Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.
Včera po mém příspěvku mi najednou kleknul PC a nic. Tak jsem ho odvezla k našemu technikovi a mám ho zpátky a funguje
![]()
luli - já u porodu emoce měla, když malou vytáhli, tak jsem byla šťastná, že je to holka (přála jsem si - bylo to překvapení) a pak jsem pořád dr říkala že je moc krásná. Asi jsem nebyla jediná, takže dr říkala, to víte že je krásná. Jinak mě nestříhali, natrhla jsem se, ale fakt to necítíš, je to při kontrakci. Šili mě chvíli - asi 5 stehů, jen ten poslední už štípal. Ale pak už mi to bylo jedno, byla jsem ráda, že to mám za sebou a že mám holku. ![]()
Tak berušky, kde všechny jste? Tady u nás pěkně hřmí, ale nevím nevím, jestli z toho něco bude. Ale fouká a ochladilo se trošku, tak snad se bude v noci líp dýchat. ![]()
Ahoooooj!
Kati , moooc ti to sluselo
Jinak opravdu zena mnoha tvari
A kraasny fotky!
Luli , jak to kurnamurna delas? kde to brisko schovavas?
bleda zavist!!!
Jinac Harry souhlasim - nic moc
Jedine svetle okamziky byly charismaticke vystupy Snapea
je k sezrani slizkej ![]()
Adel taky krasna nevesta! A zenich vypada dost normalne na to, ze chce Jardu
![]()
Dnes jsem byla u kadernice
doufam, ze me zitra zenich pozna
a hlavne, ze se ke mne bude jeste znat
Jinac, jestli se neochladi, jakoze asi ne, vsichni bidne zahyneme
Jo, a doufam, ze dorazi ma svedkyne - vcera volala, ze uz ji asi odtekla plodova voda: termin ma az za tyden, ale vysvetlujte to miminku, ze jo.. no sranda!
No, loucim se s vami, devcice a pokud preziju, po vikendu poreferuju
Papa ![]()
Krisulko - ty se vlastně zítra vdáváš. Tak ti přeju, ať to všechno vyjde, ať si ten den užiješ a každý další den ať je jen hezčí a hezčí
![]()
Krisulko přeji krásnou svatbu ať ti vše vyjde jak si přeješ a hlavně si ten VELKÝ DEN pořádně užij
![]()
krisulko , tak to je teda dobry s tou svedkyni. aby ti tak porodila primo na svatbe z toho rozruseni
. v kazdem pripade preju hodne stesti, krasny pocasko a poradne si to uzij!!!
no a k tomu harrymu - my se na nej teprve chystame, ale s tim snapem mas pravdu. ja jsem ho v knize moc nemusela, ale v tech filmech v rickmanove podani je proste uchvatnej!!!
Krisulko…pořádně si to zítra užij! Uvidíš, že ženich bude paf!!!!!! A svědkyně…no to je taky síla! Mimčo chce ai taky na svatbu
Tak si to pořádně užij a nezapomeň, že jsme zvědavé ženské…takže fotečky!!! ![]()
katko…opravdu šikulka a jak říkaly holky, nepoznala bych tě…opět!!!
Adelin…taky moooc krásná nevěsta…a taky kráná maminka s krásnou dceruškou!!!!
Luli…ty si fakt jak více najezená. To já mám o něco málo větší břicho…ale taky se na mě v obchodě s kočárkama paní dívala trochu podezíravě!!!! Jinak jsme byli na Dubníku…oblast Stará Turá! A pak v Novém Městě na zmrzku…super!!!!
Holky, zítra frčíme pro kočárek…tedy doufám, tatínek má pořád moc práce..... ![]()
Dobré ráno,
Krisulko, krásně si to užij!!!
Holky máte moc hezké fotky. Já se hrozně nerada fotím, takže moc fotek nemám. Ale něco snad najdu. Ale teď nějak nestíhám a příští týden se asi stěhujeme do podnájmu (snad to konečně vyjde), takže až po stěhování. Teď bych stejně asi nic nenašla, je to všechno zabalené po krabicích.
Zatím se mějte, jdu trochu před víkendem pracovat (ale fakt jen trochu).
Dobre ranko
Holky krasne fotky.. Adel, no jo maminkovatime..............ja taky, uz to nejni jako za mlada ![]()
Zitra jdu ke kadernici na melir..........no jsem zvedava jak dopadnu, a necham se i podstrihnout… v nedeli jdeme na krest tak at jsem h ezka
Krisulko, dnes mas DEN „D“....... at se Vam vyvede podle vasich predstav!!!!
Petulo..........ja tu tvoji korbicku v patek videla nazivo v krame.....hezka, ale vic me oslovila ta cerna rakvicka ![]()
A snad pristi mesic uz budu mit taky kocarek........jsem se rozhodla, ze ho necham koupit manzela a ani nepujdu do kramu,..........barvu vi, typ taky, takze snad nebude problem-............hlavne at ma dost pene ![]()
No a my za chvili frcime do mesta
Takze zatim
Ahojky!
Hlásím se delší době. Občas dočítám, ale nestíhám se zapojovat. Vy toho děsně nakecáte ![]()
Dneska mám fůru práce… Balím, páč odpoledne odjíždíme na týden na chatu. A příští pátek do Itálie.
Ve středu ráno jsem byla cukrtestu, bylo to docela v pohodě. Mohla jsem jít pryč, jen jsem nesměla v tom vedru moc chodit a mohla jsem pít i trochu vody bez bublin. Tak jsem si skočila na kožní s jednim znamínkem a pak s Kubou na klouzačky. Za 2 hoďky druhý nabrání krve a domů! Včera jsme zase byli s Kubou u zubaře=tety. Kuba krásně otevřel pusu a nechal si tam rejdit zrcátkem, pak 1/2 hodiny sledoval, jak mi spravuje zuby. Po o jsem byla u kadeřníka, mám uplně novou hlavu a zatím jsem is nezvykla. Po dlouhejch vlasech to mám teď sestříhaný a nahoře mám ježka a krátkou ofinu. Líbí se mi to a manžovi taky ![]()
Krisulce - přeju krásnou svatbu a hezký počasí!
Mějte se lrásně!
Ahoj holky,
Katy - tak to som zase zvedava na tvoju dalsiu tvar - xixi. Musis potom hned poslat foto.
Peti - vidis brucho mala a vsetko na zadku - xixix
Krisulko - mooooc drzim pesticky a prajem krasnu svadbu. Hlavne si to poriadne uzi a zapamataj si kazdy jeden okamih na tento den - nech ti len tak rychlo neprefrci.
Krisulko a vobec brucho mi nazavid, ja to mam vsetko nalepene na nohach a zadku
![]()
Miiri - myslim si, ze ak sa mi podari uspesne porodit asi mi tie bolesti budu ukradnute a budem sa tesit z Jakubka
. Este je moznost ze pojdem cisarskym, lebo mam rozdrvenu platnicku v krizoch, takze sa uvidi
Hildi - tvojej kamosky je mi luto, chudatko, musela sa dobre natrapit.....
Čau holky ![]()
Krisulko přeju Ti vše nej a krásně si to dnes užij. Všechny už se tady těšíme na fotky a hlavně na to, jak nám poreferuješ o svatební noci ![]()
My teď jedeme s manžou kupovat postýlku, tak doufám, že padnu i na ňáký pěkný pidi věcičky ![]()
Luli podle tý fotky jsem na tobě žádný sádlo navíc nezaznamenala, to já jsem se teď oblíkala a padla na mě depka z toho jak vypadám… S Aničkou to bylo ještě docela v pohodě a teď je to mnohem horší… Takže jakmile porodím, jdu na dietu, protože už teď mam ve skříni plno věcí do kterých se nevejdu a hlavně se na sebe nemůžu ani podívat ![]()
Krásné ránko těhulky.
Mně už zbývá jenom 100 dní
![]()
Baboon - šoupni sem fotku nové image
Katko ty taky! Nesmíš se tak často měnit, aby tě to mimi vůbec poznalo, ať si chudák nemyslí, že má několik maminek ![]()
no hildo , to mi povidej neco o depkach z toho, jak clovek vypada
. ja jsem se prave vcera uplne zhrozila, kdyz jsem koukala na ty fotky z promoci, ze mezi nima je rozdil pouhy dva roky, ale celych 15 kg
… v kazdym pripade po porodu vymenime tehu metriky za ty hubnouci ![]()
miiri , gratuluju k posledni stovce
. krasny vyroci, oslav to nakupem neceho pekneho pro oliverka ![]()
Hildo-klid. To mám taky. Někdy to docela jde, ale někdy bych brečela. Nejhorší je, když se vždycky chci vyfotit, abych mapovala velikost pupíku, to nevím jestli se mám vztekat nebo brečet. Pak se uklidňuju, že jsem těhotná a měla bych být ráda, že je vše v pohodě. A tak je to pořád dokola. Nejsi v tom sama. ![]()