Poradna duly
Jana Čurdová
Byli jsme s manželem v kině na Dannyho parťáky 3 - docela dobrý. Zítra máme oslavu u švagrové - má svátek, tak bude asi nějaká grilovačka, to si zase dáme do pupíku.
Přeju Vám příjemnou noc ![]()
Zuzajdiku, moje poklona!
ja neumim ani rovne strihat ![]()
Dobrou a neprokopanou noc! ![]()
dobre ranko!
zuzajdiku , je to nadhera!!! takovy krasne jednoduchy, fakt krasa. a ta latka je uzasna, ja mam slabost pro patchwork (i pro ten „jakoby“ patchwork jen v potisku), je to fakt kouzelny. a i kdyby ti nevyzbylo na aplikace, tak ona ta modra maslicka nahore bude taky stacit. je to fakt moc pekny, jsi sikulka!
(a musim rict, ze mas fajn kosik, ze ma obdelnikovy dno a nahoru se moc nerozsiruje, ja jsem se takhle snazila obsivat podstatne blbejsi tvar - teda ne na spani, ale aje na hracky - a pekne jsem si u toho zanadavala
)
raveno , nestras, ja mu rikam „jarda“ jen kdyz me zlobi ![]()
Dobré ráno těhulky ![]()
Zuzzajdiku jsi šikulka
, fakt krásné ![]()
Blahopřeji k odhaleným pohlavím ![]()
Mně už je mnohem lépe a ledvinu už skoro necítím - ťuk ťuk ťuk na dřevo ![]()
Hezký den ![]()
Dobré ránko!
Tak jsem měla velice zajímaou noc…už navečer mě začalo bolet na pravé straně zad…jakoby ledviny a přecházelo to dopředu. Tak jsem se poctivě zabalila do deky a čekala, co s toho bude. No dnes je to lepší, ale pořád to cítím! Budu to muset vydržet, protože jdu ke kadeřnici a pak se chceme jet podívat na ten kočárek…já pořád nejsem rozhodnutá.
Jo a včera jsme malému koupili první oblečení…tedy jenom symbolicky…čepičku s ponožičkama…ale už to bylo přesně určeno pro malého !!!!
![]()
Zuzjadíku…fakt krásný kousek…já obdivuju každého, kdo dokáže něco takhle samostatně vytvořit…takže máš můj velký obdiv!
katchcerie, to je fain, že je Ti líp..hlavně se šetři!
Holky, teda, já se skoro stydím, jak mě chválíte
Až budu mít ušité další věci do
y, tak pošlu zas obrázek..
A víte, co je dneska? Poslední den v práci!!! Pak začíná dovolená!!! Hurá
![]()
Dobré ránko, Těhulky ![]()
Zuzi , ty být cholka šikovná
Líbí se mi to
Miiri , pěknou oslavu ![]()
Kaccherie , je moc dobře, že ledvina už nezlobí ![]()
Péťo , určitě to nic nebude. Třeba to přes den rozběháš
Nebo jsi někde nastydla?
** Seznámek **
Těhulky Ravena Česká Lípa, nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , ko 20.7., těh. 25+0 holčička Viktorka Miiri Praha, nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , 4D 21.7., ko 2.8., těh. 24+5 chlapeček Oliver kaccherie Uherské Hradiště, nar.82, vdaná, TP 30.10. , ko 17.7., těh. 24+3 , holčička Deniska lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 24+3
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , těh. 24+3 holčička Krisulka Brno, nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , ko 1.8., těh. 24+3 chlapeček Hilda Třeboň, nar.80, váhy, vdaná, TP 2.11 ,těh. 24+0 chlapeček Honzík Kat-ka Jablonec n/N., nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , těh. 24+0 holčička Jituška Zuzajdik Olomouc, nar.80, ryby, vdaná, TP 5.11. , těh. 23+4 chlapeček Napoly Olomouc, nar.84, panna, TP 9.11. , ko 16.7., těh. 23+0 chlapeček Filípek Siamina Praha 4, nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 22+6 holčička Sofie Gabriela Luli Bratislava, nar.79, rak,vdaná, TP 10.11. , ko +UZV 23.7.,těh. 22+6 chlapeček Jakubko Marťásek Náchod, nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , UZV s manžou 13.7., ko 18.7., těh. 22+3 chlapeček Alex Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , těh. 22+1 holčička Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , těh. 22+0
adelina77 Hradec Králové, nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , ko po amniu 16.7., další ko 25.7., těh. 21+3 chlapeček kamm3 Kroměříž, nar.82, rak, svobodná, TP 21.11. , těh. 21+2 překvapení petule26 Uherské Hradiště, nar.81, lev, vdaná, TP 22.11. , těh. 21+1 chlapeček Jarouch nar.78, štír, svobodná, TP 22.11. , těh. 21+1 překvapení Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , těh. 20+4 holčička Veronika Mína Česká Lípa, nar.67, ryba, rozv., TP 26.11. , UZV 23.7., těh. 20+4 holčička Sofie
holčičky : chlapečci = 8 : 9 překvapení 2
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná Těhulka Kikija nar.81, panna, vdaná
//
1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0 //
Marťásku, jen doplňuji do seznámku bydliště: Olomouc
A doufám, že po dovolené třeba už budu schopná doplnit i jméno:)
no, zuzi, to by chtelo. jak tak koukam, tak mame ctyri kluky bez jmena, ale holcicky jen dve. nejak se to tem holcickam lip vymysli ![]()
zuzajdik píše:
Marťásku, jen doplňuji do seznámku bydliště: Olomouc
A doufám, že po dovolené třeba už budu schopná doplnit i jméno:)
Tak si pěkně užij dovolenou
Já s tím naším jménem taky nejsem 100% rozhodnutá, je to spíš takové velké přání mého manžela ![]()
Adel, to máš pravdu, já měla holčičku rozmyšlenou hned, ale na klukovi se nemůžem shodnout