LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
12.7.07 14:54

Peti,
tak to ti mooooooooooooc GRATULUJEEEEEEEM :srdce: :srdce: :srdce:
mam pocit ze chlapcekovia uz vedu, ze? Takze bude Jonas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.7.07 14:55

Pwtule no gratuluji, takze 8:9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.7.07 14:56

Dobre popoledne, kocky!
Ja jsem teda dneska fakt nemozna… Zvladla jsem vstat, nasnidat se, nic nic nic, naobedvat se a ted jsem tu :oops: s touhle pracovni moralkou budu muset neco udelat!

Kaciku , gratulace k Verunce!!! :srdce: A jak rikas, do tretice vseho dobreho… :wink:
Luli , mas muj obdiv za silny zaludek! Ale stejnes jim to tam mohla za ty ztraceny 4 hodky trochu ocaknout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.7.07 14:57

Juuu, a dalsi gratulace - pro Petuli !!! :srdce: At zijou klucici!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
12.7.07 15:32

Kačíku - gratuluju k Verunce.
Petule - gratulace k chlapečkovi.
Luli - jsi statečná, já jsem tam při prvním těhu omdlela :?
Jinak moje KO v pořádku, pro změnu stále nic nesmím. Viděla jsem dokonce i mimíska na UTZ - dr byla totiž v jiné ordinaci, ale fotku nemám. Ležel tam na boku ručičky zkřížené, pohodička.
Další KO mám za 3 týdny - 2.8. a to jdu i na krev na protilátky - jsem Rh- a taky na cukr. To bude den! 8O
Když jsem přijela domů, tak mě vzaly trochu křeče dole v břiše, tak jsem chvíli ležela a je to lepší. Jdu ještě lenošit.
Ka-tka do seznámku, 4D 21.7. a KO 2.8. (mimochodem krásný pupíček :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
12.7.07 15:36

kačíku…taky velká gratulace k holčičce!!!!! Hlvaně ať mimísci rostou!

Luli, to jméno jsem měla já a bylo takové „výrobní“…jenomže jsme se dohodli, že na kluka vybírá manžel a tak Jonáš neprošel…tak uvidíme s čím vyrukuje!

Jinak já jsem byla trochu překvapená, protože jsem fakt čekala holku a tak mě to trochu zaskočilo…ale teď se už mooooooooc těším až tu malý bude s námi! Jinak taťka je samosebou pyšný!!!!!!

Jo a pupík snad ani fotit nebudu bo fakt žádný nemám!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
12.7.07 15:41

petule, gratuluju ke klucikovi! on bude urcite jeste vetsi mazel nez holcicka, neboj :wink: . no a se jmenem pro ten vas pokladek to vidim naprosto jasne (vid, krisulko), kdyz vybira tata, tak to bude JARDA :lol: :!

katko, ty se budes teda starat o seznamek? kdyz ses toho tak chopila a tak pekne ti to jde :wink: . ja jsem se s nim dost teda potrapila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
12.7.07 15:44

http://www.trippytext.com/
Katko chtěla bych se opičit a udělat si to jako ty obě jména dětiček jestli neva? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
12.7.07 15:44

Petule gratuluji k chlapečkovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.7.07 15:54

Jojo, presne jak pise Adelin! Nic jinyho, nez JARDU necekej :twisted: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
12.7.07 16:00

Já už jsem smířená se vším… :lol: :lol: :lol: Naštěstí tatínek má teď práci s přiděláváním myčky tak já procházím jména abych ho mohla lehce navádět. Líbí se mi jméno Tobiáš, Jonáš, Mikuláš…ale všechno to má „š“ ve jméně…no a my máme „š“ i v příjmení…tak prý to nééééé! Prostě chlapi jsou bez nápadu!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
12.7.07 16:06

petule, oni hlavne chlapi vseobecne nemaji radi jmena se š, a holkam se naopak vseobecne libi :wink: . matyas, tobias, tadeas, mikulas, jonas, simon, krystof… to jsou proste vylozene „zensky“ jmena, chlapi jsou konzervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
12.7.07 16:37

Adel…přesně jsi to trefila…jsou to děsný konzervy!!!!!!!! Přesně to říkám Ladikovi, když se snaží něco rádoby hezkého vymyslet......prostě bude mít dvě š a hotovo!!!! Já bych s tím tolik caviku nedělala..... :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
12.7.07 17:12

Peťule , obrovská gratulace k chlapečkovi. :wink: Já to tušila :potlesk:

Adel , prosím tě, už jsem se domlouvala s Kačkou, že si vezmu seznámek zpátky. Internet u nás stále je, tak snad bude i čas. Doufám, že se nebudeš zlobit a mě to alespoň donutí dočítat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
12.7.07 17:15

Kačko , móóóc hezký bříško. Já si taky vzpomínám, že jsem se začala u Marti zakulacovat až kolem toho 30 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí