LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1347
10.7.07 19:12

Napoly, tož vitaj!!!! Je fain, že jste v pořádku!!! A rostete…no, to je nádhera!!!!!
Jinak s těma pitomýma partnerama…mě se zdá, že někdy je to samý blb!!! Znám to z nemocnice a někdy jsem se nestačila divit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
10.7.07 19:20

díky :wink:
No, ale jsem zvědavá na KO u svýho doktora :arrow: to budeme měřit a vážit a koukat… :potlesk: a hlavně FOTIT!!! 8)
Jinak si myslím, že termín mi nechá protože se mi to teď točí +- 4-5 dní, takže je to fajn…stejnak budu rodit 11. 11…už se mi o tom i zdálo, takže je to jasný :lol: :lol:

No, ještě, že já nemám takovýho chlapa doma…by mě jeblo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.7.07 19:31

NApoly, super ze je mimi normalni...............zadne abnormality :-D

A komu je podobny????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
10.7.07 19:46
:lol: :lol: :lol:

no to právě nevím, na koho je podobný…je totiž tak roztomiloučkej :srdce:
ukázala nám detail tvářičky a pak dvakrát zboku…no bude to krasavec…teď normálně ve mě hlodá červík, jestli na ten 3D taky nepůjdem :wink:
ale asi se necháme překvapit… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
10.7.07 21:08

Dobrýýýý večéééér :D

Tak to vypadá, že se občas na net dostanu. Hrozba celých prázdnin bez netu je zatím zažehnaná. Jupí, jupí :potlesk:

Koukala jsem na fotky. Super. Moc vám to holky sluší.
Peťko, ty vypadáš na těch fotkách, jak kdyby ti bylo 14. :D To byl samozřejmě kompliment :wink: A po tomhle kočárku taky pokukuji, ale mám strach, že to opěradlo na sporťáku je opravdu krátký :(

Napoly, moc gratuluji k super výsledkům :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.7.07 21:23

Napoly gratuluju k skvělým výsledkům :lol:
Já jdu na KO ve čtvrtek, ale jen do poradny a dr tam nemá UTZ. Tak musím vydržet na příští sobotu na 4D, už se moc těším :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
10.7.07 22:22

Holky, děkujeme za podporu :srdce:
Tady jsou fotky hadříků, co jsem ZATÍM koupila

pidibodyčko a bryndáček…

bodyčko a gaťata…

pucháče s ponožtičkama…

dupajdy…

jinak v galerce je ještě můj rozkošný pupíček :huban:
a dva hipíci králíci… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
10.7.07 22:41

Napoly, ty si teda útratnice :lol: :lol: krásné věcičky … já už se taky moc těším, až ve čtvrtek to malé odhalí své pohlaví a já začnu pořádně nakupovat :lol:

Marťásku, díky moc za kompliment…já jsem na odhady mého věku docela zvyklá…taky chvilku studentům trvalo, než si zvykli, že chodím za katedru a ne do lavice..... :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
10.7.07 22:48

petule - chi chi…prej útratnice…to ještě nic néjni :wink: :lol: :lol: pozítří je výplata, tak poplatíme všechny resty a jedem nanovo :P
patnáctýho budou posílat to povlečení do postýlky, tak se těšim :potlesk:

Dohodli jsme se, že tu postýlku budeme kupovat až později…stejně ji nemáme kam dát…i když je složená…takže ta počká až po stěhování 8)

Jo, petulo :arrow: a co když Vám prcek nic neodhalí :?: :wink:
Ale já pevně doufám, že to nebude žádnej stydlínek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
11.7.07 08:05

Dobré ráno holky,
tak si mě tam včera naštěstí nenechali. Mám mít klid na lůžku, tak jsem zvědavá, jestli se to do porodu spraví nebou už budu ležák :-( Uvidím, co se bude dál dít.
Máte v galerce krásné pupíčky :-)
Taky bych ten můj měla zase vyfotit, ať to máme alespoň trochu zdokumentované. :-)
Předevčírem jsme jeli s taťkou na kočárky, měla jsem vyhlédlí X Lander, ale můj ho povozil a konstatoval, že teda nic moc, tak jsme se posunuli dál a byla tam vystavená Cortina - začal ji zkoušet a můj konstatoval, že on už má vybrané, takže jsme ho rovnou objednali a za 14 dnů ho máme doma :-) Tak alespoň o jednu starost méně :-)
Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.7.07 08:41

dobre ranko,
kaccherie, tak hlavne ze si te nenechali v nemocnici!!! doma to nejak preklepes, i kdyby to melo byt az do porodu. blby na tom lezeni je to, ze ti pak uplne ochabnou svaly a jsi po porodu pekne nemozna (ja nebyla schopna zvednout trikilovy dite :wink: ), ale co… tak se drz, treba nebudes muset lezet az do porodu.
a super, ze uz mate kocarek, s tema chlapama je to rychlovka, co :wink: ? zadny dlouhy vybirani, povozit, vyzkouset, libi nelibi, berem :lol: !

hele, holky, urcite mate nektera hemoroidy, ze jo. taky to mate v tehu stokrat horsi nez obycejne? ja krvacim, az to hezky neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.7.07 08:54

Dobre ranko tehulky,

normalne nestiham sledovat temy o ktorych sa bavite, jooooj ste ale ukecalky, :lol: :lol: :lol:
Kacheriiii, mooooc ti drzim palceky, aby Ti bolo lepsie a zvladla si zvysok tehu v pohodicke. Hlavne neklesaj na duchu a mysli na mimiska.

Adeliiii,
ja moc nemam hemoroidy,ale mala som. A jedina vec, ktora mi pomohla bol Tee Tree olejicek od Oriflame.
Odporucila som to aj kamoskam, co mali velke problemy, a velmi im to pomohlo, lebo nic ine co lekari predpisovali tak nezaberalo. Mozno by si to mohla skusit a uvidis. :oops:

Inac holky mate krasne bruska. Ja rano vyzeram len ako keby som bola troska viac najedena a musim sa dobre prezrat aby bolo vobec vidiet ze som tehotna :lol: :lol: :lol: . Ked sa podari, tak sa skusim odfotit, hehe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.7.07 08:59

Este som zabudla napisat jednu srandu. Moja naj kamoska od detstva si potrebovala upratat skrinku, takze komplet vsetky detske veci od svojho dvojrocneho syna mi zabalila. Vratane postielky, matraca aj autosedacky. Ked som to napchala konecne do auta, tak to zabralo cely kufor aj zadne sedadla. Takze ked som zratala co som si uz ja kupila + veci ktore mi ona pozicala - dala, tak som zistila, ze budem musiet dokupit skrinky do izbicky, lebo to tam nevpracem :lol: :lol: :lol: . Proste nas maly Jakubko uz ma komplet vsetko okrem kociarika, ktory uz je objednany. Takze mi odpadaju starosti a radosti z nakupovania detskych veciciek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
11.7.07 09:03

Dobré ránko!!!

Napoly, já pořád doufám, že to naše malé je malý exibicionista (i když nemá být po kom :lol:) a že se nám ukáže v celé své kráse…!!!! Jo a super králíci!!!!!!!!!!!

Kaccherie, tak fain, že můžeš být doma…když budeš v klidu, tak to bude OK! Nech se pěkně obskakovat a hlavně odpočívej…ať může malá hezky růst!!! A taťak vybral fakt hezký kočárek!!! Kde jste ho vybírali???

Adelin, tak to je fakt nepříjemné…ale já tím nikdy netrpěla (a doufám,že ani nebudu). Ale zkus se opravdu zeptat na ten tee tree oil…i třeba v lékárně…já ho používala na boláky a byl skvělý!

Luli, tak to jsme na tom s tím břichem stejně…právě jsem si říkala, že ani nevypadám jak těhotná…hlavně poránu mám břicho fakt jak trochu najezené…ale prý se to v tom pátém měsíci rozjede…tak uvidíme…pak je tady všchny trumfnem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
11.7.07 09:29

Napoly jak jsi tam vložila ty obrázky oblečků? Taky bych ráda a nevím jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí