Poradna duly
Jana Čurdová
No to by bylo výborný, že bych tam přidala něco o cisternách nebo kokršpanělech
Já jsem zvědavá, co se s tane s těma mýma.. Pořád jsou tak akorát, těšila jsem se, že si budu moct koupit aspoň košíčky C, ale pořád nic.. ![]()
Mino to ja pisu kvuli NApoly… at vi o co prichazi, ze by si mohla bokem uzit ![]()
Ja taky sveho nedam..... jeste by se ti zalibila jeho jazykova prace a co pak?????
![]()
Mino no musim tu diplomacii preci trenovat
nic jinyho mi nezbyva a so uz je tak blizko
ale myslim, ze mi to moc nejde a brzy bude atomovka…
Nooo ja se vcera tulila a nic
normalne jsem dostala kosem…p.s nejak se mi tuleni zaclo libit…huraaaa frigidita na ustupu
![]()
Napoly už mlčí
(napsala bych něco peprného,ale to by nám administrátor mohl tu naši diskuzi rychle utnout - no jen jsem chtěla podotknout co asi teď dělá
)
Zuzajdiku,
nic si z toho nedělej, já mám také pořád standardní B
.
Mino aby nam te neodstrihly a nam by se moooooooooooooc styskalo
![]()
RAveno diplomacie ti fakt jde. ale s takouvou tchyni nic jineho nezbyva
Co ja bych dala za Becka kosicky..........
Míno - buď v klidu - jen jsem dodělávala oběd ![]()
No, abych reagovala - no, Míno, kdybys je radši použila na zacpání uší, tak by ti bohatě stačilo jedno
A to každodenní vyčerpání
to musíš brát s přehledem - kdo by se taky chtěl tahat s tím, co nazýváš PAMELÁKY?
![]()
Však já - děvčica mlaďoučká…JÁ si TOHO ještě užiju
( a až vy nebudete „sloužit/souložit“, tak JÁ BUDU PRCAT JAK KRÁLÍK
)
Mne by stacili k plne spokojenosti i zpatky ty moje C na B a zazraky uz neverim ![]()
Kato prave ze nejde
, proto se doma stihnem cas od casu pohadat, chvili to vzdycky jde, ale pak pretece hrnecek a uz to jede…a hlavne se bojim 6ti nedeli…nechci tim ublizit Kubikovi
Raveno, já jsem včera tušila, že můj bude unavený a nic z toho nebude, ale když došel ze sprchy, tak jsem na něho čekala v sexi póze a roztál ![]()
Kaccherie..tak to u mne by se Kubik asi svalil smichy… velerybi sexy poza… to by pak uz nebylo na cem stavet
![]()
Ńapoly ten můj říkal,že jeho tatínek mohl do 60 let a pořád (no a pak ho přejelo auto,jinak by určitě .....až do dnes),takže já doufám,že se potatil a mám před sebou minimálně ještě dvacet let užíváníčka ![]()
Kacheerie zrovna jsem se chtěla zeptat,Ravena mě trochu předběhla,jak jde s pupíkem udělat sexy póza
Leda tak na něj vystrčit zadnici ![]()
Padám z práce,musíme udělat na zítra nákup a večer zajdu,pa
Holky, tak já co se týče velikosti, jsem se dostala z velikosti 1 na velikost 2 a pořád rosteme!!!!!!!!!!!
Samozřejmě to mému manželovi připadá velmi sexy a dokonce i mé okolí zaznamenalo změnu!!!!!!! No…já tedy na to nejsem už zvyklá…naposled jsem tuhle velikost měla, když jsem měla o 12 kilo více…to jsem fakt měla balóny! Jeidá výhoda je jejich postavení…prostě vzorově stojí směrem dopředu a nepřiplácavají se na hrudník!!!
Tak s tou sexy pózou bych taky neuspěla…by se potrhal smíchy..už ho slyším - jé, pupkatej šupináč na mě zas něco zkouší…
Ale aspoň včera si procvičil prstíky
což znamená, že dnes jsem na řadě já
…chjo ![]()
Petule -
tak to ti závidím…já je mám sice taky směrem dopředu, ale to je zbytek toho, co se nevlezlo připlácnout na hrudník
![]()