Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, při předvíkendovém úklidu stolu jsem našla lísteček s napsaným datem a časem, kdy měla ta dnešní paní přijít, takže ADEL , psát si to nestačí… Je potřeba ještě založit sešit, kam si budu psát, kde mám co napsané
![]()
zuzajdiku - a ještě ty fosforový samolepící lístečky s šipkama, kde máš ten sešit
![]()
NAPOLY píše:normálně mě asi něco osvítilo a už asi vím, jak sem dát obrázek
(teda osvítila mě ravena, ale v jiné diskuzi
)
Napoly vzdyt mne to radil nekdo z holek tady v listopadu:-) jak ty holka ctes??
resp na co porad myslis
![]()
co to vsechno obsahuje ta
a?
napoly, ja nevim. co to je za znacku? ja bych se trochu bala u tech „no name“ lahvicek a savicek, ze by mohly byt zdravotne zavadny. to, co bude to mrne strkat porad do pusy, bych kupovala osvedceny znacky.
Ahoj holky, zase Vám sem na chvilku vlezu…
Adelin, moc blahopřeju ke zdravému klučíkovi! ![]()
A taky Ti moc dík, jsi takový strážný anděl
, který přesně ví, co potřebuju slyšet … teda číst. Moc díky!!!
I.
Dárková
a pro děti od 0 - 6 měsíců. Obsahuje: 1 plastovou lahvičku (250ml), 1 bryndáček (zespodu PVC), 1 chrastítko vhodné do malých dětských ručiček, 1 capáčky (délka 10cm) a 1 malou podložku (44cm x 23cm). Materiál: 60% bavlna + 40% polyester.
Upozornění: Obal neslouží jako hračka, uchovávejte mimo dosah dětí!
Však samozřejmě chrastítko bude jen tak a k té lahvičce koupím jinou savičku…to už je promyšlený ![]()
Ale tohle je hlavně pro maminku - ulítávám totiž na TWEETYM
![]()
a s tím obrázkem - jo, holky to tu vysvětlovaly, jenže neřekly, že to IMG je navrchu v tom čtverečku
![]()
Adelin GRATULUJU!!!
jste i s mimcem sikulky!
Napoly , prave jsem chtela napsat, ze Tweety, to je proste borec, kvuli kterymu stoji zat o jit i do neznackovych lahvicek
doufam, ze sezenu podobne prasteny ![]()
Jee, a to jste me potesily, ze nemusim na ten cukrtest!
huraaa, aspon k necemu je dobry byt mlada a blba ![]()
Uz mam doma manzu, takze krasny den a mozna vecer nakouknu
Mame pred sebou 4 dny volna
krisulka píše:
Tweety, to je proste borec, kvuli kterymu stoji zat o jit i do neznackovych lahvicekdoufam, ze sezenu podobne prasteny
krisulko, ja myslim, ze tweety je takovej borec, ze by stalo za to ho mit treba na zivutku svatebnich satu, ne, co rikas ![]()
koukam, ze uz se ti to pekne blizi ![]()
Hehehe
No, Adelin, to vuuubec neni spatnej napad
zkusim to navrhnout kamaradce, co mi saty sije
zatim to s tou rychlosti priprav vypada stejne na to, ze pujdu k tamanum a nejakeho tweetyho v bilem koupim ![]()
Holky, tak jsem krásně vyspinkaná a jdu dělat hospodyňku, budu vařit jakousi vepřovou roládu plněnou jarní zeleninkou. Našla jsem si recept na Kluci v akci. Doufám, že se podaří.. Času dost, manžílek stojí v zácpě v Praze.. klidně zvládnu ještě jednoho šlofíčka ![]()
Tak mě napadá, myslíte, že se někdy setkáme naživo?
tak jsem si ten svuj mega pupek konecne nechala zvecnit
, mate ho v galerce i s vesakama
. ale je teda sila, ze strie z minulyho tehu naspodu bricha a na bocich jsou videt i na ty fotce ![]()
Adelin jak jsi se ptala v rijnu tak ta deka je z http://bazar-beruska.mimishop.cz/katalog.php?…
(staci dat citovat a objevi se zdroj obr
ale urcite by ti to prozradila ![]()
jen co je na ty spanelsky dece zvlastniho ze stoji 500???? krasna to je to zas jooo…
A kraaaaaaaaaaaasnej pupik
Adelin ja zadny mimi jeste nemela a taky na boku uz mam jizvicky ![]()
Mina uz to ma za sebou, jsem zvedava co napise
![]()