LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
10.7.07 12:59

tak si zase lamu hlavu se jmenem. uz bych chtela toho prcka nejak oslovovat, kdyz tady tak vidim ty vase blikaci napisy, ale porad nevim jak. uz jsem i donutila tatinka, aby mi na papir napsal tak deset jmen, co by se mu lilbily, ale vedle toho jeho favorita jaroslava tam byl treba cestmir nebo boleslav (miluje bolka polivku)… az mi oci prechazely z toho, co napsal. nicmene z tech relativne normalnich jmen:
david, benjamin, radovan, vaclav a vitezslav . davida bych nechtela, protoze se mi nelibi jmena po tatinkovi. ja bych treba i chtela vitka (libi se mi ty varianty vita, vitulka pro mrnouska), jenomze david nechce tvar vit, ale jen vitezslav. vasika bych si taky dovedla predstavit, ale zase ten oficialni tvar vaclav… ja fakt nevim, holky poradte mi. jak se vam ty jmena zdaji? ja ted dost tihnu k tomu vitkovi, ben se mi moc libi pro starsiho kluka, ale pro toho prcka to neni tak mazlivy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.7.07 13:00
adelina77 píše:
holky, paradni pupicky!!! jen tak dal, at prckove rostou!!!
miiri, vis, ze bych te fakt nepoznala? teda ne ze bych si te spletla s nejakym tim drevenym krovakem :wink: , ale vypadas tam jinak nez na tom obrazku, co mas v profilu. stejne tak katka, ta mi tam prijde taky uplne jina…

Adel - ta fotka je před cca rokem, to jsem měla jinou barvu vlasů a dlouhou ofinu no a taky jiná kila než teď. Mám teď takový melounovitý obličej :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
10.7.07 13:03

miiri, co blbnes? prave na ty fotce v galerce ti to slusi mnohem vic!!! a ty vlasy mas urcite mnohem lepsi ted :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.7.07 13:07

Adel ty jsi milá :lol:
Ale já si připadám hrozně.
Jinak z těch jmen by se mi líbil Benjamin - Benji, Ben.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.7.07 16:05

Holky, teď jsme měli nějký výpadek nebo co, nedalo se několik hodin přihlásit na emimino. Všechno fungovalo, jen tohle ne 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.7.07 16:11

Jo Miiri,t aky jsem si vsimla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
10.7.07 17:35

JO, jo holky…nefungovalo…asi jsme je ráno moc žhavily!!!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
10.7.07 17:41

jo, rano jsme zhavily, zatimco ted tu chcip pes :wink: .
petule, krasny fotky, zenich v bilem a ty jen tak letne, parada, to se moc nevidi!

jsem zvedava, s cim prijde napoly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.7.07 18:04

No jo Napoly nás zase napíná nebo nakupuje pidi věcičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
10.7.07 18:26

Adelin…díky! my to pojali opravdu tak lehce…prostě pro nás tehdy pouze formalitka, tak proč s tím dělat nějaké saky paky, co???

Jinak, dnes jsem úspěšně zvládla uklidit tu kuchyň, ale mimískovi se to zřejmě moc nelíbilo, neboť teď mě docela bolí břicho…ale to může být z toho, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
10.7.07 18:31

Jo Adelin…k těm jménům…mě se taky líbí Benedikt…nezvyklé a moc hezké. Já tedy souhlasím s Tebou s tím Vítkem. To je taky moc hezké jméno, ale celé Vitězslav…to je pro malého dost těžké a zbytečně dlouhé…tak se snaž přesvědčit tatínka!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.7.07 18:38

Holky dfavam foto z nasi vyrocni oslavy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.7.07 18:39

Petule bylas krasna nevesta!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
10.7.07 18:47

Katy…teda…koooooočka!!!Fakt!!!! Úplně jiná jak na fotce…ale jste oba moc sympatičtí!!!!!!!! :lol: :lol: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
10.7.07 18:56

slunce v duši :lol:
mě taky blblo emimino, tak jsem to vzdala a šla jsem si hajnout s tatínkem :wink:
no, ve FN lidí jak psů :?
JSME V POŘÁDKU - jak jinak :potlesk: …krásně rosteme (podle tatínka i s pindikem 8) ), máme ručičky, nožičky, srdíčko bije o stošest a co je hlavní - žádný rozštěp ani jiné abnormality :potlesk: :dance: :-) :-)
holky, ale nestačili jsme se divit, kolik tam bylo dementních chlapů…fakt, že jo 8O …jedna mamina tam šla na amnio a místo to, aby tam byl ten její s ní, tak čekal venku a hrál hry v mobilu! Pak mu řekli, že už je hotová a že bude 30 minut ležet, tak jestli chce za ní - prý počká venku (asi byl v hóóódně důležitým kole), ale pak mu chcípla baterka, tak tam teda šel :!
A druhej - jeho paní šla na 3D UTZ. Tak si ji zavolali a prej, jestli jde s ní )i s malou dcerou)- on že JO - a místo toho, aby se zvedal, tak si otočil na další stranu v Blesku a seděl! No tak samozřejmě zavřeli dveře a nechali je venku…Tak si aspoň mohl přečíst ty noviny v klidu..
No byli jsme z toho paf!!!

ještě Vám musím napsat jednu věc - moje jeptiškování už mohlo zkončit (teda jen na jednu noc :wink: )…ale každej „strk“ jsem cítila až u pupku a kur..sky to bolelo :?
Takže zase nic… :cry: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital