LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
583
3.7.07 15:24

Holky, možná mi to šlo i s tím bříškem, protože minulý týden mi můj řekl, že bych takové mohla mít pořád, že je to sexy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
3.7.07 16:58

no, tak uz snad radsi zmenime tema, ne :wink: :?:

ted jsem koukala na novou diskusi, kde je odkaz na hracky s ftalaty: http://www.mzcr.cz/index.php?… . tak jsem na to mrkla, ale s tim, ze tam nebude urcite nic z toho, co ma aja. no, z nekterych tech hracek to uplne cisi, ze nejsou v poradku, takovy ty super levny z trznice, ale samozrejme jsem narazila i na to, co mame - ty gumovy bryndacky od canpolu (s ruzovym okrajem). ted uz to nepouzivame, ale driv hodne. a vtipna je ta cervena plastenka - presne tu jsem totiz minuly rok koupila aje, a pri prvnim desti zacala poustet ZLUTOZELENOU barvu. aja mela obarveny obleceni, parada. v krame mi sice tvrdili, ze jsem jedina, kdo to reklamuje, nicmene penize mi vratili (ona stala asi jen stovku, ale tam slo o princip :wink: ). tak ted jim to asi vrati vic lidi :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
3.7.07 18:36

Jeeejda, devcice ukecany, ja se z vas picnu :lol: uplne zive si predstavuju ty vase barvite popisovany poprsi :lol: :lol: ja zrovna dnes dostala pokyn, jakou podprdu si mam sehnat pod svatebni saty - jenze s moji novou velikosti pujdu asi naostro :roll:

Vubec nestiham - tchynca odjela na 4 dny na chaticku, tak rychle vynasime veskerej moznej nasyslenej bordel :evil: abychom konecne mohli zacit bourat a stavet… kdyby to videla, tak ji klepne! (coz by na druhou stranu taky nemuselo byt nejhorsi):-)

Mino , gratuluju k vysledkum a zdrave Sofince :srdce: a tesim se na detailni story „Jak jsme to oznamili klukum“ :wink:

A taky moc diky za rady na ty krece - piju tu magnesku a konecne si rano nepripadam, jak kdybych v noci bezela 60 kilaku 8)

Tak ja zas bezim pracovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
3.7.07 22:26

holky, už jdu asi chrnět…zítra mám náročnej den :arrow: musím koupit pytle do popelnice (takový ty véélikánský) a naházet tam starý hadry, abychom se mohli hnout s vyklízením - přesně jak KRISULKA - všechno je to zbytečně nakřečkovaný, tak dokud není matinka doma, tak všechno vyházím…to už si pak nebude pamatovat, jestli z toho něco chtěla nebo „potřebovala“…a když se to podaří vyklidit a všechno trochu zkulturnit, tak už bychom se mohli bavit o té výměně :potlesk: Když já už bych to všechno chtěla mít z krku a už se jenom těšit na listopad…takže to musím zas rozhoupat já…ale aspoň se nebudu nudit - drahoušek jde zítra pomáhat kolegovi z práce s čímsi na baráku, tak na to budu mít klid…a pak jsme na večer pozvaní k nim na grilovačku :potlesk: :potlesk: :potlesk: To si zas nabaštíme pupky :lol:
Adel - na zítra ti s Filipkem držíme všechny palečky…pak se honem musíš ozvat, ať nemáme vřídky :wink: Budem sledovat :P
Míno - ty ještě určitě ráno příjdeš poklábosit, takže psát Ti, ať si užiješ zítřek je nesmysl…takže zítra…

Holčiny, dobrou noc, sladký sny Vám i mrňouskům :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
4.7.07 07:49

dobre ranko, tak koukam, ze jsem tu zas prvni. ale jen pockejte, az budete mit doma ty mimina, tak taky nebudete rano vyspavat :wink: .
se mnou uz lomcujou nervy, na tu genetiku mam volat mez 9 a 12, tak uz jsem jak na trni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
4.7.07 07:55

Adelin neboj nestrasis prvni :D :D jsem tu taky…

A neboj drzime vsechny palecky co mame :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
4.7.07 08:25

Ahojda Těhulky, :wink:
jdu dočíst a naposledy hodit seznámek. Jelikož vůbec nějak nestíhám a nevím, kdy se ocitnu bez netu, radši ho předám Adel :)

Adel , tak nejdříve držím všechny pěsti co máme a neboj se, všechny výsledky budou určitě O.K. :wink:
A teď k tomu seznámku. Až ho sem hodím, dej prosím odpovědět „citovat“, okopíruj si, to co tam je a ulož si to do worldu. A pak už jen ve worldu měníš a doplňuješ údaje. Hlavně tam musí zůstat všechny ty závorky. Pak to celý z wordlu okopíruješ a hodíš sem jako nový příspěvek. Fígl ti moc neporadím. Já vždycky dočítám a postupně doplňuji údaje a dopočítávám dny těhu. Určitě to zmákneš levou zadní, jen to chce vždycky čas všechno dočíst :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
4.7.07 08:33

Já taky už od půl sedmé nespím :! Jen jsem neměla čas juknout sem :lol:
Adel moc na tebe myslím a jsem příšerně napnutá. Věřím že to bude zdravoučký miminko a hlavně jaké ti potvrdí pohlaví :lol: :lol: :lol:
Dneska to mám náročný po celý den,v práci během dopol vše dodělat, rozdat pokyny a moc už neprudit,ať na mě s láskou vzpomínají :lol:
V poledne jdu ke kadeřnici,odpoledne nachystat papů a v šest je začátek. Jsme zvědavá jakou řeč si Zdeněk nachystá,určitě se bude pěkně potit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.7.07 08:37

Mino, ze bych se prijela i s prckem podivat do Lipy???? :-D

Adel drzim palce, a myslim na tebe

Manzel si porucil svickovou, toz musim sehnat dobre masicko........

A jinak u nas vstavani v 7, ale ja spala jeste do 8.10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
4.7.07 08:46

Mino tak uz to mate za par:-) doufam ze se zitra dostanes ke compiku a barvite vylicis vsechny detaily :D :D Tak tatka se ujme slova…no ja vzdycky kdyz si neco chystam tak to zmastim :D takze radsi improvizuju…

Kato mam vyhodu Kubik svickovou moc nemusi (jako vsechny omacky) tak se nemusim ucit ji varit…nehlede na to, ze mu ji maminka porad cpe :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
4.7.07 08:48

** Seznámek **

Těhulky Ravena nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , ko 20.7., těh. 23+5 holčička Viktorka Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , ko 12.7., těh. 23+3 chlapeček kaccherie nar.82, vdaná, TP 30.10. , ko 17.7., těh. 23+3 , holčička lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 23+1
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , těh. 23+1 holčička Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , ko 1.8., těh. 23+1 chlapeček Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 22+5 chlapeček Honzík Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , těh. 22+5 holčička Jituška Zuzajdik nar.80, ryby, vdaná, TP 5.11. , těh. 22+2 chlapeček Napoly nar.84, panna, TP 9.11. , ko 16.7., těh. 21+5 chlapeček Filípek Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 21+4 holčička Sofie Gabriela Luli nar.79, rak,vdaná, TP 10.11. , ko +UZV 23.7.,těh. 21+4 chlapeček Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , UZV s manžou 13.7., ko 18.7., těh. 21+1 chlapeček Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , těh. 21+0 holčička Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , těh. 20+6
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , výsledky z amnia 4.7., ko po amniu 16.7., další ko 25.7., těh. 20+1 chlapeček kamm3 nar.82, rak, svobodná, TP 21.11. , UZV 9.7., těh. 20+0
petule26 nar.81, lev, vdaná, TP 22.11. , UZV 12.7., těh. 19+6
Jarouch nar.78, štír, svobodná, TP 22.11. , těh. 19+6 překvapení Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , ko 12.7., těh. 19+2
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 26.11. , UZV 23.7., těh. 19+2 holčička Sofie

holčičky : chlapečci = 7 : 8 překvapení 1

Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky

Snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná Těhulka Kikija nar.81, panna, vdaná
 //

1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0 //

Aktualizace: 4.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
4.7.07 08:55

no mino, taky jsem zvedava na pohlavi. jen trnu, aby mi nerekli holcicku, protoze pak bych se bala, ze zamenili vzorky :wink:

martasku, prebiram :wink: . to je presne ten figl, co jsem potrebovala. tohle me nenapadlo, ze kdyz dam citovat, ze mi to tam zustane i s barvickama. parada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
4.7.07 09:04

Adel volej už 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
4.7.07 09:08

no, mino, asi budu mit stejnou detektivku jak ty :roll: . volala jsem tam, a vzal to jinej doktor a ze ta geneticka je tam jen pondelky, ze se stala chyba, ze mi tam napsala, ze mam volat ve stredu. a ze ona dneska je v pardubicich, tak mi dal cislo tam, a tam se nemuzu dovolat… zaludek mam az v krku, jak jsem nervozni. teda jestli to dneska nezjistim, tak se budu nervovat do pondelka …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
4.7.07 09:15

No to úplně vím jak ti teď je. To je k posrání,jinak se to říct nedá. Snad se dovoláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí