LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
9.7.07 11:04

Peti, tak ja si chcem zajtra hodit dietku a ist na ten test v stredu, uz mam vypisany papier a mozem ist hocikedy do kontroly. Tak neviem ci zvladnem vypit ten hnus.
Moja kolegyna chodi kazde dva tyzdne, lebo ma cukrovku, ixixixi - chuuuudatko, ale uz asi bude len tyzden v praci a hajde na matersku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
9.7.07 12:04

Adelin, z Uherského Hradiště! Tak to tam šupni a možná ve čtvrtek tam budeš moct šupnout i pohlaví toho našeho špunta:-)

Luli, tak já už víceméně na mateřské jsem. Teď sice vybírám dovolenou, ale po prázdninách už nenastoupím…takže veget.....zatím :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.7.07 12:08

tak jsem to tam supla :wink: . takze vy jste s kaccherie z jednoho mesta, to mate fajn! budete pak moct spolu kocarkovat :wink:
jsem teda zvedava, jestli se ti mrnousek ukaze. co byste vlastne spis chteli, holku nebo kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.7.07 12:19

Ahoooojte

KAcherie, doufam, ze te nechaji doma a zadna nemocnice se nebude muset konat!!! drzim palec

Holky ja jsem rozhodnuta ten sladkej blivajzik odmitnout...........dyt to je tyrani tehulek!!!!! Ale uvidime co ve CT na kontrole

Raveno az skoncis, zalet i k nam...... mame doma mensi chlivek :-D

Jsem ostrihana zadarmo!!!!! Byli sme s kamoskou v cukrosce a vedle dnes otevreli kadernictvi a strihaji zadarmo, no a ja to taaaaaaaaaaak potrebovala..... foto ale nehodim, protoze fotak ma manza v Praze

Nejak si uz nic nepamatuji ale ctu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.7.07 12:23

dobry, zadarmo :wink: . az budes mit fotak, tak se koukej pochlubit, jak se striha zadarmo :lol: . katko, nevis nahodou, jak dopadla kikija??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.7.07 12:28

Adel, zatim se neozvala, takze nevim, ale dnes ma KO....... verim ze se miminko ukazalo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
9.7.07 12:37

Děkuji moc za podporu,
od rána ležím, ale bolí bolí. No, uvidíme. Jdu si zase lehnout :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
9.7.07 12:59

Holky tak toto som este nevidela, nasla som to v albumoch, hihihi
Co sa v mladi naucis........... 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
9.7.07 13:04

Luli, tak to je síla!!!!!!!!

Adelin, já bych raději holku, ale jak se říká…hlavně ať je to zdravé! Ale už se mooooooc těším!

Právě u nás zuří bouře.....no to jsou tedy prázdniny!

Ka-tko, tak se hezky koukej ukázat! Já jdu k holičce v pátek a určitě ne zadarmo…ba naopak za pěkně velkou sumu :evil: Ale už se těším. Kvůli práci jsem to měla dlouho dobu stejné, abych to mohla dát do culíku…ale teď jsem rozhodnutá pro nějakou změnu, takže už se taky těším, co kadeřnice vymyslí!!!!!
Jo a s tím OGTT…já bych do toho šla, přece jenom je to docela citlivé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.7.07 13:14

Luli no tomu neverim, to je fotomontaz :-D NE?

Petule...... ja se nechala jen sestrihat a ofinu, ale pristi mesic udelam taky zmenu, chci barevny melir a vice zkosit vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
9.7.07 13:15

Kati,
no neviem, mne to tiez pripada ako fotomontaz, ale v podstate by to mohlo byt aj realne, xixixi. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.7.07 13:18

Luli, neverim.. se nekdo ale pekne pohral :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
9.7.07 15:04

Ahoj holky.
Adel - doplň mi prosím - jsem z Prahy a jméno Oliver :lol: Děkuju :lol:
Teda to je fotomontáž a hustá :lol:
Byly jsme s dcerou po krámech a opět jsem neodolala a mám krásné manšestráčky a pár bodýček :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To je boží takhle nakupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.7.07 15:07

miiri, supla jsem to tam hned, jak mi prisla sz :wink: . a co fotecky pupiku a z dovci? jsme zvedave!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
9.7.07 18:20

Tak já jsem právě taky rovnala všechny malé věcičky, co už jsem stihla někde nasbírat nebo koupit. Moc toho není, ale radost pohledět!!!

Jo holky, budete kupovat fusak do autosedačky a pka ještě do kočárku nebo stačí jenom jeden? Já mám totiž zimní kombinézku a tak nevím, co k tomu dokoupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí