Poradna duly
Jana Čurdová
Kdyby to byla holčička, byla by na 100% Barunka, v tom mám jasno. Třeba vyjde na druhý pokus:) Ale pro toho kluka fakt nevím.. Zatím ale vede Tomášek, tak uvidíme..
Já jdu dneska ve 2 s manžou na UZV. Moc se na malýho těším. Prča by byla, kdyby se nám ukázala julča ![]()
krasny ranko tehulky
nooo uz jsem zas jak prutokovy ohrivac…4 x za noc na WC…snad to zas brzy prejde…
Zuzajdiku super!!! no celkem nemam problem s manualnima pracickama, ale siti + pleteni se mi vyhnulo obloukem…
no treba nekda najdu odvahu to jeste zkusit, zatim muzu ukecat mati, aby neco mimisku usila, alespon perinky na obmenu…tyhle mam uz vybrany
http://www.hybler.cz/…W9508021.jpg /> http://img4.mimibazar.cz/…b6241610.jpg /> joooooo A Tomasek je krasny jmeno
![]()
Kaccherie je dobre ze uz je lip…tak se drz a opatruj!!!
Peti ty taky, snad to nic nebude, ale stejne vsechny ted na sebe musime davat dobrej pozor!!!
krasnej den pa pa
Ahojte dievcatka,
chcem sa opytat, hlavne tych co uz mate deticky, ze kedy sa Vam zacali hlasit poslickovia?
Lebo ja mam od vcera stahy a krce maternice - dnes teda uzasne..........
Mne sa to zda skoro, a neviem ci je to dobre alebo zle. Moja kolegyna to ma tiez od zaciatku piateho mesiaca a vraj jej lekar hovoril ze je to normalne a ze to uz bude mat az do porodu.
Stalo sa to aj Vam? Ci som zas len ja taky element co musi pochytat vsetko
![]()
Inac mate vsetky krasne vybavicky do postielok.,
Martasku tebe patri obdiv, ze si to urobila sama, lebo ja by som si tak akurat prisila prsty k stroju
![]()
Ja ma vybavicky tiez nakupene, ale aj postielku aj vseeeeeeeetko pre mimi mam zatial v pivnici a na chate v spacebackoch a v:,–(e inde poskryvane, lebo izbicku budeme robit asi az v septembri. Tak Vam zavidim, ze vy to uz pripravuje a kochate sa tym, ale ja som si povedala ze casu dost aspon na to prach nenapada
![]()
raveno, ty medy bych si teda zrovna nevybrala, je to takovy moc velky vzor, ale ty ziraficky jsou rozkosny!!!
luli , ja to mam taky, zacalo mi to v 18 nebo 19tt po amniocenteze. to jsem mela krece klidne celej den, ze jsem vubec nic nemohla delat. ted beru magnezium, maximalni davkovani, a i tak je vecer mivam. pres den mam ale pokoj. urcite to rekni dr., napise ti magnezko a bude lip. ona se deloha musi cvicit, ale pokud to mas vic jak 10× denne, tak se to musi zkorigovat magnezkem, jinak bys taky mohla porodit predcasne.
jinak prosim te, co je to „pivnice“? me to tak zarazilo, ze tam mas veci pro mimco, protoze v cestine to je takova hospoda nejhorsi kategorie ![]()
Adeliiii,
tak ja magnezko ladujem od zaciatku tehu - 500-vku a mam ju brat aj 3 aj 4 krat denne podla lekara, hehe.
A pivnica - sklep - tam mam zabalenu v krabici postielku
![]()
takze sklep, aha, no ja jsem si rikala, jestli treba nemate rodinnou hospodu, ze byste to skladovali tam ![]()
s tim magnezkem, ja nejdriv mela 4 denne (1 po 6 hodinach), a pak mi dr. rikal, at to beru podle potreby, ale max. 6 denne, nejlip si vzit vecer dve najednou, ze to byva nejhorsi vecer. ale taky i pres to magnezko me to obcas bere. takze jestli te to uklidni, aspon v tom nejsi sama ![]()
Adeli,
tak to sa mi ulavilo, lebo som sa zlakla ci sa nieco s Jakubkom nedeje, lebo prisli krce a maly sa prestal hybat na dost dlho. Ale ked to prestalo tak zacal vystrajat znova, xixixi
Ahoj holky.
Kaccherie a Petulo buďte na sebe opatrné. Luli ty taky. Já žádné stahy nemám, spíš mi občas ztvrdne na chvilku břicho. Mafnézko beru, mám napsáno 2-4× 1-2tbl, takže max. 8tbl. Beru jednu ráno a pak podle toho jak se cítím.
Raveno ty žirafky mám taky vybrané, ale i s tím mantinelem. Připadají mi úžasné. ![]()
Jak píšete o těch jménech, tak my uvažujeme co napíšeme do porodnice do papírů jako dívčí jméno. Prý tam musí být obě - kdyby náhodou. Tak to fakt nevím co tam dáme. ![]()
Miiri taky je chci s mantinelem i kdyz jeden pres celou postylku uz mam… + ve stejnym rychlozavinovacku + mozna ten kapsar na postylku to jeste nevim… sice se mi libi i ty ruzovky, ale co kdyby preci jen to byl Kubik a nebo na podruhy:-) to by mi byli ruzovky na nic…
No jmeno v porodnici dame automaticky Kubik a tatka se bude modlit, aby Viktorce ten pindik prirostl do posledni chvile
![]()
Jeee tak to ja nastesti krece nemam jen jednou vecer, ale bylo to naboku pod zebrama:( jen mne ten pupek porad boli asi jak se nechutne vytahuje ![]()
Adelin ty maly polstarky s velkymi medvidkami jsou pro mne do postele
aby mi to ladilo k postylce tatka bude mit urcite veeeeeeeeeeeeelkou radost
a navic ulitavam na zluty a oranz a infantilnostech… ![]()
Ahoj
Raveno moooc pěkné povlečení ![]()
Já objednávám Verunce tohle máme žlutou postýlku tak bude spinkat v modro-žluté výbavě
kdyby to do té třetice byl kluk ať nemusím zas kupovat nové ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Jestli příjde manža dřív z práce tak pojedem konečně obkouknout kočárek ale jelikož ho tady nikde v okolí nemaj tak musíme trošku dál
ale mě to neva aspoň si uděláme výlet
kočárek je to tenhle:
http://www.batolatko.cz/?…
Kaciku, prosim ta to ten kociari je aj hlboky aj sportovy a stoji len 6500 KČ?
Ano Luli ten sporťák se nasazuje zvlášť,já ho právě eště naživo nikde neviděla tak sem zvědavá jak vypadá v reálu ![]()