Poradna duly
Jana Čurdová
krasny sobotni ranko/tedy dopoledne ![]()
Martasku http://www.mim.cz/…op/index.php?… …tady sem si ji vyhlidla…
Adelin diky za radu nooo mne by to ani nenapadlo resit kam az se rozepina…nooo jo prvorodicka
, ale strasne se nam libi tak se kouknu po jiny a tuhle koupime ve vetsim
a bude
Napoly proc musis mit 5000 aby jsi se vymenila s mamkou?
Hildo ja jdu pristi patek taky na blivajz:-) no alespon to budeme mit za sebou ![]()
Napoly, vysvětli nám to, na co těch 5000? Taky mi to nějak není jasný…
Tak se mi podařilo pořed dovolenou pouklízet v ledničce, aby se mi tam nic nezkazilo, nebo spíš aby to, co už bylo zkažený, tam nesmrdělo. Teď musím jít na balkon olámat odkvetlé muškáty, až mi je mamka přijde zalívat, aby to nevypadalo, že se o ně nestarám. Ona mi je vždycky na jaře krásně připraví do truhlíků a já je do podzimu úspěšně trápím, až je nakonec tak v listopadu uschlé a zmrzlé vyhodím ![]()
Hehehe, Zuzajdiku, to ja se tak peclive staram o vsechny kyticky
Jinac jsi desna sikulka!! tak az uz nebudes vedet, co sit, klidne se zeptej, myslim, ze objednavky se ti jen pohrnou ![]()
S tema prsama - ja zas slysela vymackavat - tak nevim ![]()
Nooo, a kila: rovnych 5
hruuuza! to se asi do tech planovanych max 8 nevlezu
by se mel zacit Jarda krotit ![]()
Krasny slunecny den!
Zuzajdiku s tou ledničkou jsem to měla to samý. Pěkně jsem jí vyklidila a na celej tejden vypnula, aby si taky odpočinula
Te´d už zas jede… ![]()
Peču třešňovej koláč a teď jdu na tu houbovku, akorát jsem zjistila, že nemám to základní, SŮL, tak musim vyslat manžela, protože já se v tomhle vedru nikam nehnu…
Hildo, já jsem na tom byla podobně. Pekla jsem buchtu a neměla jsem pro změnu mouku. Teda já jsem ji měla, ale ve chvíli, kdy jsem ji nasypala do mísy, tak jsem zjistila, že je samý červ.. Úplně se mi zvedl žaludek. A to už jsem tam měla jogurt a vajíčko. Neměla jsem sílu to oddělovat, takže do záchoda šlo všechno a buchta je místo z polohrubé smíchaná z hrubé a hladké.. Jsem zvědavá, jestli se bude dát jíst ![]()
Už mám skoro všechno zlikvidované, počkám, až dopere pračka, pověsím to a jdu k našim na rozlučkovou grilovačku… Mňam ![]()
hildo vitej zpatky!
raveno , uplne nejlepsi jsou takove overalky, co maji dva zipecky, na to mimco je polozis a zapnes, a svlikani je desne jednoduchy. a je to fajn i v aute, ze to muzes prckovi dobre rozepnout, aby se neparil. pro predstavu - takhle to vypada: http://www.vecicky.cz/…rodej/overal-[id-04_56-6148].html . jinak to je muj oblibenej obchod, akorat jsem tam vzdycky nakupovala jen kdyz meli po sezone 50% slevy
. a svete div se, on ten kamennej obchod v hk zkrachoval (no jestli vsichni nakupovali stejne jak ja…) a uz je jen v pcich a pak e-shop. ale jsou to moc fajn vecicky, mekkoucky, neseperou se a moc pekne drzej tvar.
s tema prsama , ja nevim, fakt nekde pisu mackat, jinde ze ne
… ja u prvniho teda mackala tak nejak mimodek, a kojila jsem v pohode a dlouho. tak to snad nicemu neva.
vaha , tak ja jsem porad stejne jako na zacatku tehu (na svych krasnych 89kg
)
petule , to sis teda uzila. no asi ti prcek dal vystrahu, abys uz zacla trochu odpocivat, ty aktivko jedna
. hlavne ze to neni zanet nebo neco podobnyho. tak se drz.
no jinak jsme ted byli v tescu, a ty vyprodeje, co o nich psala katka, teda u nas nehrozi. maj uplnej prd, to se jinak napsat neda. max. tak neco na vetsi deti, ale na mimi a do tri let fakt nic moc. koupila jsem akorat (kroma jidla, samo
) aje ponozky a sobe za 50 kc zabky do porodnice (do sprchy, minule jsem si pritahla plisen na prstech u nohou
), chci mit vsechny ty prakticky veci pripraveny driv pro pripad, ze bych zase musela konec tehu prolezet…
Holky, jak to děláte, že tak málo přibíráte? Já už mám na vrchu 7,5 kg.. Za chvíli se ani nezohnu..
HOlky, já mám taky overálek…takže budu malého dávat do toho…ale nevím, zda ještě kupovat zavinovačku do autosedačky????? Ono je toho tolik, co by člověk měl koupit
![]()
petule, ja myslim, ze kdyz mas overalek, tak jestli mas i fusak, co pujde do autosedacky, tak tu zavinovacku uz potrebovat nebudes. ale zalezi na tom, jak casto a na jaky cesty budes prcka brat ![]()
Zuzajdiku to ja vzdycky mela hezky kytky doma, ale od ty doby co mi Viktorka okupuje brisko to s nima jde z kopce:) tak nevim nevim kolik mi jich zbyde po matersky…a uz vubec nechapu souvislosti…
na zalejvani preci bricho nepouzivam
![]()
Taky jsme ted vyndala kolac boruvkovo/ broskvovej mnam mnam… a jeste mi zbylo na boruvkovej koktejl…to je lahoda a ani se nemusim delit tatka je v praci a stejne ty mlikovy veci nemusi
![]()
Zuzajdiku ja mam 10 kg navrch tak nevim co se ti na tom zda malo
![]()
Petule ja taky nevim jestli zavinovacku do autosedacky, asi ji koupim az podle potreby jinak pry pouzivaji i deky… Nooo je toho hodne, ale spousta veci je taky zbytecna
ale jak to maji ty prvomaminy poznat ![]()
Adelin ty vecicky tam maji fakt pekny, ale je mi jasny proc uz zavreli jeden kamenej obchod:-) ale diky za tip zkusim prozkoumat trh!!
No mne jeste nic netece, ale posledni 2 dny mam bradavky pekne bolavy:(
Jeee Adel to by mne nenapadlo zabky do porodnice, normalne bych si vzala pantofle, ale to je dobrej napad…tak nam nezapomen vsechyn ty vychytavky psat budeme vdecny!!! Dotazek kolik se bere obleceni pro mimi do porodnice?
raveno , ja si beru oboje, pantofle i zabky - pantofle na normalni noseni pak po porodu. a zabky si vezmu primo k porodu (kdyz ti po nohach tece plodovka a dalsi, tak jsou pak pantofle na vyhozeni) a pak je budu pouzivat vylozene jen do te sprchy. na pokoji jsme byly 3, vsechny jsme paradne krvacely, no dost se mi to eklovalo tam slapat. zabky budou do sprchy idealni.
jinak obleceni pro mimi, pliny apod., to si zjisti primo v te ktere porodnici - nekde ti daji vsechno, jinde si musis donest. my meli k dispozici ciste obleceni na mimco bez omezeni, ale vsude to tak neni, co vim.
holky, tak jsem zpátky…a jenom se žrádlem
..sice moc lidí tam nebylo, ale už se blížilo k poledni, tak se to tam začínalo pomalu hrnout…ale co - v pondělí jdu na KO, tak se aspoň projdeme po městě (už to mám slíbený
)
a ty prachy potřebujeme na postel pro rodiče…mají jakousi komunistickou a ta když se rozloží, aby se mohla snýst a přesunout, tak už ji dohromady nedá ani svatej…a na barvy a my potřebujeme vyměnit to okno! To by sice tak nehořelo, ale ty postele mě fakt ser…
A naši už samozřejmě mají po penězích…takže až ten příští měsíc
SAKRA
![]()
a to se ještě taťuldovi do toho stěhování vůbec nechce…oni totiž s mamou už pěknou dobu spolu „nežijou“ takže tata spí v pokojíku a mama v kuchyni…jsme my to ale rodinka
a tata tam je celej den, takže slízá akorád na záchod a ohřát si kafe
…jinak o něm celej den nevíme…tak se mu nechce, protože by ho měla mama na očích ![]()
takže takovej já mám život ![]()
Napoly a vy tam s vašima bydlíte a nebo se budete měnit (byt za byt)???? Promiň, že se tak ptám asi jsem to nepochopila… ![]()
jste hrozny baby
!!! jak tu porad vybirate a nakupujete, tak jsem prave odeslala objednavku na mimi oblecky za 2.000
. zjistila jsem, ze na brumlik.cz maji soupravicky do porodnice od autex baby, co jsem mela na aju a moc mi to vyhovovalo, a u nas v kramech je moc nemaj. a preci nepujde kluk z porodnice v obleceni po sestricce, jeste k tomu v ruzovym, ze jo. a kdyz uz jsem tam byla, tak jsem prihodila to a ono, no znate to
.
budeme mit tuhle soupravicku http://www.brumlik.cz/…rodnice/1344 a tuhle http://www.brumlik.cz/…rodnice/1350
a spoustu dalsich uzasnych oblecku, ktery NUTNE jarousek potrebuje ![]()
jste hrozny, nebyt vas, tak po tech strankach nesurfuju!!!
peťko - my bydlíme v rodinný baráku, ale máme udělanej přístavek ve dvoře, a tam přebývám…a budeme se přehazovat, protože my teď máme 1+1 a naši mají 2+1 s velkou kuchyní ![]()
adel - teda, ty drštičko jedna nevymáchaná…
![]()
to se ti to svádí na nás - chuděrky ![]()
proto já radši nikam nekoukám…ony totiž tetičky kupujou - hlavně ta jedna…pokaždé když příjde, tak přinese nějaký bodyčko, plínky, bryndáčky…a zbytek rodiny se ještě rozkupuje
takže na mě zbývají jen ty větší věci…