Poradna duly
Jana Čurdová
Kaciku,
to sa mi zda strasne malo za dvojkombinaciu.
Ja mam objednany Peg Perego hlboky+sportovy a stoji 16000 SK.
A ten tvoj sa mi strasne paci a je o polovicu lacnejsi, ked preratam aj kurz. Len ktovie ako sa to sklada a ci by to vliezlo do sedanu, xixix
luli , nenech se zvyklat, PP je vyborna volba
! ja jsem u tech levnejsich kocarku (kdyz pominu, ze nejsou tak vyvedene designove) vetsinou mela problem s tim, ze byly takove jakoby tuzsi na jezdeni, malo houpaly, tezko se skladaly apod.). na PP nedam dopustit
. my mame po aje PP culla s klasickym podvozkem a menit nebudem. na e-miminu ho ma jeste nekdo, tak jsem si s dovolenim vypujcila odkaz: https://www.emimino.cz/modules.php?… (tady je v letni variante s napnutou sitkou proti hmyzu, super vec)
a na zimu se zipem pridela tepla bouda a nanoznik a je to fakt super: http://www.baby-eshop.cz/…perego-culla
da se pridelat sportak (po i proti smeru jizdy) a taky autosedacka (primo giro se zakladnou od PP).
jedinou nevyhodu ma ten kocar v tom, ze ten sportak je dost velky, na pulrocni dite je velky hodne. na druhou stranu ta korba hluboka je tak velka, ze se do toho aja vesla jeste na roce.
Tak berušky mám naložené masíčko na grilovačku a za chvíli odjíždíme na oslavu. To bude žranice, to víte já to nemusím, ale Oliver si prý dá
![]()
jasne, miiri, oliver ma chut na dobrutky. a oliver taky pak bude shazovat ty nabrany kilicka
?
ahoj ahoj ahoj
Kačiku - jak už jsem jendou psala, tenhle kočárek byl můj favorit…a teď prodávají komplet i s autosedačkou, která se na to dá přidělat nebo co…
http://www.batolatko.cz/…300042_m.jpg /> jinak já na svoje/Filípkovo vysněné povlečení už jenom čekám…v pondělí by ho měli odeslat protože měli dovolenou, tak jsem zvědavá ![]()
Našla jsem ho docela levný na WWW.EBUTIK.CZ
A Filípek asi bude brzo bez tatínka
Teď mi frfle, co jsem mu to udělala na oběd
- mrkvičku s hráškem - Filípek měl na to včera hlad, tak to maminka musela uvařit…a samozřejmě zelňačku…o půlnoci ![]()
ale co bych pro toho broučka neudělala, že? ![]()
teda vy mate ty kluciky nejaky rozezrany
. jeden grilovacku, druhej zelnacku o pulnoci… to ten muj se tvari divne snad na vsechno, co mu poslu, at snim, co snim… a nechutna mu moc ani cokolada, bez ktery si maminka nedovede zivot predstavit ![]()
Napoly o pulnoci se spi a nevari natoz papa
![]()
No Viktorka dneska nema chut vubec na nic a skoro to vypada jako by vsechno co maminka pracne sni chtela dneska vracet
![]()
Napoly ja nasla net kramek s obojim povlecenickem s rozvozem po CL zdarma:-) a taky za dobrou cenu
jsme proste holyk sikovny, ale ja ted musim cekat az do srpna, jelikoz v cervenci mi neprijde ani koruna od socky
jeste ze mame tatinka a neumrem hlady ![]()
adel - no myslím si, že by malej grilovačkou napohrdnul
![]()
raveno - víš, jak… dokud je Filípek v bříšku, tak musí poslouchat maminka…
pak už tomu bude naopak…
ten obchůdek má poštovné a balné do stovky(na dobírku)…a narazila jsem na jeden, kde jsem chtěla objednat peřinku a polštářek, ale ti vydřiduši chtěli 150 kč navíc…
ale abych pravdu řekla, tak mi z těch e-obchodů běhá hlava kolem
takže jsem objednala jen to povlečení, ještě mi chybí fusak a zavinovačka do autosedačky a zbytek koupím u nás…těch pár korun navíc mě nezabije…
jo a ještě jsem přemýšlela o té zavinovačce do autosedačky
příjde mi teďka nějaká zbytečná…stejně musím prcka oblíknout, protože když ho budu vytahovat z auta, tak bez zavinovačky, jelikož jsou tam prostrkaný ty bezpečnostní pásy…a když ho tam dám v teplých věcech, tak mu pak může být horko …zase přemýšlím o prkotinách, ale fakt mi to nějak leží v hlavě… Jsem narazila na autosedačku i se zimním potahem přes nožky, takže když malýho oblíknu a zabalím do deky a dám ten potah, tak to vyjde na stejno a nemusím ho pořád rozbalovat…ach jo…to jsou problémy, to jsou problémy…
![]()
Zdravim, holciny ![]()
Byla jsem se dnes sontnout mestem…A!…v C a A meli desnej vyprodej detskych hadriku
A! overalek se Snoopym! takze hadejte, jak to dopadlo
![]()
Holky, tak jste mě těmi pochvalami tak navnadily, že jsem zase odpoledne sedla ke stroji a mám pro vás další výrobek:) 
Napoly to mne taky par korun navic nezabije jen mam vzdycky radost kdyz usetrim, ty veci se mi pak i vic libi
![]()
Zuzajdiku to nejni mozny bejt takhle sikovnej
vypada to uzasne
Já jsem se na to šití hrozně těšila. Dokud jsem ještě studovala, tak jsem šila docela často, i kostýmky a tak, ale jak jsem začala pracovat, tak jsem skoro přestala. Ale slíbila jsem si, že s dětma to zase obnovím, protože je to parádní relax. Dnes se mi v práci hrozně nedařilo, zjistila jsem, že mám špatně smlouvy připravené k podání na katastr a musela jsem to oznámit všem účastníkům, no, hrozně nepříjemný. A tak jsem se fakt těšila, jak budu něco ručně vyrábět ![]()
Dobrý večer Těhulky.
My byli dneska s manžou na UZV. Bylo to strašně dojemný i Radim měl slzy na krajíčku. Krásně se tam mrskal a pinďourek potvrzen
Doktor se nás ptal na jméno a když jsme mu řekli, že uvažujeme o Alexovi, byl z toho jména nadšený. Moc se mu prý líbí. Takže je asi rozhodnuto. Svýmu doktorovi já věřím. ![]()
Ahojky ![]()
Tak jsme zpátky a z kočárku jsem nadšená hl.korbička je prostorná a mimi tam bude krásně schované.Vnitřek se dá otočit buď v létě na bavlnu nebo v zimě na flauš,houpat jde hůř ale myslím že se to rozhoupe a skládá se čistě jen podvozek,korbička je zvlášť takže zabere minimum místa ale když je to sportovní verze tak se to složí naraz!Já osobně teda trojkolky nemusím ale tenhle sem si zamilovala
takže sme zrovna zaplatili zálohu a v září si pro něj dojedem
Vybrali jsme tenhle:
http://www.batolatko.cz/?…
Napoly tam ten komplet ještě neměli ale prodavačka mě informovala že budou mít ale my ho nepotřebujem po Natálce máme Chicco vajíčko tak nebudem kupovat další.
![]()
teda zuzi , je to UZASNY!!! jsi fakt sikulka!!! na advokacii je te skoda, zacni sit mimi vybavicky na kseft
. fakt nadhera. prosim te, kdyz jsi sila tu zavinovacku, tak jdi proste jen dala vatelin mezi ty platynka nebo jsi to jeste podlozila vliselinem, aby se to nechrulo?
kaciku , barvicka kocarku je super, verunce se bude urcite libit!
napoly , na to jsi prosim te prisla jak, ze po porodu uz bude mimco poslouchat maminku??? ty prvorodicko jedna naivni ![]()
krisulko , skoda ze ten overalek nemeli i ve tvym cisle, co
?