LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4424
3.7.07 13:34

No to by bylo výborný, že bych tam přidala něco o cisternách nebo kokršpanělech :?: :?: Já jsem zvědavá, co se s tane s těma mýma.. Pořád jsou tak akorát, těšila jsem se, že si budu moct koupit aspoň košíčky C, ale pořád nic.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.7.07 13:34

Mino to ja pisu kvuli NApoly… at vi o co prichazi, ze by si mohla bokem uzit :-D

Ja taky sveho nedam..... jeste by se ti zalibila jeho jazykova prace a co pak????? :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
3.7.07 13:37

Mino no musim tu diplomacii preci trenovat :D nic jinyho mi nezbyva a so uz je tak blizko :( :( ale myslim, ze mi to moc nejde a brzy bude atomovka…

Nooo ja se vcera tulila a nic :( normalne jsem dostala kosem…p.s nejak se mi tuleni zaclo libit…huraaaa frigidita na ustupu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
3.7.07 13:37

Napoly už mlčí :lol: (napsala bych něco peprného,ale to by nám administrátor mohl tu naši diskuzi rychle utnout - no jen jsem chtěla podotknout co asi teď dělá :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
3.7.07 13:39

Zuzajdiku,
nic si z toho nedělej, já mám také pořád standardní B :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
3.7.07 13:40

Mino aby nam te neodstrihly a nam by se moooooooooooooc styskalo :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.7.07 13:40

RAveno diplomacie ti fakt jde. ale s takouvou tchyni nic jineho nezbyva

Co ja bych dala za Becka kosicky..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
3.7.07 13:47

Míno - buď v klidu - jen jsem dodělávala oběd :P
No, abych reagovala - no, Míno, kdybys je radši použila na zacpání uší, tak by ti bohatě stačilo jedno 8) A to každodenní vyčerpání :arrow: to musíš brát s přehledem - kdo by se taky chtěl tahat s tím, co nazýváš PAMELÁKY? :lol: :lol:

Však já - děvčica mlaďoučká…JÁ si TOHO ještě užiju :potlesk: :potlesk: ( a až vy nebudete „sloužit/souložit“, tak JÁ BUDU PRCAT JAK KRÁLÍK :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :P :P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
3.7.07 13:48

Mne by stacili k plne spokojenosti i zpatky ty moje C na B a zazraky uz neverim :(

Kato prave ze nejde :( , proto se doma stihnem cas od casu pohadat, chvili to vzdycky jde, ale pak pretece hrnecek a uz to jede…a hlavne se bojim 6ti nedeli…nechci tim ublizit Kubikovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
3.7.07 13:50

Raveno, já jsem včera tušila, že můj bude unavený a nic z toho nebude, ale když došel ze sprchy, tak jsem na něho čekala v sexi póze a roztál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
3.7.07 14:07

Kaccherie..tak to u mne by se Kubik asi svalil smichy… velerybi sexy poza… to by pak uz nebylo na cem stavet :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.7.07 14:14

Tak ja jdu s mladym venku, venceni

Vecer budu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
3.7.07 14:26

Ńapoly ten můj říkal,že jeho tatínek mohl do 60 let a pořád (no a pak ho přejelo auto,jinak by určitě .....až do dnes),takže já doufám,že se potatil a mám před sebou minimálně ještě dvacet let užíváníčka :lol:

Kacheerie zrovna jsem se chtěla zeptat,Ravena mě trochu předběhla,jak jde s pupíkem udělat sexy póza :lol: Leda tak na něj vystrčit zadnici :lol:

Padám z práce,musíme udělat na zítra nákup a večer zajdu,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
3.7.07 14:45

Holky, tak já co se týče velikosti, jsem se dostala z velikosti 1 na velikost 2 a pořád rosteme!!!!!!!!!!! :twisted: Samozřejmě to mému manželovi připadá velmi sexy a dokonce i mé okolí zaznamenalo změnu!!!!!!! No…já tedy na to nejsem už zvyklá…naposled jsem tuhle velikost měla, když jsem měla o 12 kilo více…to jsem fakt měla balóny! Jeidá výhoda je jejich postavení…prostě vzorově stojí směrem dopředu a nepřiplácavají se na hrudník!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
3.7.07 14:51

Tak s tou sexy pózou bych taky neuspěla…by se potrhal smíchy..už ho slyším - jé, pupkatej šupináč na mě zas něco zkouší… :lol: :lol: Ale aspoň včera si procvičil prstíky :oops: což znamená, že dnes jsem na řadě já :o …chjo :?
Petule - :lol: tak to ti závidím…já je mám sice taky směrem dopředu, ale to je zbytek toho, co se nevlezlo připlácnout na hrudník :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí