Poradna duly
Jana Čurdová
Peťule, kočárek jsme objednali v obchodě V&V, je to za hotelem Morava.
Tak jsem si říkala, že já jsem si lámala hlavu s kočárkem asi tři měsíce a můj měl vybrané hned ![]()
No třeba se to brzy zlepší a bude to OK ![]()
krasny ranko ukecanky:-)
clovek chvili chybi a pak jsou tu romany ![]()
Kaccherie hlavne na sebe davej pozor!!!!
Adelin ja stim trpela dost,pred a hlavne zacatek tehu, ale ted se to trochu srovnalo sama a mam klid (musim zatukat), mne pomahaly cipky Faktu, ale nevim jestli je muzou tehule:(
Holky pekne mne boli pupik:( a skoro porad, jen kdyz si lehnu tak je to lepsi…je to normalni?? Nejhorsi to je kdyz chodim nebo stojim delsi dobu:( asi gravitace nebo co:( trosku mne to znervoznelo, ale porad si rikam, bude hur a hlavne ze nekrvacim…ze jo? navic mne strasila mama, ze vsechny tehu krvacela od 6 mesice a se segrou lezela 4 mesice v nemocnici, ale predpokladam ze je blbost, aby neco takovyho se dedilo!
Tak se ted bojim pustit do tech renovaci…
no pujdu se asi projit do mesta objevila jsem, ze by tu mel byt kramek s rychlo zavinovackyma za 189,–
http://www.evron.cz/…24v-0217.jpg /> jen nevim jestli zlutou nebo ruzovku:-) mozna obe
![]()
Tak se opatrujte jdu jeste zadelat na langose a pak uvidim jestli vyrazim
pa pa
Ahoj holky,
Adelin , já bych dala rozhodně Radovana, to je krásný jméno. U nás to ale je tatínek, takže pro mimouše nepoužitelné, prý aby se to neplantalo..:(
Kaccherie , za kolik jste tu Cortinu sehnali?
Mirii…super věcičky!!!!!!
Raveno, já jsem včera taky měla dost nepříjemné bolesti břicha…asi jsem se přetáhla. Ale dnes už je to lepší. Zkus odpočívat..ono si tělo řekne, co chce ![]()
Zuzzajdiku, stojí 17.750,–. Kdybych ji objednala někde přes internet, tak vyjde laciněji, ale líbí se mi, že v tom obchodě při případné reklamaci zapůjčí kočárek zdarma.
Jsem asi nemocná, já bych obíhala obchůdky od rána do večera a kupovala ty super pidivěcičky. Dnes jsem si je vyndala a všechno znovu prohlížela, zapisovala a přeskládávala. ![]()
Raveno mě v posledních dnech taky více pobolívá bříško a taky mi párkrát za den tvrdne. Jo a včera večer jsem něco nahmatala, Oliver se natlačil na břicho nad pupíkem a když jsem na to sáhla, tak to bylo jako patička nebo tak něco a za chvíli povolil. Bylo to super
![]()
Adelin - taky na to trpím, ale ne tak moc jako ty. Dr mi doporučila tabletky Cyclo3Forte - ty se můžou v těhu a pak se mažu gelem z dubové kůry. Ty tabletky mi pomáhají s tím gelem to už není takové, no ale má se to mazat tak 3×denně a já to dělám jednou ![]()
kaccherie - neboj nejsi nemocná, já bych to dělala taky, ale manžel trvá na tom, že všechno budeme vybírat společně. Takže při jeho vytíženosti doufám, že to stihneme ![]()
Holky diky…uklidnilo mne, ze to nemam sama tak to bude asi normalni:-) budu hrozna prvorodicka
![]()
Ty veci jsou krasny, uz se chystam ze ty doma preberu udelam seznamek a vyperu, jen predtim musim natrit komodu:-) jenze tu mi nejprve tatka musi rozdelat:-)))) jsme ji slozily driv nez natrely, byli jsme hrozne zvedavi:-)
Babulky,
ked tak hovorite o tych bolestiach brucha, tak mna dnes boli tiez, tak krcovito, zaboli a prestane. Kolegyna hovorila, ze jej sa to zacalo stavat v piatom mesiaci a ze je to vraj predpriprava maternice na kontrakcie. V podstate nieco ako poslickovia.
Mirii,
tiez citim Jakubka ked sa prevaluje a viem kde ma nozicky, pripadne hlavicku, ked sa vypuci na brusku. Aj sa s nim hram, on vystrci nozicky - zapre sa a ja ho stuchnem s prstom tak sa stiahne a kopne a takto to ide az kym sa neunavi a neprevali na inu stranu
![]()
Akurat mi kolegyna hovori, ze jej od toho piateho mesiaca aj tvrdne brusko, ale ze su to poslickovia a uplne normalna vec. TAk som sa aj ja ukludnila ![]()
Ahojte
Uz mam navareno, peru 2 varku pradla............malej rozlil olej po cele podlaze v kuchyni- fakt chutovka ![]()
Hemeroidy................ted docela dobry, ale desim se tlaceni u porodu, kazdopadne jsem pak rozhodnuta si je nechat podvazat, mrchy jedny...... nemazu nicim, snazim se chodit na velkou prvidelne
Brisko neboli- tuk tuk, mala kope jak o zivot. ne zy by bolelo, ale ona snad nespi pres den ![]()
Jo a vcera jsem se bala aby nekopala pri sexu- to by muj muz uz na mne asi nikdy nesahl...............nastesti si to nechala az po akci, potvurka mrnava...............holky, kolik uz vazi ty mrnata???? MAji uz 1/2 kilca?
Jinak vecicky mate krasne.............a v Patek jsem v Praze, sama, nechcete se nekdo scuknout?????
katy…nebylo by něco blíž????
Jinak já jsem v pátek u kadeřnice, tak budu konečně kráááásnááá.....
![]()
A hádejte, kde jsem zítra…
![]()