LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3856
4.7.07 10:31

ahoj všem :)
adelino, obrovská gratulace :) :) :)
já jsem od včerejška teta, tak mám taky super náladu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
4.7.07 11:48

Adel, obrovská gratulace ke zdravému chlapákovi

Takže holky, teď už se jen, jak to tady někdo psal, připravit na „lehký“ porod :roll: :lol:

Kamm, gratuluji ti k tetkování. Tvému synovečkovi hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
4.7.07 11:49

Kačko, jak si tam dala jména těch tvých broučků? Mě to přes ty moje dva metříky už nejde :( Podpis je příliš dlouhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
4.7.07 11:58

Holky k tomu porodu…cetli jste o caji z maliniku??? Melo by to pomahat, co si o tom myslite?

p.s. ja uz ho mam doma, ale stejne se muze az mesic pred porodem a jeste se na to zeptam doktora :D :D pro klid na dusi, ale nevoni tak spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
4.7.07 12:22
ravena píše:
Holky k tomu porodu…cetli jste o caji z maliniku??? Melo by to pomahat, co si o tom myslite?p.s. ja uz ho mam doma, ale stejne se muze az mesic pred porodem a jeste se na to zeptam doktora :D :D pro klid na dusi, ale nevoni tak spatne

raveno, nevim. ja jsem ho u aji nepila, posledni trimestr jsem musela lezet, protoze se mi zkracoval cipek, tak jsem radsi upustila od masaze hraze i od vsech tech „ulehcovacu“ porodu, abych neporodila predcasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
4.7.07 12:24

jeeee, ja uz jsem v druhy pulce tehu!!! (teda pokud bude trvat max. 40 tydnu, v coz doufam :wink: ) . hura!!! to je dneska ale skvelej den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.7.07 12:31
Marťásek píše:
Kačko, jak si tam dala jména těch tvých broučků? Mě to přes ty moje dva metříky už nejde :( Podpis je příliš dlouhý

Martasku, nejdriv si uprav metriky v nastaveni tak aby kazdy zacinal a pak se ti to tam vejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.7.07 12:33

Raveno ja malinik pila, kdyz jsem si vzpomnela :-D

Docela chutnal..........ma se pak jist i lnene seminko, kvuli slizu, pak lepe jde mimino ven

No jestli to pomohlo nevim, rodila jsem klestema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.7.07 12:37

TAk jsem se dovedela ze do 25 let se nemusi chodit na cukrovy test 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
4.7.07 12:49
ka-tka píše:
Raveno ja malinik pila, kdyz jsem si vzpomnela :-D

Docela chutnal..........ma se pak jist i lnene seminko, kvuli slizu, pak lepe jde mimino ven

No jestli to pomohlo nevim, rodila jsem klestema

:D tak nevim, ja ho nepila a rodila normalne :D
to lneny seminko je dobry i proti zacpe, ne? ze to na konci tehu byva horsi a horsi…

jinak s tou cukrovkou, no, pro nas stary rasple uz asi jina moznost neni. ale jak jsem koukala, tak se tomu vyhne jen jelimanek napoly, pak lumi, krisulka a mozna kaccherie. s hruzou jsem zjistila, ze tu jsem ctvrta nejstarsi, no fuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.7.07 12:52

Ja bych se tomu taky rada vyhnula...... no udelam oci na dokihoa s nad se mi postesti

Jeste Adelino k tomu seznamku… jak ho mas uz pak ve wordu

vymaz na zacatku ten usek quote se zavorkou a na konci taky

jinak se ti to porad bude zobrazovat jako citace a ne jako novy prispevek.......

ja delam jeden seznam na jine diskuzi a tak vim o co go :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
4.7.07 13:51

Ahoj, zdravím po dobrém obědě.
Koupila jsem v Tchibu nádherný přehoz na postel a dva polštáře s mořskými motiny. Hned to doma vyperuz a zítra ustelu. V obchodě jsem potkala své drahé prarodiče, jsou strašně vitální a neustále se někde poflakují. A supermarkety, to je jejich. Vůbec jsem si neuvědomila, že zítra je ten svátek, takže mě dost udivilo, kolik ve středu v poledne nakupuje lidí…
Ale výhoda byla, že mě vzali na oběd, už jsem se bála, že to bude jistit rohlík se šunkou - strašně nerada totiž chodím do hospod sama a všechny dobré duše, které se mnou obvykle chodí, jsou buď na dovolené, nebo pracovně mimo.. Ale nemusíte závidět, ne na oběd na babičkovskou svíčkovou nebo něco podobného, normálně na meníčko do hospody. Oni přece nemají v důchodu čas vařit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
4.7.07 13:53

Zuzajdiku, no pokud na hospody v duchodu maji...... tak bych to taky neresila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.7.07 14:11

adel - sprosťajdo jedna :lol: Já se tomu testu taky nevyhnu..můj dr na to posílá každou :? 16.týho jdu na KO, tak se dozvím, kdy tam povalím.BLEEEE :-(
ka-tko - ty seš teda koumalka :wink: sis našla originální „blikátka“

:lol: normálně mě asi něco osvítilo a už asi vím, jak sem dát obrázek :P (teda osvítila mě ravena, ale v jiné diskuzi :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
4.7.07 14:15

No nic, vidím to tak, že to tady dnes zapíchnu a vezmu si práci domů. Pustím se do ní pak, až se trochu vyspím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí