LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4424
13.7.07 09:25

Kdyby to byla holčička, byla by na 100% Barunka, v tom mám jasno. Třeba vyjde na druhý pokus:) Ale pro toho kluka fakt nevím.. Zatím ale vede Tomášek, tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
13.7.07 09:36

Já jdu dneska ve 2 s manžou na UZV. Moc se na malýho těším. Prča by byla, kdyby se nám ukázala julča :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
13.7.07 10:12

krasny ranko tehulky

nooo uz jsem zas jak prutokovy ohrivac…4 x za noc na WC…snad to zas brzy prejde…

Zuzajdiku super!!! no celkem nemam problem s manualnima pracickama, ale siti + pleteni se mi vyhnulo obloukem… :( no treba nekda najdu odvahu to jeste zkusit, zatim muzu ukecat mati, aby neco mimisku usila, alespon perinky na obmenu…tyhle mam uz vybrany
http://www.hybler.cz/…W9508021.jpg /> http://img4.mimibazar.cz/…b6241610.jpg /> joooooo A Tomasek je krasny jmeno :D :D

Kaccherie je dobre ze uz je lip…tak se drz a opatruj!!!

Peti ty taky, snad to nic nebude, ale stejne vsechny ted na sebe musime davat dobrej pozor!!!

krasnej den pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.7.07 10:53

Ahojte dievcatka,
chcem sa opytat, hlavne tych co uz mate deticky, ze kedy sa Vam zacali hlasit poslickovia?
Lebo ja mam od vcera stahy a krce maternice - dnes teda uzasne..........
Mne sa to zda skoro, a neviem ci je to dobre alebo zle. Moja kolegyna to ma tiez od zaciatku piateho mesiaca a vraj jej lekar hovoril ze je to normalne a ze to uz bude mat az do porodu.
Stalo sa to aj Vam? Ci som zas len ja taky element co musi pochytat vsetko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.7.07 10:56

Inac mate vsetky krasne vybavicky do postielok.,
Martasku tebe patri obdiv, ze si to urobila sama, lebo ja by som si tak akurat prisila prsty k stroju :lol: :lol: :lol:
Ja ma vybavicky tiez nakupene, ale aj postielku aj vseeeeeeeetko pre mimi mam zatial v pivnici a na chate v spacebackoch a v:,–(e inde poskryvane, lebo izbicku budeme robit asi az v septembri. Tak Vam zavidim, ze vy to uz pripravuje a kochate sa tym, ale ja som si povedala ze casu dost aspon na to prach nenapada :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
13.7.07 11:05

raveno, ty medy bych si teda zrovna nevybrala, je to takovy moc velky vzor, ale ty ziraficky jsou rozkosny!!!

luli , ja to mam taky, zacalo mi to v 18 nebo 19tt po amniocenteze. to jsem mela krece klidne celej den, ze jsem vubec nic nemohla delat. ted beru magnezium, maximalni davkovani, a i tak je vecer mivam. pres den mam ale pokoj. urcite to rekni dr., napise ti magnezko a bude lip. ona se deloha musi cvicit, ale pokud to mas vic jak 10× denne, tak se to musi zkorigovat magnezkem, jinak bys taky mohla porodit predcasne.
jinak prosim te, co je to „pivnice“? me to tak zarazilo, ze tam mas veci pro mimco, protoze v cestine to je takova hospoda nejhorsi kategorie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.7.07 11:10

Adeliiii,
tak ja magnezko ladujem od zaciatku tehu - 500-vku a mam ju brat aj 3 aj 4 krat denne podla lekara, hehe.
A pivnica - sklep - tam mam zabalenu v krabici postielku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
13.7.07 11:14

:lol: takze sklep, aha, no ja jsem si rikala, jestli treba nemate rodinnou hospodu, ze byste to skladovali tam :lol:
s tim magnezkem, ja nejdriv mela 4 denne (1 po 6 hodinach), a pak mi dr. rikal, at to beru podle potreby, ale max. 6 denne, nejlip si vzit vecer dve najednou, ze to byva nejhorsi vecer. ale taky i pres to magnezko me to obcas bere. takze jestli te to uklidni, aspon v tom nejsi sama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.7.07 11:22

Adeli,
tak to sa mi ulavilo, lebo som sa zlakla ci sa nieco s Jakubkom nedeje, lebo prisli krce a maly sa prestal hybat na dost dlho. Ale ked to prestalo tak zacal vystrajat znova, xixixi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
13.7.07 11:54

Ahoj holky.
Kaccherie a Petulo buďte na sebe opatrné. Luli ty taky. Já žádné stahy nemám, spíš mi občas ztvrdne na chvilku břicho. Mafnézko beru, mám napsáno 2-4× 1-2tbl, takže max. 8tbl. Beru jednu ráno a pak podle toho jak se cítím.
Raveno ty žirafky mám taky vybrané, ale i s tím mantinelem. Připadají mi úžasné. :lol:
Jak píšete o těch jménech, tak my uvažujeme co napíšeme do porodnice do papírů jako dívčí jméno. Prý tam musí být obě - kdyby náhodou. Tak to fakt nevím co tam dáme. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
13.7.07 13:26

Miiri taky je chci s mantinelem i kdyz jeden pres celou postylku uz mam… + ve stejnym rychlozavinovacku + mozna ten kapsar na postylku to jeste nevim… sice se mi libi i ty ruzovky, ale co kdyby preci jen to byl Kubik a nebo na podruhy:-) to by mi byli ruzovky na nic…
No jmeno v porodnici dame automaticky Kubik a tatka se bude modlit, aby Viktorce ten pindik prirostl do posledni chvile :D :D

Jeee tak to ja nastesti krece nemam jen jednou vecer, ale bylo to naboku pod zebrama:( jen mne ten pupek porad boli asi jak se nechutne vytahuje :D

Adelin ty maly polstarky s velkymi medvidkami jsou pro mne do postele :oops: :D :D aby mi to ladilo k postylce tatka bude mit urcite veeeeeeeeeeeeelkou radost :D :D :D a navic ulitavam na zluty a oranz a infantilnostech… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
13.7.07 13:38

Ahoj

Raveno moooc pěkné povlečení :)
Já objednávám Verunce tohle máme žlutou postýlku tak bude spinkat v modro-žluté výbavě :lol: kdyby to do té třetice byl kluk ať nemusím zas kupovat nové :lol:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
13.7.07 13:43

Jestli příjde manža dřív z práce tak pojedem konečně obkouknout kočárek ale jelikož ho tady nikde v okolí nemaj tak musíme trošku dál :roll: ale mě to neva aspoň si uděláme výlet :lol: kočárek je to tenhle:
 http://www.batolatko.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
13.7.07 14:12

Kaciku, prosim ta to ten kociari je aj hlboky aj sportovy a stoji len 6500 KČ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
13.7.07 14:20

Ano Luli ten sporťák se nasazuje zvlášť,já ho právě eště naživo nikde neviděla tak sem zvědavá jak vypadá v reálu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí