Poradna duly
Jana Čurdová
napoly , ja jsem to nejak nepochopila, preci z auta budes prcka brat i s vajickem, ne?
martasku , gratuluju k vydarene kontrole. a kdyz i pan doktor hlasuje pro alexe
…
Ahoj holčiny!
Zdravím po delší době. Nejsem teď vůbec schopná něco dělat na počítači, když mi to vyjde, tak si lehnu, večer pravidelně usnu při uspávání dcery. Manža se směje, že Barucha tam ještě trdluje a já chrním. Ale nemůžu si pomoct, jsem děsně ospalá. Asi je to tím, že mám malou neustále na starosti, domácnost taky. Manža bohužel moc nepomáhá, protože je od nevidím do nevidím v práci… , babička nefungujou,…No nic.
Koukala jsem, že témeř všechny už jste odhalily pohlaví mimísků, tak já se také přidám. Ve středu jsem byla v Podolí na UZ a paní doktorka mi tvrdí, že mimísek má pindíka, 2× mi to i ukazovala, no, takže to bude asi kluk . Nikomu jsme to neřekli, děláme, že to nevíme, takže kromě dr., mne a manži to víte jenom vy!
No, každopádně,jméno zatím nemáme, možná Ondřej nebo Tomášek, pro případnou holčičku máme připravenou Verunku.
Výbavička: prohrabávala jsem věci po Barušce a zjistila jsem,že až na pár kousků máme všechno čistě holčičí!! No, to zase bude peněz.
Chtěla jsem se zeptat, co budete pořizovat za oblečení na ven? Budete kupovat hned kombinézu? A nebo myslíte, že bude stačit teplejší kabátek a kombinéza až vel 62-68?
Kočárky: no, vybíráte pěkné! Peg Perego je super, já mám na začátek Inglesinu Magnum, ale uvažuji, že na léto koupím PP centro nebo pliko completo. K tomu samozřejmě skate pro Barborku. Pak mám ještě Inglesinu expresso, tu používám pro Baruchu teď, ale ta je bez polohovacích nožiček, takže na to první léto je na prd. Píšou sice, že je od 6 měsíců, ale mi ji pořádně používali až tak od roku a půl. Do té doby jen na kratičkou dobu.
Zuzi-jsi fakt šikulka, já bych se zmrzačila. Já nezašívám ani ponožky, to je raději vyhodím.
Holt na tyhle ruční práce jsem lemro
.
A ještě kontrolní otázka: Kolik jste přibraly ? Já už 7,5 kg , což je víc než za celé minulé těhu. ![]()
Tak se všechny mějte fajn, přežijte následující horké dny, pohlaďte břišáky,
pa,
foxík 22+1tt
a Baruška 2r 3m
Kaciku kocarek je moc peknej hlavne ti zavidim tu holcici barvu
![]()
Adelin nech radsi Napoly v blazene nevedomosti
no vlaste nastesti si to uz nemuze rozmyslet, ale mohla by byt smutna
![]()
Martasku doktorovi tomu se musi verit!!! Takze gratulace k Alexovi ![]()
Foxi mi uz jsme s Viktorkou napapaly 10 kg
ale tak 2-3 kilicka maji ty cisternicky
![]()
No ja budu objednavat na zimu jak rika tatka Kennyho (uz mame neco podobnyho ve flausi ![]()
http://www.mim.cz/…70904com.jpg /> a jestli jeste nejakou kombinezku to nevim, ale rozhodne ve velikosti alespon 62 stejne pod to budu jeste davat oblecky…tak aby ji to za 14 dni nebylo maly (tajne doufam ze nepribira jako maminka
uz ted)
foxiku , gratuluju ke chlapeckovi!
my to meli obracene - PP hlubokac a sportak a pak Inglesinu golfky (zippy 4 seasons 2006 - http://www.batolata.cz/detail.php?… ). ale ty golfky jsme kupovali az kdyz aje byl asi rok. kamoska ma PP centro a muzu rict, ze je docela maly. zkusmo jsme tam daly aju, kdyz ji jeste nebyly dva, a bylo to dost uzky a hlavne kratka ta zadova operka. ale zas je to fajn uz pro pulrocni dite, ale dvouletyho prcka v kombineze bys tam asi pohodlne nenarvala.
svagrova mela golfky inglesina max (takovej starsi typ) a ted kupovala PP
pliko http://www.ajuty.cz/shop/index.php?… a to je vyborny, prostorny a fakt moc peknej kocarek. i kdyz kdyz to porovnavala, tak treba rikala, ze s tou zippynou se najizdi lehcejc na obrubnik atd.
adel, dala jsem mezi to jen dvě vrstvy vatelínu, ničím jsem to nezpevňovala. ale zdá se mi, že to drží dobře, hlavně díky tomu prošití v místě přechodu barevné a bílé látky.
Dobré ránko, Těhulky. ![]()
Zuzi , ty jsi teda fakt šikulka. Závidím ti. Můžeš si plno věcí ušít sama přesně podle svého. Super ![]()
Foxiku , velká gratulace ke chlapečkovi. Já hlasuji pro Ondru
Jinak já jsem přibrala zatím 4 kila, ale myslím, že tě brzy doženem ![]()
Kačiku , ten kočárek vypadá móóóc hezky.
A ta cena
Super
Raveno odkud máš tu kombinézu? Je nádherná ![]()
** Seznámek **
Těhulky Ravena Česká Lípa, nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , ko 20.7., těh. 25+1 holčička Viktorka Miiri Praha, nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , 4D 21.7., ko 2.8., těh. 24+6 chlapeček Oliver kaccherie Uherské Hradiště, nar.82, vdaná, TP 30.10. , ko 17.7., těh. 24+4 , holčička Deniska lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 24+4
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , těh. 24+4 holčička Krisulka Brno, nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , ko 1.8., těh. 24+4 chlapeček Hilda Třeboň, nar.80, váhy, vdaná, TP 2.11 ,těh. 24+1 chlapeček Honzík Kat-ka Jablonec n/N., nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , těh. 24+1 holčička Jituška Zuzajdik Olomouc, nar.80, ryby, vdaná, TP 5.11. , těh. 23+5 chlapeček Napoly Olomouc, nar.84, panna, TP 9.11. , ko 16.7., těh. 23+1 chlapeček Filípek Siamina Praha 4, nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 23+0 holčička Sofie Gabriela Luli Bratislava, nar.79, rak,vdaná, TP 10.11. , ko +UZV 23.7.,těh. 23+0 chlapeček Jakubko Marťásek Náchod, nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , ko 18.7., těh. 22+4 chlapeček Alex Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , těh. 22+2 holčička Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , těh. 22+2 chlapeček adelina77 Hradec Králové, nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , ko po amniu 16.7., další ko 25.7., těh. 21+4 chlapeček kamm3 Kroměříž, nar.82, rak, svobodná, TP 21.11. , těh. 21+3 překvapení petule26 Uherské Hradiště, nar.81, lev, vdaná, TP 22.11. , těh. 21+2 chlapeček Jarouch nar.78, štír, svobodná, TP 22.11. , těh. 21+2 překvapení Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , těh. 20+5 holčička Veronika Mína Česká Lípa, nar.67, ryba, rozv., TP 26.11. , UZV 23.7., těh. 20+5 holčička Sofie
holčičky : chlapečci = 8 : 10 překvapení 2
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná Těhulka Kikija nar.81, panna, vdaná
//
1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0 //
martasku, koukam ze ze samy radosti, ze nejsi odstrihnuta od netu, jsi tu ted castejc nez driv ![]()
raveno, ta kombinezka ale neni otviraci az dolu, ze? nechci te od ni zrazovat, ale pro toho uplnyho prcka jsou praktictejsi takove, ktere maji zip aspon ke kolinku. stane se ti kolikrat, ze budes chtit svleknout spici mimco, a pak se to hodi.
Dobré ránko, holky, mám takový zdravotní dotaz - když si zmáčknu bradavky, objeví se mi na nich takové jako průhledné kapky. Je to v pořádku?
zuzi, to je uplne v poradku, to se ti pripravuje mliko. nekdo rika, ze se to v tehu ma mackat, nekdo zas ze ne. v kazdym pripade je to uplne OK.
ahoj ahoj ahoj ![]()
Tak dneska mám den…samozřejmě v noci jsem zase nemohla usnout - což počítám, že jsem zavřela obě oči tak kolem čtvrté
o půl šesté mě zbudil jeden pes, že chce ven, o o půl deváte druhej
králíci si vylili vodu, takže to, co jsem jim včera tak pracně vyměňovala, mají mokrý…no jsem zvědavá, co mě ještě dneska potká…
Ale jedeme nakupovat, tak si koupím nějakej hadřík, ať mám radost ze života (aspoň chvilku
)
Holky, já jsem fakt zlá…chybí nám 5000 na to, abychom se vyměnili už tento týden
Pořád mi to běží hlavou a koumu, jak to udělat!!! No třeba se ještě nějak domluvíme ![]()
tak my vyrážíme…zatím se mějte, jak chcete…
jo, Zuzi, seš fakt šikula ![]()
a na ostatní RADŠI reagovat nebudu
však ty víš
![]()
Ahoj holky!!!!
Tak včera večer jsem s těma zádama musela na pohotost.....nemohla jsem ani vstát z lůžka, jak mě to bolelo. Naštěstí to nejsou ledviny, ale nachlazení, tak se mám šetřit! Dnes už je to ale lepší…ale prý se to v těhu stává a možná se dočkám dalších bolestí!!! No super vyhlídka!
Jinak tatínek všude roztroubil, že budeme mít kluka…ale jméno mu zatím moc nejde! Já pořád vsázím na Jonáška, ale uvidíme!
![]()
Marťásku, gratuluju ke kontrole a ke jménu!!!!
Zuzajdíku…jsi fakt šikulka…k tomu není co dodat!
Kačíku…ten kočárek je fakt moc hezký!
a na víc si nepamatuju…
![]()
Čau holky,
tak jsem zpátky z dovolené
Bylo tam krááásně, a ten klid… Byla jsem tam na houbách, takže jsem to včera večer zpracovávala a teď jdu dělat houbovku s kynutejma knedlíčkama mňam
Tady jsem všechno nedočetla a to co jsem dočetla si už nepamatuju… Ale viděla jsem fotky, fakt pěkný
Tak já jdu něco dělat, musim pověsit prádlo a naložit další pračku. Přijeli jsme domu jak prasata
Jo a na ten cukr jdu příští tejden ble ![]()
Ahojky těhulky.
Včerejší grilování bylo fajn. Moc jsem toho nesnědla, to víte, velký oči a pak si dáte kousek a máte dost. Tak jsem si nedala ani chlebíčky ani dortíky, jen dvě masíčka a trochu těstovinového salátu.
Hildo - vítám tě z dovolenky, to čištění hub ti nezávidím. Já je moc ráda sbírám, ale pak to ostatní ![]()
Zuzajdíku - já nemám slov, chytrá, hezká, šikovná, nech taky něco nám ![]()
Foxíku - to je dost, že se taky ozveš. My máme napapkáno 7kg.
Jinak já z prsou zatím nic nevymačkám, zato pěkně rostou a teď už zase druhý den bolej. Jestli budu kojná jako minule, tak to teda nazdar ![]()