LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
4.7.07 21:10

Čau holky,
nějak jsem dneska nestihla nakouknout, manža má totiž dovču, tak se poflakujem spolu :D
Raveno jestli ti můžu doporučit deku tak tuhle http://internetovy-obchod.msbox.cz/…57-dp-35380/
mam jí už 4 roky, kolikrát jsem jí prala a ta deka vypadá jak nová, fakt kvalita. Je sice drahá, ale tahle investice se vyplatí, neni na ní jedinej žmoleček. Myslim že tu o ní už psala Katka. Tady na tom odkazu sice stojí tolik, ale já jí kdysi sehnala v Kotvě v Praze za 500, takže to chce prohledat net.
Zuzajdiku jasně že se uvidíme na živo, přece plánujem v srpnu ten srazík, ne? Já teda určitě pojedu, ať mam nějaký povyražení :D
Abych nezapomněla na to hlavní: Adel mooooc gratuluju k chlapečkovi :D To se ti ulevilo, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.7.07 22:41

hildo CO?? jsem asi mimo mísu nebo co, ale já o žádným srazíku v srpnu nevím? :nevim:
Jééé, a to jako všichni přijedete do Olomouce?? Vy jste hodný :lol: že, zuzi :?: :P :lol: :lol:

A s tou Tweety :,-(ou jsem si to rozmyslela :( Je to zbytečně moc peněz…třeba narazím na nějakou osušajdu nebo tak…

Holky, zrovna se chystám objednat povlečení do postýlky a zavinovačku :potlesk: …se těšííííím :P :lol: :lol:

papa a dobrou noc…jo a MÍNO - nezapoměň se podělit o zážitky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
4.7.07 23:28

Holky, dnes nestíhám…tak jenom co jsem pochytila…tedy adelin gratuluju ke zdravému chlapečkovi!!!!!!!!!!! Super a držte se, už jste toho dost zažili!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
5.7.07 07:54

ranni ptace se zas hlasi :wink: . mela jsem fakt skvely probuzeni, aja si v noci vlezla k nam do postele - a k ranu se tam pocurala. a samozrejme jen na moji pulce, manzova pulku je uplne sucha, a ja si musela postel uplne svliknout :roll: . no jo, tatinkova holcicka. a jeste mmi to i hrde hlasila, ze tatova je sucha…

diky za ty odkazy na deky. akorat presne ta z hildina odkazu je z tech, co se mi nelibej, je to na me moc preslazeny. ta s tou zirafkou je proste jedinecna - dostatecne infantilni, ale ne kycovita. asi do ni pujdu, holky si ty spanelsky deky moc chvali, ze krasne hrejou. u aji mi ji mamka chtela koupit, jenze vsude meli jen s velikanskyma medvedama a kocickama atp., tak jsem si nevybrala.

mino, cekame na zazitky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
5.7.07 08:03

jo, napoly , jasne ze prijedem do olomouce. a budem vsechny i s detma spat u tebe doma, chachaaa :lol: . a doufame, ze bude doma i tchyne, abychom ji mohly vyslepicit, jak se o ni na netu vyjadrujes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
5.7.07 09:00

Holky Fetexsa a spanelska deka je to same

Adel, ja mma modrou s medvedama, s tema velkyma, ale pred 2 lety jine nebyli a je vyborna!!!!! Krasne hreje, zmolek zadny a vypada i po 20 vypranicjh jako nova.............nevadilo ani kdyz ji malej zeblil :-D

Ja celou noc bojovala s manzelovou neverou- ve s nu, fakt hnusny pocity!!!!

Je chudak nemocny, tak jeste spi

Svickova uz se pece

Krasny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
5.7.07 09:15

katko, fuj, mne uplne zatrnulo, kdyz jsem cetla o te nevere… no ja mela taky blbej sen, zdalo se mi o aje, chovala se v tom snu hodne divne a probudila jsem se ve chvili, kdy to vypadalo, ze nekoho zavrazdila. takze ta pocurana postel byla vlastne v pohode :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
5.7.07 09:18

Krasny ranko :o) i kdyz u nas uplakany…

tedy holky vy mate sny:( mne se zdal mirne erotickej :D :D :D …

Mina asi vyspava ten vcerejsi mejdan a napin nas :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
5.7.07 09:36

Dobré ránko, tak už jsem se taky vyhrabala z pelíšku. Dneska mě čeká úklid a taky přemýšlení nad plány domečku, tak se těším.
Taky bych si chtěla poměřit ten koš, abych si už mohla koupit látku a pustit se do šití jeho obalu:)
Holky, zase jsem včera něco vyvedla.. Koupila jsem v Tchibu ten krásnej přehoz, co jsem si na něj tak brousila zuby a večer jsem zjistila, že se mi nevejde do pračky. Ne, že by byla moc plná, ale on tam prostě nejde ani strčit.. Nakonec jsem ho vyprala v ruce ve vaně, ale pak jsem ho zas nemohla pověsit, jak byl plný vody, byl strašně těžký. No, nakonec jsem ho s vypětím všech sil dostala na šňůry nad vanou, kde si v pohodě zvolna schne, ale štve mě to. Až bude fakt špinavý, nevím, co s ním..
Včera manžel volal do penzionu v Českém ráji, kam jsme chtěli jet na dovolenou, ale na ten týden, co chceme, mají všechno plný.. Tak nevím, jak to dopadne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
5.7.07 10:50

zuzi, ja vim, ze bych te mela politovat, ale me to prislo hrozne legracni, kdyz jsi to tak barvite popsala, uplne jsem to videla pred sebou :lol: . promin, ja vim, ze je to k vzteku.

tak mino, vylez uz sakra z ty postele!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
5.7.07 12:00

dobré dopoledne :wink:
Adel - tak mě napadlo…když se ti zdál takovej divnej sen :arrow: nebylas to náhodou ty..a teď to svádíš na chudáka Áju :?: :lol: :lol:
Míno - ty uličnice :twisted: …holky, ona nás stejně napíná!!! Určitě nás sleduje a „tlemí“ se za monitorem, jak jsme nervózní :-D
No, já nakouknu až večer…jdeme totiž na tu grilovačku :potlesk:

takže ne, že toho zase budou nakecaný čtyři strany!!! 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
5.7.07 12:03

no, tak my asi mame pocuravaci den. pred chvili adela pocurala gauc, takze jsem stahla potah a mam zas plnou pracku. fakt parada :evil: :evil: :evil: . no, uz se zacinam tesit na mimino s plinkama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
5.7.07 14:50

Ahoj,ahoj,ahoj :-)

Oslava byla bomba :! Byla jsem dojatá,jak měli všichni radost. Už si zabírají termíny na vození Sofinky.¨
Jenom tatínek se mi táááák vožral,že jsem dopoledne musela do lékárny pro nějakou pomoc. A ona existuje-magistra mi prodala Vyprošťovák (tak se to opravdu jmenuje) :lol:

A teď to pikantnější - paní,co jí mám v rodném listě nezklamala - pronesla že TO dítě ji nezajímá,že to je náš problém. A taky že je,že :lol: Máme z toho srandu,ale ty naši známý jsou z toho v šoku. ¨

Holčiny musím balit,večer se pokusím ještě napsat.pa pa pa a nezlobte :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
5.7.07 16:31

Mino nooo tak super, ze meli kluci radost :P :P a z ty pani si nic nedelej ona ochuzuje jen sama sebe :! :! a prijde na to az bude pozde a dobre ji tak!!!

Tak a ted ti muze poradne rust to brisko kdyz uz nemusis maskovat :P :P …tak papej papej at Sofinka roste :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
5.7.07 17:36

mino, tak to je skvely, ze ma rodina ze sofinky radost (teda aspon ta cast, na ktery ti zalezi :? )! a hele, v ramci predporodnich priprav nakup tatinkovi zasoby toho Vyprostovaka, kdyz ho takhle odrovnala jen oznamovaci party, nechtela bych videt, jak bude vypadat, az bude slavit sofinky narozeni :lol:

jinak nase adel se po te posteli a gauci napotreti vycurala na podlahu v obyvaku :roll: :evil: :roll: . uz jsem myslela, ze ji fakt dneska prerazim, tohle neudelala ja nevim jak dlouho. asi jsi, napoly, trefila hrebicek na hlavicek, ze to s tim zabijenim asi bylo trochu jinak :D . jsi normalni vizionar :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí