LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4424
4.7.07 14:38

Holky, při předvíkendovém úklidu stolu jsem našla lísteček s napsaným datem a časem, kdy měla ta dnešní paní přijít, takže ADEL , psát si to nestačí… Je potřeba ještě založit sešit, kam si budu psát, kde mám co napsané :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.7.07 15:12

zuzajdiku - a ještě ty fosforový samolepící lístečky s šipkama, kde máš ten sešit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.7.07 16:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
4.7.07 16:12
NAPOLY píše::lol: normálně mě asi něco osvítilo a už asi vím, jak sem dát obrázek :P (teda osvítila mě ravena, ale v jiné diskuzi :wink: )

Napoly vzdyt mne to radil nekdo z holek tady v listopadu:-) jak ty holka ctes?? :P :P resp na co porad myslis :wink: :wink:
co to vsechno obsahuje ta :,-(a?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
4.7.07 16:16

napoly, ja nevim. co to je za znacku? ja bych se trochu bala u tech „no name“ lahvicek a savicek, ze by mohly byt zdravotne zavadny. to, co bude to mrne strkat porad do pusy, bych kupovala osvedceny znacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.7.07 16:21

Ahoj holky, zase Vám sem na chvilku vlezu…

:srdce: Adelin, moc blahopřeju ke zdravému klučíkovi! :srdce:

:huban: A taky Ti moc dík, jsi takový strážný anděl :-) , který přesně ví, co potřebuju slyšet … teda číst. Moc díky!!!

I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.7.07 16:30

Dárková :,-(a pro děti od 0 - 6 měsíců. Obsahuje: 1 plastovou lahvičku (250ml), 1 bryndáček (zespodu PVC), 1 chrastítko vhodné do malých dětských ručiček, 1 capáčky (délka 10cm) a 1 malou podložku (44cm x 23cm). Materiál: 60% bavlna + 40% polyester.
Upozornění: Obal neslouží jako hračka, uchovávejte mimo dosah dětí!

Však samozřejmě chrastítko bude jen tak a k té lahvičce koupím jinou savičku…to už je promyšlený :potlesk:
Ale tohle je hlavně pro maminku - ulítávám totiž na TWEETYM :oops: :P

a s tím obrázkem - jo, holky to tu vysvětlovaly, jenže neřekly, že to IMG je navrchu v tom čtverečku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
4.7.07 16:46

Adelin GRATULUJU!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: jste i s mimcem sikulky!
Napoly , prave jsem chtela napsat, ze Tweety, to je proste borec, kvuli kterymu stoji zat o jit i do neznackovych lahvicek :pankac: doufam, ze sezenu podobne prasteny :lol:

Jee, a to jste me potesily, ze nemusim na ten cukrtest! :potlesk: huraaa, aspon k necemu je dobry byt mlada a blba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
4.7.07 16:49

Jo a mimochodem, ta vase blikatka jsou fakt dost epecni! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.7.07 16:55

Uz mam doma manzu, takze krasny den a mozna vecer nakouknu

Mame pred sebou 4 dny volna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
4.7.07 16:55
krisulka píše:
Tweety, to je proste borec, kvuli kterymu stoji zat o jit i do neznackovych lahvicek :pankac: doufam, ze sezenu podobne prasteny :lol:

krisulko, ja myslim, ze tweety je takovej borec, ze by stalo za to ho mit treba na zivutku svatebnich satu, ne, co rikas :?:
koukam, ze uz se ti to pekne blizi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
4.7.07 16:57

Hehehe :lol: :lol: :lol: No, Adelin, to vuuubec neni spatnej napad :lol: zkusim to navrhnout kamaradce, co mi saty sije :lol: zatim to s tou rychlosti priprav vypada stejne na to, ze pujdu k tamanum a nejakeho tweetyho v bilem koupim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
4.7.07 17:56

Holky, tak jsem krásně vyspinkaná a jdu dělat hospodyňku, budu vařit jakousi vepřovou roládu plněnou jarní zeleninkou. Našla jsem si recept na Kluci v akci. Doufám, že se podaří.. Času dost, manžílek stojí v zácpě v Praze.. klidně zvládnu ještě jednoho šlofíčka :wink:
Tak mě napadá, myslíte, že se někdy setkáme naživo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
4.7.07 19:19

tak jsem si ten svuj mega pupek konecne nechala zvecnit :wink: , mate ho v galerce i s vesakama :lol: . ale je teda sila, ze strie z minulyho tehu naspodu bricha a na bocich jsou videt i na ty fotce :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
4.7.07 20:59

Adelin jak jsi se ptala v rijnu tak ta deka je z http://bazar-beruska.mimishop.cz/katalog.php?…
(staci dat citovat a objevi se zdroj obr :D :D ale urcite by ti to prozradila :wink:

jen co je na ty spanelsky dece zvlastniho ze stoji 500???? krasna to je to zas jooo…

A kraaaaaaaaaaaasnej pupik :D :D Adelin ja zadny mimi jeste nemela a taky na boku uz mam jizvicky :(

Mina uz to ma za sebou, jsem zvedava co napise :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital