LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
10.7.07 09:33

Dobré ránko.
Já se poslední dobou ráno budím brzy, protože mně píchá od levé lopatky k srdci a taky asi Oliver tlačí na močák. Vždycky vstanu, jdu na WC a pak je to všechno zase v pohodě :?
Dneska musím odvézt nějaké papíry na sociálku, tak se zkulturním a vyrazím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
10.7.07 09:45

Dobré ránko děvčice!!!

Chcete něco vědět????? Včera večer ležím a teď najendou malinkaté šťouchnutí!!!!!!! :D Sice nepatrné, ale bylo!!!!!! Takže mi už taky kopeme!!!!!!!!!!!!!!!

Jinak se chystám na velký úklid kuchyně…zítra nám přivezou myčku a tak budeme muset provést nějaké malinkaté změny! No, konečně po třech letech…pořád nám to připadlo zbytečné a teď jsme si řekli, že už bychom ji i mít mohli…tak jsme ji koupili! Tak uvidím!!!

Napoly, ten obrázek se snažím kopírovat tak, jak jsi mi to napsala…ale když na něj kliknu pravým, tak tam nemám žádnou nabídku kopírovat adresu obrázku, ale jenom kopírovat nebo kopírovat zástupce. No a když dám kopírovat zástupce a udělám to s IMG tak, jak jsi mi to řekla, stejně tam mám jenom šílenou adresu…jsem asi holt blbá :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
10.7.07 10:01

petule, no parada, tak gratulujeme ke kopanecku!!!
a mycka je super vec, ja uz si bez ni nedovedu zivot predstavit. my kdyz jsme zarizovali kuchyn, tak jsme nejdriv nechali misto pod linkou, ze tam jako „jednou“ bude mycka. ale nez nam kuchyn vyrobili, uz jsme meli mycku koupenou :lol: .

mimochodem - vcera jsi slibila vedle fotky kocarku i dalsi fotecku, tak sup sem s ni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
10.7.07 10:03

Katko, tak jak jste dopadly na KO? To malého fakt lituju…noční děsy…mě stačí jenom ty živé sny, které teď mívám a je mi z toho nanic!

Jinak ten kočárek… budu mít v této barvě (tedy taková rezavá) hlubokou korbu. Tu autosedačku ještě nevím, jestli tuhle nebo limetku a ta vložka do sporťáku se dá měnit, takže taky budu mít asi jinou barvu. Opět jsem se snažila vložit obrázek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
10.7.07 10:09

Adelin, ty mě s těma fotečkama přeceňuješ :twisted: :twisted: ale jo…něco přihodím do fotogalerky.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
10.7.07 10:14

AHOJKY

Petule gratuluji ke kopanečku :potlesk: a nic si ztoho nedělej já sem z těma fotkama na tom podobně :wink: ráda bych vložila nějaké foto z dovči ale neumím je zmenšit :oops: tak sem vám tam aspoň hodila fotku mého pupenda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
10.7.07 10:18

Kačiku, krásné pupendo!!!!!!!!!!! :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.7.07 10:20

Petule jeste jednou

Obrazek na netu, kliknes na nej pravym tlacitkem, objevi se okno, das Vlastnosti a pak zkopirujes tu adresu adresa(URL)

Das to do diskuze a pred odkaz

Zkus to takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.7.07 10:27

Kačíku - krásný pupíček.
Taky jsem přidala ten svůj, ale jak jsem se nakonec fotila sama, tak to stojí za … Jak tak na tu fotku koukám, tak mi asi pupík přerůstá prsa 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.7.07 10:38

Přidala jsem ještě jeden oblečená, jsem ta v tom oranžovém. Je to hrůza se zase vidět na fotce :? 8O Musím si říkat, neboj, zase bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.7.07 10:41

Miiri kaciku, moc vam to slusi!!!!!

Petule..........a videla jsi ten tvuj vysneny kocarek i v realu????

JA na nej koukala v tom kramku jak na Jane, a zdal se mi fakt kratky, ta operka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
10.7.07 10:54

holky, paradni pupicky!!! jen tak dal, at prckove rostou!!!
miiri, vis, ze bych te fakt nepoznala? teda ne ze bych si te spletla s nejakym tim drevenym krovakem :wink: , ale vypadas tam jinak nez na tom obrazku, co mas v profilu. stejne tak katka, ta mi tam prijde taky uplne jina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
10.7.07 10:55

ahojky ukecandy :wink:
jsem se včera nudila, tak jsem zase vymýšlela blbosti :arrow: blikátka…zničila jsem si kalhoty a udělala z nich těhukalhoty… :roll: :lol: :lol:
adel - to néjni kapající sliz :! :! :! to je umělecké provedení stékající vody :wink: 8)
petulo - tak si na ten obrázek klikni normálně levým, ať ho máš velkej a pak bys to tam měla mít :)
zuzi - jo, tam je to dobrý…ještě jsem našla jeden v Sokolské ul. a pka takovej zapadlej v Riegrovce…ale ještě jsem se tam nedostala 8)
A na košík taky budu pořizovat látku, ale to jsem chtěla asi jen bílo-modrej…takže to mám celkem jednoduchý :P

Normálně mě ráno chytly takový jakýsi křeče do bříška…jen chvilku a pak to vždycky přešlo…a ještě Filipkovi se to nelíbilo, tak přidal kopanec… No snad to nebude nic vážného..
ještě, že se jdu za chvilku na prcka kouknout :potlesk:
závidíte, co? :-P :-P
až přijedeme, tak se zas ozvu…jo a moc toho nenakecejte!!!
Sbohem a šáteček :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.7.07 10:59
adelina77 píše:
holky, paradni pupicky!!! jen tak dal, at prckove rostou!!!
miiri, vis, ze bych te fakt nepoznala? teda ne ze bych si te spletla s nejakym tim drevenym krovakem :wink: , ale vypadas tam jinak nez na tom obrazku, co mas v profilu. stejne tak katka, ta mi tam prijde taky uplne jina…

Adelino ta fotka v profilu je z roku 2004 to jsem byla jeste hubena svobodna koza a da se rict i kost :-D
Ted uz je ze mne jen ta koza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.7.07 11:02

NApoly, drzim palec!!!!!

A nezavidim, ja jedu ve ctvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek