Poradna duly
Jana Čurdová
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mame zdravyho kluka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teda to si nedovedete predstavit, jak jsem si oddechla. kdyz jsem dovolala, tak jsem pak malem radosti umackala aju ![]()
nemluvila jsem teda s tou svou genetickou, ale nejakou jinou v laborce a ona me tam mela v PC (asi to vsechno delaj v laborce v pardubkach, coz jsem nevedela) a ze vysledky jsou v podradku, teda aspon na chromozomalni vady, kvuli kterym to delali, na ktere meli podezreni. ted to pry jeste dovysetrujou na nejake dalsi, tam budou vysledky fakt az toho 16.7., ale to by pry byly jen male „kosmeticke“ vady, takze si pry muzu oddychnout. jezis holky, ja mam takovou radost!!!!
To je hrozný, jak to tak můžou dělat. Vždyť přece musí vědět, jak jsou z toho ty volající matky na nervy…
Já už jsem taky od šesti vzhůru, manžel jel do Prahy, tak mě probudil, jak vstával, a už jsem neusnula. Naštěstí už v pořádku dojel, tak můžu být do večera klidná - než zas pojede zpátky.. ![]()
Budu mu muset uvařit nějakou dobrou večeři, už se těším:)
Zajedu do Globusu, protože jsou tam takové ty výrobky od Tchiba a ode dneška je v nabídce kjrásná prošívaná deka s mořskými motivy. Už se na ni těším. Problém je v tom, že jsem si na dnešek určitě pozvala jednu paní a nenapsala jsem si, na kolik hodin. A vůbec si to nepamatuju. Myslela jsem si, že na 9, ale zjevně ne
No, možná na deset, uvidíme
Takže teď se bojím odjet…
""http://www.trippytext.com/gen/84/433/b7e0cdafac6859f0367e566865d049e0.gif:http://www.trippytext.com/…65d049e0.gif
Zuzajdiku ta tehudemence je desna vid????? a tohle je jen slaby odvar ![]()
To má za ty nervíky ![]()
Je to skvělý,že to máme všichni všechno v pořádku (ťukám při tom-ťuk ,ťuk,abych to nezakřikla) a že ty naše těhu probíhají vcelku klidně ![]()
dobra divocina, mino, az oci prechazeji
. holky, diky za gratulace, sakra, ja mam takovou radost!!!! ted byste me mely videt, jak se tu culim jak blbecek, pusu od ucha k uchu. ted se snad uz konecne budu moct zacit tesit!!!!!!!
zuzi, katka ma pravdu, tehudemence je hrozna vec
. priprav se na to, pokud chces pracovat, ze si budes muset uuuuplne vsechno zapisovat ![]()
ADEL SUPER A VELKA GRATULACE
Holky to je super ze Vam to vsem dopadlo dobre!!! Tak ted uz musime jen zvladnout ty nase drobecky hladce porodit a je to
![]()
Ahoj maminy,
Adelin moc moc moc moc moc moc moc moc moc gratuluji ke zdravému chlapečkovi ![]()
Jsem ráda, že už to máte všechny za sebou
![]()
ahojky,
tož jsem samým napětím nemohla ani psát..
Adel - gratulujeme
![]()
Ale fakt, dovolat se tam, to je zážitek - mě taky třikrát přepojovali až mi pak řekli, že mám špatný číslo..
já mám takovou radost, že to máme všechny v pořádku
![]()
Jen aby to ti naši prcci neměli v životě moc jednoduchý, když si to za ně teď vybíráme
![]()
napoly, ja nemyslim, ze to budou mit nejak lehky. spis to budou pekny nervaci, vzhledem k tomu, jaky stresy si s nama kolem tech odberu prozili ![]()
Dobrý, druhý pokus vyšel, paní přišla v deset:)))
Jedu pro deku, hurá…