LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
9.7.07 21:07

Petule, muzes mit tvrde brisni svaly… a proto necitis, nebo taky mimis ma placentu na predni stene a kope spise dovnitr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.7.07 21:15

kikijo , moc gratulujeme :srdce: , vsechny jsme na tebe myslely!!! tak ted uz si to zacni uzivat, bez nervu, mrnousek potrebuje veselou a spokojenou maminku!!!

peto , s tema pohybama - ja si taky myslim jako katka, ze muzes mit prilis pevne bricho a proto to jeste necitis. ale prijde to, neboj!!! s tou placentou na predni stene - tu ja mam, a pohyby citim, jenom prcek kope fakt vic dovnitr, do mocaku :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
9.7.07 21:40

Holky, jasně…to bude v pohodě! Asi jsem před tím hodně cvičila :twisted:

Jinak budu se snažit dát sem fotku kočárku, který budeme asi v pátek objednávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
9.7.07 21:44

Nějak mi to nejde…jsem nějaká zbržděná…to budou ty hormony!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
9.7.07 21:45

Kikijo - to je super, moc krásná fotečka, gratuluju :lol: :lol: :lol:
Jdu ve čtvrtek na kontrolu, tak mi dr řekne kdy mám jít na cukr a na protilátky. Taky jdu na odběry na štítnou žlázu. Ti mě zase vysajou :?
Petul kopanečky budou neboj. Ty máš asi na břiše to co já ne (ty pevné svaly :( ). Ve čtvrtek dej vědět co je nového a taky hoď nějakou fotečku svalnatého těhu bříška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
9.7.07 21:54

Mirii, svalnaté těhu bříško…tos mě fakt pobavila :lol: :lol: To asi nepůjde, nejde mi vložit ani fotka obrázku natož nějakého bříška!!!! No prostě no comment… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
9.7.07 21:59

Tak změna…ten kočárek jsem dala do naší fotogalerie…a když jsem se tak rozjela, tak vám tam přidám třeba ještě nějakou tu fotečku… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
9.7.07 22:34

Kočárek prcka od Petule26

Peťo, na tom není nic těžkýho (to říká ta pravá, co :wink: ) taky mi to trvalo…
na ten obrázek klikneš pravý tlačítkem myši :arrow: kopírovat adresu obrázku :arrow: pak najedeš sem, jak píšeš a nahoře v předposledním rámečku je IMG…tak to zmáčkneš :arrow: pravý tlačítko myši :arrow: vložit :arrow: a pak nezapomeň to IMG zase zmáčknout…a mělo by to fungovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
9.7.07 22:37

Kikijo :arrow: holka jedna šikovná :lol: jsem ráda, že je prďolka tam, kde má :! :! Ale pokud to sama neuvidíš, tak ti to může říkat milion lidí, že? 8)
Takže OBR GRATULACE :dance: :dance: :dance: :-) :-) :-) :srdce: :srdce: :srdce: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
9.7.07 22:49

Tak jdu chrupkat, mějte se pěkně a příjemnou noc.
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
10.7.07 07:41

Ahoooooooooj holky, prajem krasne ranko.
Kiki - GRATULUJEEEEEEEEEEM :-) :-) :-) , pozdrav mimiska a pohladkaj mu brusko.

Peti, mne tiez raz lekar hovoril, ze mam strasne tvrde brucho svalnate, a ze budem mozno mat aj pri tehotenstve problem aj pri porode. Chvalabohu som musela prestat cvicit kvoli chrbtici, tak svaly povolili a rozrastlo sa :,-(ielko a teraz je to v pohode.

Moj maly Jakub je strasne sidlo, mrska so sebou od rana do vecera, vobec netusim kde tu energiu berie.

Inac som sa dobre rozkysla, odo dnes si davam dietku - ziadne sladke a slane a vela mastneho - rano som sa postavila na vahu a som sa skoro zlakla - ze 7,5kg navrch. brrrrrrrrrrrrr :cry: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
10.7.07 08:08

Dobré ránko,
Petule , já jsem ucítila první pohyb až ve 22. týdnu, taky už jsem byla nervózní, ale přišlo to 8) Zato teď mám pocit, že bych měla spolknout kopačky, aby si ty nožičky moc neokopal, jak je aktivní :lol:
NAPOLY , byla jsem mrknout v tom obchodě pro mimča na Horním lánu. Paráda, v Olomouci asi fakt největší. Nakonec jsme tam sice koupili jen držák na nebesa (po asi pěti dotazech, jestli to fakt chci a jestli je to fakt k něčemu), ale aspoň máme prozkoumaný terén. Chtěla jsem hlavně koupit nějakou pěknou látku na pošití toho koše - je to ale bída.. Nakonec jsem to vyřešila ale parádně - v Tchibu měli minulý táden nádherné povlečení, světle modré s mořskými motivy. Koupila jsem dvě :,-(y na dvojpostel (1× povlak na peřinu 200×200, 2× povlak na polštář 90×70) a ušiju z toho ten obal na koš (už ho mám hotový), peřinky do postýlky, mantinel do postýlky, 2 zavinovačky, závěs do pokojíčku a nebesa. Na ta nebesa jsem ale ještě přikoupila bílou bavlnu. Bude to nádhera, až budu něco mít, hodím fotku. Jen bych potřebovala radu: Jak vysoký má být ten mantinel do postýlky? Chtěla bych ho udělat po celém obvodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
10.7.07 08:26

ahojky, uz jsme taky vzhuru! aja nas dneska nechala spat az do pul osmy, hec :wink: !
zuzi , to je uzasny, ze se poustis do siti. urcite se pak pochlub v galerce, at muzeme obdivovat. ja jsem si pri aje nakoupila spoustu krasnych detskych latek (mame tady uzasny kram, kde pani vykupuje zbytky ze skladu, takze na to detsky siti idealni - miva vzdy tak max. 10m od jednoho dezenu, ale je to ukrutne levne, treba jen 50,–kc/m pri dvojite siri). no myslela jsem, ze budu sit jak vztekla, ale pak nejak nebyl cas, i kdyz neco malo jsem taky nasila.
k tomu mantinelu - vlastne je to jedno, tomu uplne malemu diteti staci tak dvacet, petadvacet cisel vysoky mantinel, u toho vetsiho prcka pak uz to chce udelat ho po cele vysce. ale ono to i nejlip vypada, kdyz je to odshora dolu, takze si zmer, jak vysoke to mas od rostu (ted v te nejvyssi poloze) po vrch postylky a podle toho to usij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.7.07 08:30

Ahojte

Tak ja mela budika v 5.57

ZA chvili jedeme s malym na KO k neurologovi kvuli nocnim desum, jsem zvedava, co mi rekne...........

Petulo kocarek je mooooc hezkej, i ta barva odpovida?

NApoly ma zase krasna blikatka.........

no ja se pak ozvu, jdu se obliknout a vyrazime

Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
10.7.07 09:09

no, napoly, ty blikatka jsou fakt uzasny :wink: 8O … akorat nechapu, co je kouzelnyho na tom modrym kapajicim slizu (u napisu filipek) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí