LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
17.7.07 09:01

dobre ranko, za chvilku vyrazime ven, nez bude uplnej parak. ale musim vam rychle napsat ranni hlasku nasi aji.
holila jsem si nohy, aja to se zajmem pozorovala a povida: „mami, aja bude taky velka?“ tak rikam, ze jo, ze vyroste a bude taky velka. a ona se zatvarila neskutecne pozitkarsky a povida: „aja bude potom delat tohle!“ (jakoby snad holeni nohou byla nejvetsi slast na svete :lol: )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
17.7.07 09:13

Adel, oni ti naši mrňata jsou někdy vtipný, viď? Někdy nestačím zírat, co z nich vypadne.
Já jsem byla v kabince a zkoušela jsem si nějaký oblečení a Martínek mě povídá, „maminko, do toho se stejně nevejdeš“ Bídák jeden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.7.07 09:48

Ahojky!
Ty vaše dětičky mají dobré hlášky :lol:
Marťásku krásně si užij dovolenku, až se vrátíš budeš mít co dočítat :lol:

Info pro holky co chtějí látkovky - v říjňatech 2007 str. 127 prodává nějaká holka vkládací plenky a kalhotky - má to v aukci do dnešního večera, tak když tak koukněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.7.07 10:00

dobre ranko tehulky:-)
nooo tak jsme v noci naspaly cca 4 hodinky…kdybych vedela ze to pomuze tak se snad zacnu modlit za trochu zimy :P :P

jeee to jsem zvedava co bude cekat mne az Viktorka bude zvatlat :D :D

Drzete se a pokud mozno radsi nikam nevylezejte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
17.7.07 10:06

Dobré ránko!!!
Tak ještě přežít dnešní nával veder a snad to bude už lepší…alespoň na těch 30 stupňů se ochladí :twisted:
Jinak já jsem včera večer do sebe ládovala brambůrky a tak ta noc stála za to…malý to neocenil tak jako já, takže sebou mrskal a mě bylo ještě k tomu zle…no super kombinace!
Jinak dnes jsem měla jít na kurz…ale v tom vedru to vypouštím…ale odpoledne jedu na sraz se spolužačkama…na což se vyloženě těším!!!!
Jinak k těm brambůrkům.....já když sním něco, co se jako nemá, tak mám strašné výčitky, že nedělám dobře atd.......člověk by se pořád jenom hlídal, ale občas mi něco ujede (třeba sladké) a já prostě neodolám! Halt nemám pevnou vůli :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.7.07 10:10

Brambůrky jsem si občas dala, ale teď co jsem těhu je nemůžu. Cítím z nich mastnotu a nepozřu je :( Přitom vím, jak jsou dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
17.7.07 11:40

Zdarec!
To je hic, to je hnus! Zase budeme s Baruchou celej den doma. Ráno od sedmi jsme sice byly na hřišti, ale v půl desátý jsme už zdrhaly na zpátek.
V bytě už máme 30 stupňů :roll: , tak jsem malý napustila vaničku, tak se alespoň cachtá v koupelně a je celkem spokojená. O víkendu na Slapech to sice bylo lepší, ale co nadělám, žejo..

Jen v rychlosti k plenám - já mám po Baruše látkový pleny+kalhotky Bambino mio a jsem s nima naprosto spokojená. Ty kalhotky jsou pohodlný a neprotékaj a jdou použít i s normálníma čtvercovkama. Jsou sice dražší, ale vydrží v pohodě na 2 děti, takže na konec to vyjde cenově v pohodě.
Látkovky kombinuju i s papírovkama. Do porodnice koupím Pampers1 a pak fialový Tesco, snad budou prďolovi vyhovovat 8) .
K tomu PP centro completo-koukala jsem, že je je menší, ale pokud bude prcek po mně a nebo jako Barucha, tak by to mělo stačit. Fusak do něj stejně cpát nebudu, v zimě budu jezdit s Ingl. Magnum. Ale ještě uvidím, to je času dost, minimálně do dubna :) .

Tak zatím pa!
foxík 22+4tt, +8kg,
a Barušák 2r3m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
17.7.07 13:53

Čau holky,
já asi chcípnu :( V tomhle vedru jsem dostala chuť na švestkovej koláč, jelikož jsem narazila na krásný švestky, tak peču koláč a ještě mi kyne těsto na lívance k obědu… Se v kuchyni asi rozteču :? Zítra půjdu asi na ten test na cukr, tak si musim ještě užít, co kdyby, že jo?
Foxiku :D mam radost že chválíš bambino mio, zrovna ty jsem si objednala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
17.7.07 14:52

Hildo ty jsi obětavec, já se teď u vaření zdržuju minimálně, v neděli jsem pekla kuře a u té trouby to byla hrůza :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
17.7.07 15:39

Hildo, tak to jsem ráda, že jsem Tě potěšila, uvidíš, budeš opravdu spokojená!
Uf, koláč bych teda nepekla, dnes je to vedro horší než včera… namazala jsem si radši rohlík s máslem a výbornou kyselou višňovou marmeládou, mňam.
Dopoledne jsem se dozvěděla, že nám na louce před domem budou stavět nový baráky, to bude bezva :x . No, ale kdo má v dnešní době jistotu, že mu za plotem něco nepostaví, co..? :roll:
uf
 f.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.7.07 07:54

dobre ranko,
vcera jsem byla nejaka vyrizena, a koukam, ze nas takovych bylo vic. ale pect by me nikdo nedonutil ani nasilim, staci jen to nejnutnejsi vareni, jak kuchyn vyhreje. hildo, jsi masochista!!! jeste ze se konecne ochladilo. ja hrozne spatne snasim prudke zmeny pocasi, takze me vcera odpoledne zacala bolet hlava a prestala az v pul ctvrty, kdyz zacala konecne bourka… vzhledem k tomu, ze se mi povedlo usnout az po pul treti, tak jsem toho fakt moc nenaspala. no, hlavne ze uz je lepsi vzduch. za chvili vyrazime do brna na promoci, ja mela strach, abych se tam neuvarila, a misto toho asi budu mrznout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.7.07 07:57

jeee, ze ja dneska koncim patej mesic? tak ze bych to oslavila koupi neceho pekneho pro klucika :wink: ? no mozna radsi pro maminku :lol: . jedeme pres litomysl, tak se chci zastavit v podnikove prodejne litexu pro nejaka tehu trika/halenky, tak uvidim, jak budu uspesna. uz me fakt nebavi chodit v dlouhych volnych obyc trikach :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.7.07 08:18

Ahooooooooojte maminky,
som tu po dlhsej odmlke, ale akosi nemam cas na Vas - no hanba ma fackuje :-)
Konecne sa mi podarilo odfoti nase brusko, tak posielam.
Tak prosim takto vyzerame za normalneho stavu: 

a takto ked sa vypuciiime, konkretne tuto som nebola tri dni na velku, takze plne creva, xixi: 

No a sestricka ked som bola na krv mi povedala ze vobec nevyzeram ako tehotna a to tych 7 kil co som pribrala mam nalepenych na zadku a nohach - no fuj.

Inac vcera som opuchla, vyzerala som ako slon - nohy jak atenske stlpy a prsty jak klobasy - ani zohnut som sa nevedela. To bude mozno aj tym teplom si myslim, alebo sa mi uklada voda.

No dnes mam toho zaaaaaase vela a idem aj na vybavovacky, takze ked ten blazinec prejde tak vas hadam docitam.

Inac u nas je uz tri dni 39 stupnov, no co vam budem hovorit :poblion: :-( :? :? :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.7.07 08:23

Dobre ranko

U nas taky sprchlo, ale uz je tam opet parak!!!!

To je des, ja asi fakt chcciiiiiiiiiiiiiipnuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.7.07 09:23

Hezké ráno.
U nás v noci taky sprchlo, ráno bylo hezky pod mráčkem, ale zase se ta mrcha zase protrhává a začíná pařit slunce.
Musím dneska akorát na poštu, ale slíbila jsem dceři, že někam vyrazíme, je se mnou chudák už třetí den zavřená doma.
Adel gratuluju ke konci pátého měsíce a držím palce, ať je na promoci příjemně. :lol:
Luli - teda ty opravdu nevypadáš těhotně (hlavně na té první fotce), a kde máš těch 7 kg? Neblbne ti doma váha? Já mám tak 7,5kg a mám pupek jako kdybych snědla velkýho melouna a zapomněla si ho nakrájet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí