LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
11.7.07 11:08

Ka-tko, ještě nevím jak na tom budu, ale teoreticky bysme si kafčo dát mohly co? Dej vědět kam máš namířeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.7.07 11:12

No kolem 9 budu na skalce a pak se presunu metrem a MHD kamkoliv......ale neni to 100% ted psala svagruse, ze nevi, jak to dopadne.. kazdopadne rada bych jela do Pragu, na vyprodeje a tak, hlavne sama bez decka!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.7.07 11:13

holky, diky, faktu jsem pouzivala mast, ale zabiral mi jen zpocatku (pred prvnim tehu), pak jsem mela jeste nejaky dve jiny, ale nic z toho mi v tehu dr. nedoporucil. na velkou se snazim chodit kazdy rano pravidelne, jist vlakninu, abych nemela zacpu, atd., proste jsem ucinila vsechna predbezna opatrni :wink: a stejne se mi to zas vratilo. stejne jako krecaky, proste to tehotenstvi dava telu zabrat, co nadelam. ale zkusim se poptat dr. na ty tablety jak pise miiri, prosim te, to jsou jako polykaci pilule nebo cipky?
jinak miiri, prekrasny oblecky, ty modry laclacky jsou paradni!!! a to bodycky se zirafkou se mi jeste desne libi.
taky bych nakupovala, ale kdyz ja toho mam tolik po aje a pujcenyho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
11.7.07 11:21

Ahoj baby,
tak se po par dnech hlasim, a jdu vas docitat - krasnych deset stranek :roll: no delate mne radost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.7.07 11:26

to vis, krisulko, nesmis to flakat. emimino neni holubnik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.7.07 11:27

Adel - jsou polykací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
11.7.07 11:44

Katy…já jenom že Hradiště je od Prahy co by kamenem dohodil, že????? :twisted:
Ale pokud se sejdete, tak si to užijte!!!!!! A něco hezkého mimískům kupte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
11.7.07 12:07

Uuuuuuf! :-P s jazykem az na brichu (to ted ale neni tak tezky, ze :wink: ) docteno!
Tak, a nepamatuju si nic :roll: :oops:
Petule , gratuluju, ze se mimi konecne rozkopalo :potlesk: me to taky hrozne znervoznovalo, ze ne a ne… Ted si nekdy naopak rikam, ze to nebylo az tak spatny :wink: jo, a bylas kraaaasna nevesta! :srdce: a ja v tom ted musim mit prehled :lol: :lol:
Adel , hlasuju pro Benjamina! Malej prcek muze byt Benji, Ben… Z tech vasich vytvoru je to fakt top! :lol:
Napoly , gratulace k vysledkum!!! :-) to vis, ze Filipkovi roste vsechno - alespon muj pritel to taky tvrdil :twisted: - jak kdyby museli byt po nich, co?! :wink: Jo, a vsimla sis, ze Miiri se dala taky na Snoopyho? :lol: zatim sice jenom ponozky, ale na zacatek dobry :pankac: :lol: :lol:
Kacherii , vyderzaj, pianer!!! bude zase dobre! :srdce:

Jo, a vsimla jsem si, ze u panu panuje vseobecna nevrazivost ke jmenu Matyas :evil: Jsem si taky vyslechla, ze Mates byl prece v „S tebou me bavi svet“ a jediny co umel, bylo rvat a s.at :? no, a mela jsem po Matyaskovi :-(

Ja jsem byla od vikendu uplne vyrizena… Z krasneho vyletu na prehradu a na lodicky jsem si prinesla uzeh :evil: a bylo mi deeesne spatne a muj drahous mi schoval vsechny paraleny apod., zepry abych neublizila Jardovi :-( Tak za A - Jardovi, ze, no comment; a za B - myslela jsem, ze ho zavrazdim - a mrtvej tatinek taky neni zrovna vyhra 8)
No, pak mi volala maminka, ze umrela prateta, mela jsem ji radsi nez babicky dohromady, takze blby :(
A na zaver jsem musela pretrpet Mirovu promoci a naslednou oslavu s jeho prizni… :roll: DES A HRUUUZA!

Tak, konec stezovani, doufejme, ze bude jen lepe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.7.07 12:34

Díky mé šikovné dceři se mi povedlo nejen vložit fotky do diskuse ale i změnit si svoji fotku na aktuální - upozorňuji - dnešní! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.7.07 12:36

Miiri no super :-D

Krisulko, tak co saty???? uz jsou hotove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.7.07 12:40

Krisi,
tak to Ti nezavidim, teda to bol fakt perny vikend. Prijmi uprimnu sustrast. Ale zivot ide dalej a vsetko bude dobre. A Jarda? hmmmm???

Miiri, tak to som ta naozaj nespoznala, vyzeras uplne inac :lol: Ale mam taky pocit, ze trosku starsie. :)

Inac dievcatka idem zajtra na diabetologiu, tak drzajte pasticky, nech mam dobry cukor. Lebo som sa strasne rozozrala sladkostiiiiiii. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
11.7.07 12:42

ahoj těhulky - kecalky :lol:
tak jsem se pobavila u těch chlapů a kočárků…třeba to mají v genech :P Ale je to mazec :arrow: my to vybíráme několik týdnů, ne-li měsíců a oni příjdou, zvednou pohoupaj, povozej a vyhovuje/nevyhovuje a kupujem…
No my je nemít… tak si ani prcky neutřem :-) :lol:
dneska se s našema chystáme navštívit tetičku…to fakt miluju :? takže doufám, že to bude jen JEDNO kafčo a valime zpátky…tatínka necháváme doma, aby se vyspinkal na noční (no abych se z něho nepokakinkala :oops: )

JÁ SE NUDÍÍÍÍM :! :! :! :! :! :!
ani nemám co dělat :? nebo mám, ale dělat to nemůžu :?
Už aby byl příští týden…to má moje drahá polovička zase dovolenou a budem vyklízet konečně tu chodbu, takže se zabavím…a v pondělí kontrola :potlesk: takže se mi bude hned líp pracovat :wink:

tak se jdu pomalu oblíkat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
11.7.07 12:50

Luli fuuuuuuj! to ti teda fakt nezavidim! bych na ne tu jejich sladkou s.acku :poblion: - s radosti a bez vycitek 8) takhle trapit maminky!

Kati , saty „uz“ „skoro“ jsou :lol: ale konecne mam aspon pocit, ze do tydne skutecne budou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.7.07 13:01

Krisi
a to si zober, ze moja kolegyna ma tu tehu cukrovku a chodi pit ten blivajz kazde dva tyzdne , bleeeeeeeeeeeeee. ja sa asi zajtra :-( :-( :-( - potototo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
11.7.07 13:11

Luli, to bude OK!!! Jen přežít ten sladký bliffff!

Krisulko…díky za kompliment! Ty budeš taky moooc krásná nevěsta…tak pak nezapomeň hodit foto!!!

Jinak na víkend hlásí opět tropy, takže by to chtělo nějaký výlet!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí