Poradna duly
Jana Čurdová
ja bych taky klidne brala druhou holcicku, to je fajn, kdyz maj holky doma kamosku.
Ahooooooj holky,
tak sa hlasim z diabetologie, xixixi.
No nebolo to az take hrozne, akurat sladke jak cumel, potom som to musela ist rozgrgat.
Ranna krv bola 4,29 a po tom blivajze po hodine a pol 6,15, takze pohodicka. Mala som ist na druhy odber az o dve hodinky ale volali ma o hodinu a pol, takze keby to bolo tie dve hodky tak by to bolo este menej. TAkze cukrovnku nemame. No a na tie vysledky som cakala dve hodiny
. Takze celkovo som tam stravila vyse 4 hodin. hehe.
Luli, super, že cukrovka není. Takže jsi si pochutnala, jo?
Já už se taky móóóc těším ![]()
Martasku,
no nepripadalo mi to az take hnusne ako som cakala. Normalna sladka voda, akurat s umelou prichutou. Dokonca ma ani nenapinalo. ![]()
luli píše:
Martasku,
no nepripadalo mi to az take hnusne ako som cakala. Normalna sladka voda, akurat s umelou prichutou. Dokonca ma ani nenapinalo.
Tak to já se určitě pobleju ![]()
No to som si tiez myslela, ze budem grckat, aj hned rano pri pomysleni na to mi bolo zle, ale nejako sa nic take nedialo iba chvilkami som mala take vykyvy zaludka a potom mi bolo dobre, xixixi
![]()
Jeeeeeeeeej, Kati,
krasny pupicek. Holky tak to ja sa na vas este nehrabem, na mne vidno ze som tehu, len ked som najedena, pripadne prezrata
![]()
No jo Luli, ale to jsi prvorodicka................my uz mame vytahane vaky ![]()
Luli nesmej se................ u Jendy mi vyskocilo takhle bricho az ve 32tt
No moja mamina mi povedala ze pri bratovi mala v tretom mesiaci take iste brucho ako so mnou ked rodila ![]()
Holky prosím chci si taky dát jmenovku před metřík a nevím jak to tam dostat kterou adresu mám zkopírovat
![]()
Tak holky..........je to tady........pan doktor překvapil a čekáme kluka jak buka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jméno ještě není a já jdu přehodit barvy na metříku!!!!