Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, možná mi to šlo i s tím bříškem, protože minulý týden mi můj řekl, že bych takové mohla mít pořád, že je to sexy ![]()
no, tak uz snad radsi zmenime tema, ne
![]()
ted jsem koukala na novou diskusi, kde je odkaz na hracky s ftalaty: http://www.mzcr.cz/index.php?… . tak jsem na to mrkla, ale s tim, ze tam nebude urcite nic z toho, co ma aja. no, z nekterych tech hracek to uplne cisi, ze nejsou v poradku, takovy ty super levny z trznice, ale samozrejme jsem narazila i na to, co mame - ty gumovy bryndacky od canpolu (s ruzovym okrajem). ted uz to nepouzivame, ale driv hodne. a vtipna je ta cervena plastenka - presne tu jsem totiz minuly rok koupila aje, a pri prvnim desti zacala poustet ZLUTOZELENOU barvu. aja mela obarveny obleceni, parada. v krame mi sice tvrdili, ze jsem jedina, kdo to reklamuje, nicmene penize mi vratili (ona stala asi jen stovku, ale tam slo o princip
). tak ted jim to asi vrati vic lidi
…
Jeeejda, devcice ukecany, ja se z vas picnu
uplne zive si predstavuju ty vase barvite popisovany poprsi
ja zrovna dnes dostala pokyn, jakou podprdu si mam sehnat pod svatebni saty - jenze s moji novou velikosti pujdu asi naostro ![]()
Vubec nestiham - tchynca odjela na 4 dny na chaticku, tak rychle vynasime veskerej moznej nasyslenej bordel
abychom konecne mohli zacit bourat a stavet… kdyby to videla, tak ji klepne! (coz by na druhou stranu taky nemuselo byt nejhorsi):-)
Mino , gratuluju k vysledkum a zdrave Sofince
a tesim se na detailni story „Jak jsme to oznamili klukum“ ![]()
A taky moc diky za rady na ty krece - piju tu magnesku a konecne si rano nepripadam, jak kdybych v noci bezela 60 kilaku ![]()
Tak ja zas bezim pracovat ![]()
holky, už jdu asi chrnět…zítra mám náročnej den
musím koupit pytle do popelnice (takový ty véélikánský) a naházet tam starý hadry, abychom se mohli hnout s vyklízením - přesně jak KRISULKA - všechno je to zbytečně nakřečkovaný, tak dokud není matinka doma, tak všechno vyházím…to už si pak nebude pamatovat, jestli z toho něco chtěla nebo „potřebovala“…a když se to podaří vyklidit a všechno trochu zkulturnit, tak už bychom se mohli bavit o té výměně
Když já už bych to všechno chtěla mít z krku a už se jenom těšit na listopad…takže to musím zas rozhoupat já…ale aspoň se nebudu nudit - drahoušek jde zítra pomáhat kolegovi z práce s čímsi na baráku, tak na to budu mít klid…a pak jsme na večer pozvaní k nim na grilovačku
To si zas nabaštíme pupky ![]()
Adel - na zítra ti s Filipkem držíme všechny palečky…pak se honem musíš ozvat, ať nemáme vřídky
Budem sledovat ![]()
Míno - ty ještě určitě ráno příjdeš poklábosit, takže psát Ti, ať si užiješ zítřek je nesmysl…takže zítra…
Holčiny, dobrou noc, sladký sny Vám i mrňouskům
![]()
dobre ranko, tak koukam, ze jsem tu zas prvni. ale jen pockejte, az budete mit doma ty mimina, tak taky nebudete rano vyspavat
.
se mnou uz lomcujou nervy, na tu genetiku mam volat mez 9 a 12, tak uz jsem jak na trni ![]()
Adelin neboj nestrasis prvni
jsem tu taky…
A neboj drzime vsechny palecky co mame
![]()
Ahojda Těhulky, ![]()
jdu dočíst a naposledy hodit seznámek. Jelikož vůbec nějak nestíhám a nevím, kdy se ocitnu bez netu, radši ho předám Adel ![]()
Adel , tak nejdříve držím všechny pěsti co máme a neboj se, všechny výsledky budou určitě O.K. ![]()
A teď k tomu seznámku. Až ho sem hodím, dej prosím odpovědět „citovat“, okopíruj si, to co tam je a ulož si to do worldu. A pak už jen ve worldu měníš a doplňuješ údaje. Hlavně tam musí zůstat všechny ty závorky. Pak to celý z wordlu okopíruješ a hodíš sem jako nový příspěvek. Fígl ti moc neporadím. Já vždycky dočítám a postupně doplňuji údaje a dopočítávám dny těhu. Určitě to zmákneš levou zadní, jen to chce vždycky čas všechno dočíst ![]()
Já taky už od půl sedmé nespím
Jen jsem neměla čas juknout sem ![]()
Adel moc na tebe myslím a jsem příšerně napnutá. Věřím že to bude zdravoučký miminko a hlavně jaké ti potvrdí pohlaví
![]()
Dneska to mám náročný po celý den,v práci během dopol vše dodělat, rozdat pokyny a moc už neprudit,ať na mě s láskou vzpomínají ![]()
V poledne jdu ke kadeřnici,odpoledne nachystat papů a v šest je začátek. Jsme zvědavá jakou řeč si Zdeněk nachystá,určitě se bude pěkně potit
![]()
Mino, ze bych se prijela i s prckem podivat do Lipy???? ![]()
Adel drzim palce, a myslim na tebe
Manzel si porucil svickovou, toz musim sehnat dobre masicko........
A jinak u nas vstavani v 7, ale ja spala jeste do 8.10
Mino tak uz to mate za par:-) doufam ze se zitra dostanes ke compiku a barvite vylicis vsechny detaily
Tak tatka se ujme slova…no ja vzdycky kdyz si neco chystam tak to zmastim
takze radsi improvizuju…
Kato mam vyhodu Kubik svickovou moc nemusi (jako vsechny omacky) tak se nemusim ucit ji varit…nehlede na to, ze mu ji maminka porad cpe
![]()
** Seznámek **
Těhulky Ravena nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , ko 20.7., těh. 23+5 holčička Viktorka Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , ko 12.7., těh. 23+3 chlapeček kaccherie nar.82, vdaná, TP 30.10. , ko 17.7., těh. 23+3 , holčička lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 23+1
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , těh. 23+1 holčička Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , ko 1.8., těh. 23+1 chlapeček Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 22+5 chlapeček Honzík Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , těh. 22+5 holčička Jituška Zuzajdik nar.80, ryby, vdaná, TP 5.11. , těh. 22+2 chlapeček Napoly nar.84, panna, TP 9.11. , ko 16.7., těh. 21+5 chlapeček Filípek Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 21+4 holčička Sofie Gabriela Luli nar.79, rak,vdaná, TP 10.11. , ko +UZV 23.7.,těh. 21+4 chlapeček Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , UZV s manžou 13.7., ko 18.7., těh. 21+1 chlapeček Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , těh. 21+0 holčička Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , těh. 20+6
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , výsledky z amnia 4.7., ko po amniu 16.7., další ko 25.7., těh. 20+1 chlapeček kamm3 nar.82, rak, svobodná, TP 21.11. , UZV 9.7., těh. 20+0
petule26 nar.81, lev, vdaná, TP 22.11. , UZV 12.7., těh. 19+6
Jarouch nar.78, štír, svobodná, TP 22.11. , těh. 19+6 překvapení Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , ko 12.7., těh. 19+2
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 26.11. , UZV 23.7., těh. 19+2 holčička Sofie
holčičky : chlapečci = 7 : 8 překvapení 1
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná Těhulka Kikija nar.81, panna, vdaná
//
1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0 //
Aktualizace: 4.7.
no mino, taky jsem zvedava na pohlavi. jen trnu, aby mi nerekli holcicku, protoze pak bych se bala, ze zamenili vzorky ![]()
martasku, prebiram
. to je presne ten figl, co jsem potrebovala. tohle me nenapadlo, ze kdyz dam citovat, ze mi to tam zustane i s barvickama. parada!
no, mino, asi budu mit stejnou detektivku jak ty
. volala jsem tam, a vzal to jinej doktor a ze ta geneticka je tam jen pondelky, ze se stala chyba, ze mi tam napsala, ze mam volat ve stredu. a ze ona dneska je v pardubicich, tak mi dal cislo tam, a tam se nemuzu dovolat… zaludek mam az v krku, jak jsem nervozni. teda jestli to dneska nezjistim, tak se budu nervovat do pondelka …
No to úplně vím jak ti teď je. To je k posrání,jinak se to říct nedá. Snad se dovoláš.