Poradna duly
Jana Čurdová
Jo jo pred nemocenskou nemuzu, jelikoz mi prijde za 2 mesice:-) dohromady
![]()
no jo, to je fakt s tema penezma
. hele, a jak tu zminujete to prespani v praze, to to chcete delat vecer? ja myslela spis jako nekdy pres den, ja myslim, ze my maminy s malyma detma bychom vecer nemohly. ja doufam, ze necham aju tatinkovi a vyrazim sama, do prahy bych ji netahala, ale vecer zas musim byt doma. jinak bych preferovala spis ale nekdy o vikendu nez pres tyden. co ostatni?
jinak holky, co jste na rodicaku, nevite, jak je to s nastupem na materskou? nastupuje se az dnem porodu nebo tech 6 tydnu pred terminem, jako by to bylo, kdybychom byly v praci?
Adel na materskou nastupujes 6 tydnu pred TP, pokud jsi porad zamestnana a diteti na ktery mas MD neni jeste 3 roky
JA vikend bohuzel nemuzu................bylo by to nefer vuci manzovi, ktery je cely tyden v prdeli a vikend chce byt s nama
Mě je celkem jedno jestli vikend nebo jinej den. Taky bych to udělala přes den, ale přespat tam chci jen proto, že tam mam brachu, tak ho navštívím a taky jedna cesta vlakem mi zabere cca 2,5 hod. a 5 hodin v jednom dnu se mi fakt nechce. Mohla bych sice jet autem, ale už budu mít dost břicho a nechce se mi riskovat…
Tak holky doufám, že znáte ty dobrý mimi krámy, já samo nevím ani o jednom… Musim prdelkovi něco koupit ![]()
Tak už tu mam taky fotku
Manža to za mě naštěstí všechno zařídil, na to já jsem antitalent
V galerce je muj pupek ![]()
hildo, hezkej pupik, konecne se to tu zacina kulatit
. mina bude mit co delat, aby nas dohnala
.
jinak mne je dneska mizerne, rano jsem jeste behala kolem aji, ale po desate uz jsem ji radsi poslala s tatou na nakup, protoze mi zaclo hrozne tvrdnout bricho a bolet v krizi. uz mam v sobe od rana tri pilule magnezka (mam brat max. 6 denne) a neni mi nijak valne
…
a kdyz si predstavim, ze mam pred sebou jeste 4 mesice…
To bude dobry Adel, co se týče těch zad tak ty mě teda taky bolí děsně ![]()
Tak já se holky loučím, za tejden se na vás těším. Tak pa pa a hezky se starejte o miminka ![]()
Hildo, moc si to užij a odpočívej!!!!!!!
Adelin, ty si taky odpočiň! Ale není to asi sranda s malou za zády, že jo? Tak snad Ti brzy bude lépe!!!
Jinak já jsem dnes osiřela a tak koukám na net a sháním kočárek. POřád nevím, jestli koupit ojetý nebo nový…co myslíte? ![]()
Ahoj holky, hlásím návrat z dovolenky.
Bylo suprově, akorát jsem si asi více dopřávala dobroty, tak se teď bojím n váhu, snad zítra
![]()
Holky Míno a Adelin moc gratuluju k výsledkům
![]()
Vítám novou těhulku. ![]()
Kikijo - jak to dopadlo? Držím palečky
![]()
Pokusila jsem se vás zběžně dočíst, aspoň to nejdůležitější.
Jdu se na chvíli natáhnout a k večeru zase nakouknu.
Pa
miiri, vitej zpatky!!!
petule, pokud chces jit do ojetyho, tak bych koupila spis jen ojetou korbu, ale podvozek bych radsi koupila novej. ale treba se ti podari narazit na kocar, co bude v perfektnim stavu celej. jinak mam dve kamaradky, ktere mely trojkombinaci z druhe ruky a byly spokojene a ta jedna kocar pak jeste uspesne prodala dal
.
teda holky ale ja mam blbou naladu
. po paty piluli magnezka bricho teprve prestalo tvrdnout, lezim tu uz kolik hodin a vymyslim katastroficky scenare. vubec si nedovedu predstavit, jak to mrne donosim az do listopadu - u aji jsem musela lezet celej konec tehu (od prosince do porodu v unoru) a desi me, ze by se to melo opakovat, s dvouletym deckem toho moc nenalezim… depka, depka, depka ![]()
Adelino, odpocivej co to jde...........
Hildo no vitej zpatky!!!!!
Hildo, brisko hezke.......... hod i foto Anicky
Byli sme u tchynaku na kafi a strudlu, pak jsem uklizela, drhla skvrny na koberci od cokolady v obyvaku, vytrela a je mi hej ![]()
Vcera jak jsem si lehla, tak Jitus mi delala boule na brise, ona sna se prevalovala cela… nebo nevim co...... fakt sranda
Mirii, vítej zpět! S nějakým kilíčkem si nic nedělej, hlavně že si mimi lebedí!!!
Já jsem dnes taky uklízela a to tak usilovně, že jsem odpoledne usnula jak špalek ![]()
Jinak, ten kočárek je víceméně zánovní…paní ho dostala, ale nevyhovuje jí, takže ho prodává…je starý asi 14 dnů a levnější asi o 2000,– . jen řeším, co by bylo s reklamací a tak…no, uvidíme!
Teď jsem se dívala na svatební mánii, kterou vyvolal dnešní datum…to my slavíme první výročí zítra…brali jsme se 8.7.2006. Ani se mi nechce věřit, že to bude rok!!!!
petule, a da ti k tomu papiry nebo ne? bez zarucaku by to bylo blby. i kdyz na druhou stranu - nam prasklo madlo jeste v zaruce, a taky nam to neuznali (prej ze je to plastova cast a ze jsme na to moc tlacili
) a opravu jsme platili. nastesti to byly asi jen dve stovky.
co to je za kocarek, ten casualplay?
Krasny pozdrav z dovolene a hodne slunicka domu posila Mina
Je tu nadherne,tak se ani neni zatim proc tesit domu.
Net na pokoji neni
tak pisu z verejneho.
pa pa 20.7.
Hildo - krásné bříško. Já se vám taky brzo vyfotím.
Míno - krásně si užívej! ![]()
Mně se na břiše dělají taky pěkné boule, někdy se mi celé rozvlní
Oliver pěkně řádí ![]()