LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
7.7.07 20:14

Ahoooj tehulky…

Adelin nevim cim to je, ale pridavam se k tobe dneska mi je fakt mizerne Vikous od 4 od rana pekne mele az to bolelo a pak mne 2 den uz docela dost boli pupek… ale tvrdnuti to neni…jen to porad boli, zadna silena bolest, tak doufam ze jsou to nejaky ty vazy nebo co:( a jest mne pekne tresti hlava (a tchyne za to vyjimecne nemuze :wink: )…tak se drz nedovedu si vubec predstavit ze by mi tu lital jeste 1 prcek… naladu mam taky pod psa jeste ze tatka sel na pivko urcite by to chudak odnesl

Miiri vitej z dovci :D ja na zadny nebyla a na vahu se bojim bojim:(

Hildo krasny brisko uz se brzy zacneme fakt kutalet :D :D a bude z nas diskuze krasnejch kulicek :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
8.7.07 09:39

dobre ranko,
tak hlasim, ze deloha se pres noc uklidnila, ufff. asi jsem to predchozi dny prehnala s pohybem, ono kdyz aja nabere tempo na odrazedle, tak za ni fakt skoro bezim :wink: . dneska hlida tatinek a ja budu odpocivat, at nasbiram sily na tyden. akorat jsem nacpala pracku, preci jen trideni pradla, co si budeme povidat, neni silna stranka nasich chlapu, ze :wink: ?

jinak aja uz vzala na vedomi, ze mam v brisku mimi, a od te doby se zacala starat o panenku-miminko, co ma jeste po mne, a se kterou si doted hrala docela minimalne. ted panenka musi delat vsechno, co ona, aja ji „uvari“ a pak ji krmi, dava ji na nocnik, vypravi ji, zpiva, fakt uzasny. a nejlepsi je, kdyz ji da do kocarku a snazi se ji „uspat“. taky ji ji musim prevlikat a davat do zavinovacky, no je to hrozne dojemny. urcite bude pro brasku skvela chuvicka :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
8.7.07 12:13

tak koukam, tady porad mrtvo. my uz jsme po obede, babicka nam udelala tvarohovy knedliky - s jabkama a svestkama. byla to mnamka, a jeste bez prace :wink: .
ale dostala me aja. ja nemam rada to rozvareny ovoce v knedlikach, od malicka jsem ho z knedliku vyndavala a pak mi nasi museli vzdycky dat cast knedliku varit bez naplne, jen to testo, abych to jedla. no a nase slecinka dneska jedla tvarohovy knedliky prvne (podotykam, ze me nikdy nevidela, jak je preparuju :wink: ), a jen do toho kousla, tak zacala ty jablicka vyndavat a ze je nechce, ze chce jen to testicko :lol: . tak ze by byla vybiravost dedicna :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
8.7.07 13:33

Ahóóój Těhulky, :D

Miiri, vítej z dovolený a ty Míno, pěkně si tu dovolenou užívej. :wink: Normálně ti závidím :oops:

Adel, šetři se. Vím, že s prckem za zády to není žádná prča, ale musíš být opatrná. Určitě to nic nebude, jen si potřebuješ odpočinout :wink:

Hildo, krásný pupík. Když si vzpomenu, když jsme na začátku těhu hledali, kdy už konečně něco vyleze a teď už jsou z nás krásný zasloužilý těhulky :D

Jinak těm, co mají už boulování na břichu, gratuluji. :D Taky čekám na to krásný vlnění. U nás to je zatím jen bum, bum, bum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
8.7.07 13:46

AHOJ HOLKY

Tak se hlásím zpátky z dovči bylo tam super,krásné počasí a moře taky teplé Natálka se pořád rochnila ve vodě! :)
Máte toho nakecáno :lol: :wink: strašně moc tak asi nebudu dočítat :oops: :wink:
ADEL dávej na sebe pozor a snaž se co nejvíce odpočívat ikdyž s prckem to moc nejde já vím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.7.07 14:04

Ahoj holky,
Kačíku - vítám tě z dovolené. :lol:
Dneska mám nějakou pochmurnou náladu, nejraději bych někam utekla, snad to brzo přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
8.7.07 16:22

jee, holky, ja vam ty dovci taky zavidim :oops: . a miiri, ani se ti nedivim, ze nemas naladu, po dovce je to vzdycky sok, nez se clovek zas zajede do normalu :roll:
tak holky, ale koukejte aspon do galerky dat nejaky fotky - pupicky a taky z dovoleny, at muzem zelenat zavisti jeste vic :wink: .

ja jsem se ted pochlapila a dala jsem se do prace na notebooku, mam jeste nejaky resty do prace, co jsem si navarila jeste pred materskou a ono to pak nejak usnulo a ted se to po mne najednou chce, tak pisu a pisu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
9.7.07 07:51

Ahojte tehulky, tak sa hlasim po vyse tyzdni.
Ja som vsak bohuzial nedovolenkovala, ale lietala som s rodicmi po nemocniciach. Ocino mal srdcovy kolaps, mamina ma najvyssi stupen sklerosis multiplex, takze som mala perny tyzden. Teraz mam uspesne obidvoch v nemocnici, fnuk. :cry: :cry: :cry: - byvame totizto 400 km od seba…

Nase male cudo nabera na intenzite kopkania a konecne sme sa zhodli, ze sa bude volat Jakubko :D :D

A inac som nejaka rozkysnuta, uz mam skoro 6 kg navrch :-)

Tak si idem urobit to blikajuce cudo a snazit sa docitat cely tyzden, co sa mi asi nepodariiii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.7.07 08:01

Ahojte pri pondelku

Ja bych spala........ale muj mlady v 6 vstaval a ne ne ne

Luli, tvoj maminka ma SM? Moje tchyne taky...........ale je v remisi a stejne je to s ni naprd...............uz me unavuje, jak kdykoliv tam prijedeme, tak hodinu povida jak ji je mizerne, jak je unavena a hlavne hovno dela.........
Kdykoliv ma chripku, tak je z toho mesic mimo, ale nepoznali by ste ze ji neco je........

No jdu do mesta s kamoskou do cukrosky a na postu a tak

Kaciku vitej z dovci.. a ano fotky prosim
Krasny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
9.7.07 08:04

Prosim Vas neviete, ktory to kod si mam dat ked chcem tu mat ten blikajuci nadpis mena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.7.07 08:08

Luli tusim to byl ten druhy, ale zkuöpiruj ho od

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.7.07 08:21

dobre ranko!
luli , to je smutny s vasima, ale urcite to uz bude jen lepsi. je fajn, ze prcek krasne kope, to hned zvedne naladu, vid :wink: ? a jakub je hezke jmeno, u nas hoooodne oblibene (v poslednich letech vzdy mezi prvnimi tremi nejcastejsimi u novorozencu).
katko , neboj, adel taky vstavala brzo, a to v noci spala extra mizerne, takze ja naspala dohromady tak 4 hodiny :evil: . a jeste se vzbudila s mizernou naladou, takze nez bych poslouchala to knourani, radsi jsem ji pustila krtka (no vim, neni to vychovny, ale ja jsem jak prastena palici…). a je klid :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
9.7.07 08:31

Ahoj holky!!!!

Včera jsem byla mimo, měli jsme první výročí svatby a tak jsme jeli na výlet…super!!!!

Jinak vítám všechny z dovolených a Míně posílám mnoho pozdravů!
Lulu, to je mi líto s vašima. Ještě když je máš tak daleko, tak to musí být docela záhul! Drž se, holka!!!

S tou váhou jsem se taky rozjela. Vážit se budu až před poradnou ve čtvrtek, ale neřeším to, hlavně ať je mimi v pořádku!
Jinak my pořád nekopeme a nekopeme…včera už jsem myslela, že v noci cítím první kopanec, ale to byl manžel…prý se mu zdálo, že jede na běžkách!!!! :twisted: Takže zase nic!
Ale docela často mě pobolívá břicho. Chytnu vždycky takovou jakoby křeč..no, nic moc!

Ten kočárek napokonec koupíme nový, paní byla od nás moc daleko a i když by nám dala veškereé papíry, tak nevím, jak bychom řešili případnou reklamačku. Pokud se mi podaří, dám sem večer obrázek!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
9.7.07 08:42

Peti,
tak ten moj zazrak zacal kopkat uz koncom 17-teho tyzdna a teraz uz citim ako je otoceny, kde ma ruky a nohy a ked lezim na chrbte tak vidim ako sa prevaluje a otaca, lebo cele brusko mi meni tvar :lol: :lol: :lol: A ked lezim na chrbte, tak si aj on laha na chrbatik a labky vystrci hore a kopka, xixixi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
9.7.07 08:43

Ahojda Těhulky :wink:

Kačiku , vítej z dovolený. A na foto se taky těším :)

Luli , mrzí mě, že jsi měla takový týden a přeji tvým rodičům, aby jim bylo alespoň trošku lépe. Nejlíp co to jde

Peťko , neboj se, kopanečky přijdou. Užiješ si jich až, až :wink:

Já jsem přibrala zatím 4 kg a když jsem koukala na těhu průkazku s Martínkem, tak přibírám tak nastejno. S Marťou jsem přibrala 14 kg, takže bych snad víc nemusela :roll:

Musím jít uklízet. Zítra se mi vrátí synáček z dovolený s babičkou a s ním už neuklidím vůbec nic. Dopolko jdu k holiči, takže budu krásná :D A co je ještě lepší, že zadarmo. Mám to jako dárek od kamarádky. Je to zlatíčko :D A odpoledne jedem do Prahy pro kuchyň do baráčku. Jupí, jupí. A snad koupím ještě něco malého modrého :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí