Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoooj tehulky…
Adelin nevim cim to je, ale pridavam se k tobe dneska mi je fakt mizerne Vikous od 4 od rana pekne mele az to bolelo a pak mne 2 den uz docela dost boli pupek… ale tvrdnuti to neni…jen to porad boli, zadna silena bolest, tak doufam ze jsou to nejaky ty vazy nebo co:( a jest mne pekne tresti hlava (a tchyne za to vyjimecne nemuze
)…tak se drz nedovedu si vubec predstavit ze by mi tu lital jeste 1 prcek… naladu mam taky pod psa jeste ze tatka sel na pivko urcite by to chudak odnesl
Miiri vitej z dovci
ja na zadny nebyla a na vahu se bojim bojim:(
Hildo krasny brisko uz se brzy zacneme fakt kutalet
a bude z nas diskuze krasnejch kulicek
![]()
dobre ranko,
tak hlasim, ze deloha se pres noc uklidnila, ufff. asi jsem to predchozi dny prehnala s pohybem, ono kdyz aja nabere tempo na odrazedle, tak za ni fakt skoro bezim
. dneska hlida tatinek a ja budu odpocivat, at nasbiram sily na tyden. akorat jsem nacpala pracku, preci jen trideni pradla, co si budeme povidat, neni silna stranka nasich chlapu, ze
?
jinak aja uz vzala na vedomi, ze mam v brisku mimi, a od te doby se zacala starat o panenku-miminko, co ma jeste po mne, a se kterou si doted hrala docela minimalne. ted panenka musi delat vsechno, co ona, aja ji „uvari“ a pak ji krmi, dava ji na nocnik, vypravi ji, zpiva, fakt uzasny. a nejlepsi je, kdyz ji da do kocarku a snazi se ji „uspat“. taky ji ji musim prevlikat a davat do zavinovacky, no je to hrozne dojemny. urcite bude pro brasku skvela chuvicka
…
tak koukam, tady porad mrtvo. my uz jsme po obede, babicka nam udelala tvarohovy knedliky - s jabkama a svestkama. byla to mnamka, a jeste bez prace
.
ale dostala me aja. ja nemam rada to rozvareny ovoce v knedlikach, od malicka jsem ho z knedliku vyndavala a pak mi nasi museli vzdycky dat cast knedliku varit bez naplne, jen to testo, abych to jedla. no a nase slecinka dneska jedla tvarohovy knedliky prvne (podotykam, ze me nikdy nevidela, jak je preparuju
), a jen do toho kousla, tak zacala ty jablicka vyndavat a ze je nechce, ze chce jen to testicko
. tak ze by byla vybiravost dedicna
?
Ahóóój Těhulky, ![]()
Miiri, vítej z dovolený a ty Míno, pěkně si tu dovolenou užívej.
Normálně ti závidím ![]()
Adel, šetři se. Vím, že s prckem za zády to není žádná prča, ale musíš být opatrná. Určitě to nic nebude, jen si potřebuješ odpočinout ![]()
Hildo, krásný pupík. Když si vzpomenu, když jsme na začátku těhu hledali, kdy už konečně něco vyleze a teď už jsou z nás krásný zasloužilý těhulky ![]()
Jinak těm, co mají už boulování na břichu, gratuluji.
Taky čekám na to krásný vlnění. U nás to je zatím jen bum, bum, bum
AHOJ HOLKY
Tak se hlásím zpátky z dovči bylo tam super,krásné počasí a moře taky teplé Natálka se pořád rochnila ve vodě! ![]()
Máte toho nakecáno
strašně moc tak asi nebudu dočítat
![]()
ADEL dávej na sebe pozor a snaž se co nejvíce odpočívat ikdyž s prckem to moc nejde já vím ![]()
Ahoj holky,
Kačíku - vítám tě z dovolené. ![]()
Dneska mám nějakou pochmurnou náladu, nejraději bych někam utekla, snad to brzo přejde.
jee, holky, ja vam ty dovci taky zavidim
. a miiri, ani se ti nedivim, ze nemas naladu, po dovce je to vzdycky sok, nez se clovek zas zajede do normalu
…
tak holky, ale koukejte aspon do galerky dat nejaky fotky - pupicky a taky z dovoleny, at muzem zelenat zavisti jeste vic
.
ja jsem se ted pochlapila a dala jsem se do prace na notebooku, mam jeste nejaky resty do prace, co jsem si navarila jeste pred materskou a ono to pak nejak usnulo a ted se to po mne najednou chce, tak pisu a pisu
.
Ahojte tehulky, tak sa hlasim po vyse tyzdni.
Ja som vsak bohuzial nedovolenkovala, ale lietala som s rodicmi po nemocniciach. Ocino mal srdcovy kolaps, mamina ma najvyssi stupen sklerosis multiplex, takze som mala perny tyzden. Teraz mam uspesne obidvoch v nemocnici, fnuk.
- byvame totizto 400 km od seba…
Nase male cudo nabera na intenzite kopkania a konecne sme sa zhodli, ze sa bude volat Jakubko
![]()
A inac som nejaka rozkysnuta, uz mam skoro 6 kg navrch ![]()
Tak si idem urobit to blikajuce cudo a snazit sa docitat cely tyzden, co sa mi asi nepodariiii ![]()
Ahojte pri pondelku
Ja bych spala........ale muj mlady v 6 vstaval a ne ne ne
Luli, tvoj maminka ma SM? Moje tchyne taky...........ale je v remisi a stejne je to s ni naprd...............uz me unavuje, jak kdykoliv tam prijedeme, tak hodinu povida jak ji je mizerne, jak je unavena a hlavne hovno dela.........
Kdykoliv ma chripku, tak je z toho mesic mimo, ale nepoznali by ste ze ji neco je........
No jdu do mesta s kamoskou do cukrosky a na postu a tak
Kaciku vitej z dovci.. a ano fotky prosim
Krasny den
Prosim Vas neviete, ktory to kod si mam dat ked chcem tu mat ten blikajuci nadpis mena?
dobre ranko!
luli , to je smutny s vasima, ale urcite to uz bude jen lepsi. je fajn, ze prcek krasne kope, to hned zvedne naladu, vid
? a jakub je hezke jmeno, u nas hoooodne oblibene (v poslednich letech vzdy mezi prvnimi tremi nejcastejsimi u novorozencu).
katko , neboj, adel taky vstavala brzo, a to v noci spala extra mizerne, takze ja naspala dohromady tak 4 hodiny
. a jeste se vzbudila s mizernou naladou, takze nez bych poslouchala to knourani, radsi jsem ji pustila krtka (no vim, neni to vychovny, ale ja jsem jak prastena palici…). a je klid
.
Ahoj holky!!!!
Včera jsem byla mimo, měli jsme první výročí svatby a tak jsme jeli na výlet…super!!!!
Jinak vítám všechny z dovolených a Míně posílám mnoho pozdravů!
Lulu, to je mi líto s vašima. Ještě když je máš tak daleko, tak to musí být docela záhul! Drž se, holka!!!
S tou váhou jsem se taky rozjela. Vážit se budu až před poradnou ve čtvrtek, ale neřeším to, hlavně ať je mimi v pořádku!
Jinak my pořád nekopeme a nekopeme…včera už jsem myslela, že v noci cítím první kopanec, ale to byl manžel…prý se mu zdálo, že jede na běžkách!!!!
Takže zase nic!
Ale docela často mě pobolívá břicho. Chytnu vždycky takovou jakoby křeč..no, nic moc!
Ten kočárek napokonec koupíme nový, paní byla od nás moc daleko a i když by nám dala veškereé papíry, tak nevím, jak bychom řešili případnou reklamačku. Pokud se mi podaří, dám sem večer obrázek!!
Peti,
tak ten moj zazrak zacal kopkat uz koncom 17-teho tyzdna a teraz uz citim ako je otoceny, kde ma ruky a nohy a ked lezim na chrbte tak vidim ako sa prevaluje a otaca, lebo cele brusko mi meni tvar
A ked lezim na chrbte, tak si aj on laha na chrbatik a labky vystrci hore a kopka, xixixi
Ahojda Těhulky ![]()
Kačiku , vítej z dovolený. A na foto se taky těším ![]()
Luli , mrzí mě, že jsi měla takový týden a přeji tvým rodičům, aby jim bylo alespoň trošku lépe. Nejlíp co to jde
Peťko , neboj se, kopanečky přijdou. Užiješ si jich až, až ![]()
Já jsem přibrala zatím 4 kg a když jsem koukala na těhu průkazku s Martínkem, tak přibírám tak nastejno. S Marťou jsem přibrala 14 kg, takže bych snad víc nemusela ![]()
Musím jít uklízet. Zítra se mi vrátí synáček z dovolený s babičkou a s ním už neuklidím vůbec nic. Dopolko jdu k holiči, takže budu krásná
A co je ještě lepší, že zadarmo. Mám to jako dárek od kamarádky. Je to zlatíčko
A odpoledne jedem do Prahy pro kuchyň do baráčku. Jupí, jupí. A snad koupím ještě něco malého modrého ![]()