebudem davat cistit, jeste je dobrej. akorat svagrova mela 30 let staryho beranka, tak ta ho dala do cistirny, ale u novyho je to zbytecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
3.7.07 11:36

adel - no protože to zespodu vypadá ne jako čárky, ale jako šupinky… No mám doma exota, no :wink:

Tak jsem taky přemýšlela o tom praní a ten fusak teda taky prát nebudu - máte pravdu - malej tam bude stejně v hadříkách…
Jo a dávaly jste do praní tu aviváž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
3.7.07 11:39

napoly, teda ten tvuj ma fantazii :wink:
avivaz bych urcite nedavala, zda se mi to jako zbytecna chemie navic. ale ja ji nepouzivam ani normalne. to pradylko stejne nejlip voni, kdyz ho vyprany povesis venku na slunicko. a uplne nejlip stejne voni miminko samo (myslim cistounky vykoupany :wink: ), na to zadna avivaz nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
3.7.07 11:40

Holky, tak s tou váhou…já u mám 3 kila navrh a to jsem se ještě tento týden nevážila. Ale do práce už nepůjdu, tak je mi to jedno! Mě se to zase usazuje na bocích, takže původní rifle můžu nosti pouze jedny! Ale teď v neděli jsem viděla kamarádku, která má termín asi o 14 dnů dříve a měla břicho jak v 7 měsíci…je to hodně individuální!

Jo a taky mám strach z toho, že budu samá prasklinka a tak hodně mažu…jenom si myslím, že pokud se něco má udělat, tak nepomůžou ani hodně dobré krémy! Ale možná se to s tím zmírní…

Míno, to s tou rodinou je fakt dobrý…myslím si, že malá bude mezi takovou bandou kluků jak princezna!!!!! A s těma rodičema je fakt síla…už jsem jednou psala…pro mě prostě nepředstavitelná situace, ale pokud to člověk zažije, tak to bere jinak…!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí