Poradna duly
Jana Čurdová
Peti
moja naj kamoska ked bola na tom teste v Poprade, tak jej dali vypit pol litra toho humusu a ona bola taka hladna ze si sama este dalsi pol liter vypitala, xixixixi. V bratislave davaju 3dcl, tak som zvedava. A odsedim si tam styri hodiny medzi starymi babkami, ktore sa predbehuju, ze ktora je na rade a nic nerobia len frflu a frflu. No to bude den ![]()
luli -
tak to si, holka, teda užij
Jsem potvora,co??? Ale neboj - mě to čeká taky
Tož pak hned musíš poreferovat…dostala si nějaký instrukce? Jako, že nemáš pít ani jíst a jak dlouho to potrvá?
tak jsem si říkala, že tohle těhu si fakt „užívám“
v průkazce budu mít všechna políčka vyplněná - teda kromě toho zubaře…to fakt nedám ![]()
Napoly,
no vraj tam rano pridem na lacno, pichnu mi do prstika vezmu krv, potom mi vraj daju vypit ten blivajz. A potom budem musiet hodinu a pol az dve hodiny cakat a vezmu mi dalsiu krv a zase budem cakat este dalsiu hodinu a pol na vysledky. Tak uvidime, ci to bude tak alebo inac, hehe, ale dam Vam vediet. ![]()
prý se nemá ani nic pít
…no však potom poreferuješ…tak přeju pevný nervy ![]()
katuš - já bych ten test taky radši vynechala, ale jak mi tenkrát brali krev, tak jsem měla cukr zvýšenej, tak tam pro klid duše půjdu ![]()
Katy
a s Jenikom si nebola na ten test?
Inac ja som hundrala doktorovi ze mam cukor ok, lebo moja stara mama ma ten merac a merala som si a pohodicka a lekar mi povedal ze musim ist. A ze predsa je to lepsie podchytit pripadnu cukovku skor ako ju mat, nevediet a poskodit miminku.....tak nefiem
Luli, ne s Jendom jsem nebyla.. jen mi nabrali krev hodinu po jidle
krisulko, no jo, ted uz to mas fakt za par… pak hned za tepla jsme zvedave na zazitky a hlavne fotecky
! jezismankote, kdyz si spocitam, ze jsem se vdavala pred OSMI lety, to uz snad fakt neni pravda…
hele, mozna bys mohla dat tatinkovi ultimatum - ze pokud bude trvat na jardovi, ze si ho nevezmes. ale co kdyby te vzal za slovo, ze
?
co se tyce cukrovky, tak u nas to nastesti delaji na gynde, nemusim na diabetologii, coz jsem moc rada. ja jsem rozhodnuta to jednou zkusit, jestli to zvladnu stravit, a kdyz se nepovede, tak pak dalsi pokus odmitnu. v rodine cukrovku mame, tak si rikam, lepsi tam jit.
Luli, tak dle předpisů by se mělo dát vypít 75g cukru rozpuštěného ve 250ml vody…může se to trochu okyselit. Ale 1/2l ? To jsem tedy neslyšela. A nesmí se nic jíst ani pít…jako když jdeš ráno na krev. Tam se sleduje ten krevní cukr nalačno, pak za hoďku a za dvě.....jde o to, kolik toho je a jak klesá.
Je to tedy hnus, ale já bych pro jistotu na to šla…ono to není zátěžové pro mimi, spíše pro maminu…nejhorší podle mě je ten pichanec do prstu…to raději krev normálně ze žíly!
Napoly, to uz teda radsi zubar, nez tahle sladoucka chutovka ![]()
No jo, Adelin, taky jsem si rikala, ze to radsi riskovat nebudu ![]()
NO ved uvidime co to spravi s mojim zaludkom, lebo ten rano nerad prijima hocico, xixixixi,
holky, vyznate se nektera v nakupovani na tom mimibazaru? ja na to koukala, ale nejak to jde mimo moje chapani, jak se muzu dobrat ke konkretni veci.
potrebovala bych prebalovaci pult (plastovej, klidne i s vanickou), pouzitej-levnej od nekoho pobliz (HK, Pardubice apod.), abych si to mohla prohlidnout. u aji jsem pultik nemela, prebalovala jsem normalne v loznici na prebal. podlozce na posteli, jenomze to jsme tam meli jen jedno dite. ted nebudu moct v noci rozsvitit, abych nevzbudila aju, takze si mimino budu muset nosit na prebaleni do koupelny, tak jsem si rikala, ze bych prebalovak uzila. ale zase se mi nechce kupovat novej.
Adelino, ja bych ten plastovej nebrala...........
a vo takhle podlozk ana pracku???? Teda pokud mas predem plnenou??? A mas ji v koupelne
Adeliii,
tak to ja mam vystarano, dostala som velky prebalovak aj s vanickou od firmy ako svadobny dar, xixixi ![]()