LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
9.7.07 18:25

Petulo ja mam jen 1 fusak a ten je jak do sedacky, tak do kocarku.......

Mam ten Emitex combi 3v1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
9.7.07 18:58

Ahojky - tak zítra ráno se nechám dcerou vyfotit a šoupnu vám sem fotku. Dneska jsem si koupila tričko a moc mě v tom obchodě potěšili, protože je to velikost M!!!!!!!!!!!! :pankac: :pankac: :pankac:
Ten fusak od Emitexu budu asi taky kupovat, přijde mi super.
Já jsem si teď zase prohlížela oblečky, no dneska mně to fakt hustě bere. Viděla jsem na netu fotky chlapečka od Alice Bendové a jsem z toho taková rozněžněná, už se na toho našeho drobečka strašně moc těším :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.7.07 19:08

Miiri ja bych taky nakupovala. a v patek jedu do Prahy, jen dufam, ze budu mit na uctu nejake prachy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.7.07 19:09

miiri, ty jsi vtipna, no kazdyho holt potesi neco jinyho - nekoho, ze se vejde do M, a jinyho zas, ze se obcas vejde do L :lol:

jinak kdyz mluvite o tech nakupech, tak mi dnes odesel mobil :evil: . jsem docela nas… tak jdu ted na net vybirat novej. vtipny je, ze pred narozenim aji jsem dostala novej (ten, co ted odesel) a ted na novy miminko budu mit zas novej mobil :wink: . akorat vubec nevim, jak vybirat, ja nepouzivam nic jinyho nez volani, sms a obcas budik, takze vsechny ty telefony jsou na me zbytecne slozity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
9.7.07 19:09

aloha :dance:
tak vás opět zdravím :-)
Jsem se zase nějakou dobu neukázala jelikož můj drahý okupoval PC :pocitac:
no, hlava děravá…nepamatuju si z vašich příspěvků nic :oops:
jen to, že ten fusak budu kupovat taky…a taky tu do autosedačky…a už mám nakoupeno zase pár hadříků :wink: hodím fotéčky 8)
ještě musím poklidit pár zbytečností a pak zase juknu…
jo, holky, co provádí na genetickým UTZ :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
9.7.07 19:14

jo a kikija je prý 5+1tt :-) :-) :-)
ale ještě se na netu neukázala…ale super..moc jsem jí to přála :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.7.07 19:16

ale, kdopak to k nam zavital :wink: ?
ten genetickej UZ, aspon jak jsme to meli my u aji, trva asi tak 20 min, dr. vsechno premeri (kosti atd.), prokontroluje, jak funguje srdicko a dalsi organy, jestli vsechno tece kam ma apod. kam na nej jdes, nekam do spec. centra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.7.07 19:18

no parada!!! ale my jsme to vedely, ze jo, ze je kikija tehule!!! no je to skvely, ze se jim zadarilo takhle rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
9.7.07 19:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
9.7.07 19:22

adel no, jdu tam zítra - kvůli té plodovce…dneska ani oka nezamhouřim 8O .. :lol: :lol: hrozně se těším, až piškotka uvidím :P tatínek se nechal překecat a jde taky (má noční a já jsem objednaná na dopoledne, tak doufám, že mi tam nevytuhne :lol: )

a s kikijou to bylo jasný..jen se chuděrka fakt bála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.7.07 19:42

NApoly ty jsou krasne

A odkud vis o Kikije????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
9.7.07 19:44

Holky, jsem asi úplně mimo…ale jak vkládáte ty obrázky??? mě to nějak nejde :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
9.7.07 20:45

katuš - už to psala na budoucí snažilky …a má i fotku s bublinkou :poten obrázek musí být na netu - klikneš pravým - dáš kopírovat adresu obrázku - najedeš na psantlesk: :potlesk: :-) :-) :-)

petul - ten obrázek musí být na netu - klikneš na něho pravým - dáš kopírovat adresu obrázku - najedeš na diskuzi a nahoře máš v rámečku IMG - to zmáčkneš - pak dáš CTRL+V a zase klikneš na toIMG…a je to

jo a s tím, že necítíš prcka - prý je nejlíp cítit, když si lehneš na levý bok - to radil nějaký gyndr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
9.7.07 20:53

Ahoj holky,
jdu vás pozdravit a někoho vám představit 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
9.7.07 21:05

Napoly, moc díky!!!!!! Jsi zlatá!
S těma pohybama…já už zkusila téměř vše, ale pořád nic. Ve čtvrtekjdu do poradny, tak snad se něco dozvím…nebo se mimís rozhýbe :lol: :lol:

Kikijo…krásný mimísek!!!! Tak jenom ať hezky roste a dělá samou radost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí