LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
6.7.07 10:30

Ahojte

a co tahle sraz nekde v LIBERCI????? Jako Prahu s prckem jeste zvladnu, ale nekam do Pardubek ani omylem.......a hlidani bohuzel nebude
takze ja jedine s ocaskem a je otazka, zda bude nalozenej, nebo prudnej… to si nevyberu

Miiiino hezky si uzij dovcu, a to oznamovani..........urco byla radost velika :-D

Jdu na fotky

Holky ja uz nabrala 1,5 kila, za poledni 3 tydny 2,5 celkove :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
6.7.07 10:37

Teda Raveno :-D Takovehle erotarny, jo?????

Adelino, strie zeslabnou, neboj...........

No ja uz se desim dalsiho foteni pristi tyden :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
6.7.07 10:40

jo jo Kato eroticka poza velryba na suchu :P :P :P :P

Liberec masinkou taky zvladnu kdyz bude srazik na nadrazi :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
6.7.07 10:43

Nebo treba u Boleslavi… to by bylo idealni :-D

no nic, jdu delat Vladovi snidani a varit knedle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
6.7.07 10:47

Čau holky,
jsem uprostřed balení, jelikož zítra odjíždíme na tejden na Šumavu, těšim se, že konečně vypadnu…
Raveno mooooc pěkný, doufám, že nevadí když řeknu že ty prsa ti fakt závidim :D Ty moje malý béčka mě fakt moc neberou :?
Jinak pro mě teda přichází v úvahu asi jen Praha, jelikož jsem z Třeboně, takže to mam těch 150 km. Do toho se vejdou všichni, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
6.7.07 11:53

raveno , paradni pupik!!! vsak viktorka potrebuje prostor :wink: . a mlikarnu mas teda vystavni, akorat ti nezavidim pak to shaneni kojici podprdy :wink:

katko , teda ja nevim, jestli ty strie zeslabnou, kdyz je tam mam uz od minule :wink: . akorat teda po porodu byly uplne fialovy a pak aspon zesvetlaly, ale ted zas nabiraj barvu :evil: …

srazik - takhle se asi nedohodnem, co :wink: ? mne je to v podstate jedno, jestli v praze, pardubkach nebo v bolce (bydli tam tchanovci :wink: ), i kdyz samozrejme uprodnostnuju pardubice. do liberce bych pravdepodobne nejela. a myslim, ze i pro holky z moravy by tam byla komplikovana doprava. v ty praze by to melo vyhodu, ze jednak tam je dobry spojeni a je tam spousta mimi kramu, pocitam, ze kdyz uz tam budeme vyrazet, ze asi vsechny tam budem chtit tem nasim prckum taky neco poridit, ze jo :wink: .
takze co kdybyste kazda napsala, ktere misto z techto uprednostnujete, kam byste jely urcite a kam ani nahodou? pak to vyhodnotime a uvidime, co vyhovuje nejvic lidem. popr. prihodte i dalsi (rozumny :wink: ) tip na misto setkani. takze: PRAHA, PARDUBICE, LIBEREC, ML. BOLESLAV. a jak termin? nejlip asi fakt na zacatku srpna, ne? abychom se jeste mohly hybat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
6.7.07 12:22

Holky, co to slyším..že by srazík! No to je bomba!!!! Jenom ty místa…já fakt nevím, ale neznám pořádně ani jedno město, takže by bylo vlastně jedno, kde se ztratím! :lol:

JInak, mám malinký problémek. Pořád ještě necítím žádné pohyby. Je to normální? Jsem vlastně už ve 20. týdnu, příští týden mám jít na KO a pořád nic. Všude píšou, že pokud není holka moc při těle, tak cítí pohyby i dříve. No a já pořád nic. Snažím se být v klidu, ale když pak čtu, jak ti vaši mimísci v bříšku řádí, tak jsme trošinku nervózní!!! Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
6.7.07 12:46

peto , mozna mas ty svaly na brise az tak pevny, ze ty pohyby necitis :wink: . ne, hele, vzdyt cekas prvni, ne? tak jsi v norme - muzes je poprve citit klidne az ve 22.tt a bude to v poradku. a jinak myslim, ze to s tou tloustkou az tak nesouvisi, ja teda pri tele jsem, a u prvniho jsem citila kopani ve 20.tt (takove ty bublinky jeste o dva tydny driv), to druhe me zretelne kope od 17.tt (a bublinky zase byly uz driv).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
6.7.07 13:00

Adelin, tak to jsi mě uklidnila:-) A přece jenom nějaké ty bublinky, tak to popisuješ, tak ty jsem už cítila. Takže to bud OK! Já pořád říkám, že je to holka a ta nekope, jenom jezky ťuká a tak to necítím :lol: :lol:

Hildo, hezky si užij dovolenou. my byli na Šumavě taky a moc se nám tam líbilo!!!!

Raveno, Viktorka má opravdu hezký bejvák!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
6.7.07 13:12

Adelin ja doufam, ze uz se moc nezvedsej vzdyt to byly docela pekny 75 C a ted tohle:(, ja si spis nezavidim to co bude po kojeni :cry: :cry:

Adelin urcite zesvetlaji, ale stim slabnutim nevim nevim, mne taky jen prasklinky zesvetlaly a ted zas fialovy:(

K tomu straziku asi bych nejradsi Prahu…uz kvuli spojeni a mam tam kde prespinkat…

Hildo nezapomen, ze je podpiram :D :D ono zas tak moc zavidet bez podprdy nejni co,…co ja bych dala za B (ty jsme mela naposledy na gymplu to bylo akorat!!!)..jinak peknou dovcu!!!

Petule to ta nase princezna mne vcera tak kopla pod zebro, ze by zaslouzila…tak se neboj ona se roztanci :D :D a pak si budes prat at casteji spinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
6.7.07 13:42

Mino, Hildo, peknou dovcu! uzijte si to, dokud muzete :-)
Raveno, ja uz ted asi nebudu chodit shanet veci do oddeleni pradla, ale do stanu… :evil:

A co takhle Brno, to se vam nelibi :-) takove pekne mesto :-) Jinac mne je to jedno - prece jsme holky sikovny, tak se v te nasi male republicce nepoztracime, no ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
6.7.07 14:04

Ahóóójda Těhulky,

téda, teď jsem zkoukla fotky a super, krásný břichule. :D Vám to teda holky sluší :wink:

Míno, super akce, asi se vydařila, viď? Škoda, že jsme neviděli výrazy vašeho potomstva :D A na matku se vyprdni. Nechápu, jak někdo může něco takového vyslovit :(

A srazík? Pro mě by byli samozřejmě nejlepší Pardubice :lol: Ale Praha si myslím, že je tak akorát. Takže hlasuji pro Prahu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
6.7.07 14:20

Krisulko taky zacinam uvazovat o padacich :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
6.7.07 15:22

Přidávám se k hlasování pro Prahu, taky tam mám kde přespat a hodilo by se mi to po 15., to bude po vejplatě :D
Jinak se musim přiznat, teď jsem vyhnala manžu s malou ven, abych mohla ještě trochu poklidit než odjedem a místo toho jsem si dřepla k netu, načala oplatky a jedu… Ty oplatky jsem koupila že si je večer dáme s manžou a místo toho jsem je sprostě sežrala a mam pocit, že mi bude blbě :? No nic, jdu něco dělat aby neřek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
6.7.07 15:43

TAk v tomhle pripade jsem pro Prahu, a den streda nebo patek, kvuli odvozu domu!!!!

A taky bych byla pro po 15, po rodicaku, holky na matersky vi, o cem mluvim.............holt uz nepobiram vyplatu......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí