Poradna duly
Jana Čurdová
katko, hezký fotečky!!! A si moc hezká maminka!!!
Jinak já se s váma pomalinku loučím…zítra brzy ráno odjíždíme na tu dovolenou, tak tady do soboty nebudu…možná ještě nakouknu, ale kdyby ne, tak ahooooooooojjjjj!!!!!
Petul uzji si dovcu
nemam docteno, az zitra jsem vyhozena od PC...........
Krasny veceer
Ahojky maminky,dlouho jsem tu nebyla,takže se mi asi nepovede dočíst těch téměř 100 stran. ![]()
Doufám,že jste všechny v pořádku,že vás miminka a taťkové moc nezlobí.
Strašně rychle mi to utíká,miminko parádně kope a jak jsem se bála,že přes ty mé špeky nic neucítím,tak se mi bříško pěkně vlní.
Většinou si to nejvíc užívá,když si lehnem a okolo 23h to začne,takže máme s manžou o zábavu postaráno.Je to super pocit,ale když se mi uvelebí na močáku,tak mi moc do smíchu není.Někdy mě pobolívá pravá část břicha,což je při napínání a růstu břicha normální.Rada mé doktorky-nemám chodit rychle.
To se musím smát,protože lezu pomaleji jak slimák. ![]()
Abych v tom nebyla sama,tak se naší fence narodí cca za 1 týden štěňátka,takže se opravdu nudit nebudu.Doufám,že to bude vzorná maminka a postará se o ně.Jinak budu mít každé 2h krmení.Přinejhorším to bude nácvik. ![]()
Mějte krásně
ahoj lumi ! to je fajn, ze ses ozvala a ze je vsechno v poradku. uz jsi myslim jedina, kdo nema v tabulce, co ceka - uz to vis, jestli bude holcicka nebo kluk? nebo si nechavate prekvapko? a jmena mate vybrana?
Petul - užij si dovolenku ![]()
lumi - to je dost, že dáš o sobě taky něco vědět.
Ka-tko - moc ti to sluší, žádná tlustá.
Dneska jsem fakt jak praštěná, už jsem během dne asi 3× usnula. Tak snad budu spát i v noci.
Dobrou
se hlásí jedna ztracená ovečka ![]()
adel - nejdřív ti chvi pogratulovat k bezva výsledkům a hlavně ke zdravému miminku
![]()
Miiri - to jsou moc krásný fotečky ![]()
Ka-tko - prdlejs, že seš tlustá
KDE
(bříško se nepočítá
)
Petule - to je supr, že už máte kočárek
o starost míň, co? ![]()
Zuzajdiku - to je bombastický autino
abych pravdu řekla, tak já se taky koukám po věcech, až bude Filípek větší…
Míno - tož vítaj, holka, z dovolenkování
…ti řeknu, že si mi tu docela chyběla
…a s tou bolestí to mám taky tak - UF..už jsem si myslela, že to trápí zase jenom mě ![]()
No, pozapomínala jsem toho dost, tak se omlouvám ![]()
A teď k tomu, kde jsem se toulala (to zas bude román
)
Peťa měl zase dovolenou, tak jsme si řekli, že si to užijeme ![]()
Takže v pondělí jsem šla na tu kontrolu k dr - mimochodem mě vůbec nekontroloval
…jen se usmíval nad váhou, prohmatal mi břicho a dělal si srandu, že ho mám tak vysoko, jako bych čekala dvojčátka
mi říkal - No, Jitko, vy je tam máte dvě!!! No fakt to vypadá na dvě!SRANDISTA
…a prý kdyby mi tvrdlo břicho, tak mám jet rovnou do nemocnice, což jsem se trošku podivila, ale prý je všechno v pořádku
Jen mě teď 26. 7. čeká ten cukr
a pak 30.týho hned KO ![]()
No a pak už jsme se jen flákali
Jednu noc jsme spali s Peťovou sestřenkou a jejím ročním synem na chatě, jezdili jsme k vodě (já jsem si jen čvachtala nožky
) Pak jsme jeli navštívit ségru na chatu, grilovali jsme, jeli jsme do aquaparku až do Frenštátu pod Radhoštěm
a to už jsem nevydžela a do té vody vlezla…ale Peťa mě sržel, takže jsem neplavčila, takže lidi na mě hleděli, jako že neumím plavat
No sranda!
a pak jsme se nakonec dali do toho vyklízení
bohužel ![]()
Samozřejmě jediný, co jsme udělali bylo to, že jsme rozbili jednu skříň, jednu skládací postel a mezi tím tam mama ten zbytek srovnala, že to tam bude mít tata jako takovou odpočívárnu, že si tam dá ty jeho pytloviny…Tak jsme mu tam od nás dali stůl, ať si tam dá pár věcí…sice jeden má, ale ten by se musel snýst z pokojíku a ten je těžkej, jak kráva - váží tak 30 kilo
Tak jsme řekli, že ten se pak rozbije v pokoji…tak jsme to už nechali, jelikož se na dvoře už nehneme - jsou tam věci na vyvezení… a než začal večer, tak mama taťuldu naočkovala, že ten obří stůl tam chce a potřebuje! Tak my, že jo a že se teda rozbije ten, co tam má. No a tady jsme narazili! Mama začala hulákat, že prý to nekupovala TAK DRAHO(20 Kč a to přeháním) na to, abychom to rozbili…a že tam dá ještě nábytek z kuchyně, jak se budeme měnit a kdesi cosi…
…takže místo toho, abychom to vyklidili, tak jsme tam jen udělali místo na další zbytečnosti
![]()
Takže jsme se s Peťou dohodli, že už nic dělat nebudem ![]()
A taky jsem konečně dospěla k názoru, že to opravdu nedělá dobrotu, když bydlíme s našima
Jsem si totiž naivně myslela, že se to změní, jak se vyměníme, ale to by k ničemu nevedlo!!!
Takže tento týden jdem do banky (Peťa tam stejně musí) a poptáme se na možnost hypotéky…Vzali bychom nějaký baráček i s Peťovou ségrou - což teda taky není výhra, ale ta se dá zkrotit
- protože bychom to sami dva neutáhli a ona stejně nemá pak kde být!..ale jsem zvědavá, jak dopadneme - Peťa má totiž smlouvu na určito (i když v práci dávají potvrzení, že s tebou počítají), ale pořád je to velký mínus!!!
No, půjdem tam nejspíš zítra, protože se naskytl jeden baráček i se zahradou za 1 000 000 tak uvidíme…a nebo počkáme, až se malej narodí a půjdem do toho za rok…ale to se mi nechce tu dobu trávit „doma“..
No, holky, co Vám budu povídat…jsem jak uzlíček nervů - většinou jen bulím, malej řádí, břicho mi tvrde (teď už to poznám)…a to prý mám být v klidu!!! ALE JAK
![]()
Dobré ráno,
Napoly, dokážu si živě představit Tvou situaci. V podobné jsme byli, když jsme bydleli u přítelových rodičů. Naštěstí jen dva roky a pak jsme se přestěhovali k našim. Máme sice jen jeden podkrovní pokoj, ale klid. Naši jsou v pohodě a i přítel si s nimi rozumí líp než s vlastními rodiči. Ale teď, když budeme mít mimčo, tak jsme si sehnali podnájem v Ústí, abychom byli sami. A budu to mít kousek do práce. Deset minut městskou, místo hodiny v autobuse. Ten týden ve městě přežijeme a k našim budeme jezdit na víkend.
Tak vám držím palce, ať to bydlení vyjde co nejdřív, ale hlavně ať vyjde. Jestli Ti můžu poradit, zkuste obejít několik bank, mají různé požadavky. Pokud neuspějete v jedné, v jiné to může vyjít.
Jdu rychle pracovat, než se tu zase budu péct. Ráno bylo krásných 8 stupňů a teď už je zase vedro jako v peci.
Krasny ranko,
jen nakouknu musim mastit ke kadernici, abych na ten vylet byla krasna
…
Kato tlusta joooo??? asi nevis co je byt kulicka, nahodou jsi krasna tehulka !!!
Napoly u nas by to dopadlo podobne neli hur s moji vlastni matkou!!! Osobne bych radsi bydlela pod mostem nez sni, jelikoz by stejne jedna z nas skoncila na dozivoti ve Valdicich… Noo uvidis treba Vam to stim dmeckem vyjde…budeme drzet palecky…
Petule krasnou dovolenku…
Mino taky tipuji cca 400 no spis 450 gramiku…
Zatim se mejte bezim (
no silny slovo)…jeste mozna odpo nakouknu a pak trada na vylet
![]()
paaaaaaaaaaa a opatrujte se
Dobré ránko.
Napoly - ta situace nic moc. Přestěhování se úplně přispěje k tvé pohodě a klidu i pro mimíska. Ta hypotéka na ten baráček si myslím, že by mohla vyjít. Je to super cena, když si vezmu, že jsme v Praze a za tu cenu se prodává garsonka. Ale to je tou Prahou. Taky koukáme po baráčku, raději bysme si ho postavili, ale to je na dlouho, tak možná něco taky koupíme. Jo s rodičema bych nebydlela ani s jedněma. Moje máti buzeruje a pořád chválí všechno co mají ostatní, hlavně ne my. A tchánovci, ti by do všeho kecali. Moje máti je 400km daleko a tchánovci 40km. To je super, ne?
raveno - lupni sem pak fotku, jak jsi od kadeřnice nejkrásnější ![]()
Ahoj holky!
Napoly to je mi líto že máte takové trable ![]()
Katko vypadáš super
prý tlustá
![]()
Petule hezhou dovču ![]()
Holky jsem dost zklamaná dnes mi došla
a do postýlky tahle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a teda nic moc barvy jsou nějaké vybledlé,maj to být medvídci na obláčku a jsou tam tak všehovšudy 3 a náplň do peřiny je na každé straně menší tak o 5cm.Už jsem psala paní email že jsem zklamaná tak sem zvědavá co odepíše ![]()
napoly , tak to je smutny. je mi jasny, ze pak ani nemas naladu tady s nama plkat. stehovani bude fakt nejrozumnejsi. ale i s tou segrou si to prosim te poradne osetrete smluvne, protoze nejhorsi dohadovani o majetku byva mezi pribuznyma. tak se drz, moc si to nepripoustej (nejde to, co?), at je filipek v pohode.
kaciku , jestli nejsi spokojena, tak to klidne hned vrat, u nakupu pres net preci muzes i bez udani duvodu. ja jsem koukala i v jinych diskusich, ze si holky stezovaly, ze nektere zavinovacky a tak od toho darlandu jsou odflaknute, lezou z toho nite apod.
katko , vis, co mam nejradsi? kdyz si uplne normalni tehule stezujou, jak jsou tlusty
. az budes mit 90 kg, tak zacni teprve fnukat, jo, mamino?
Napoly a ty máš to povlečení taky od Darlandu že?Ty nemáš ty barvy takové vybledlé?Máš to takové pestré jako na tom obrázku?