Poradna duly
Jana Čurdová
hildo - to já si taky nezávidím
Ale bude to lepší…URČITĚ!!!
jo a ten odběr vajíček je prý strašně bolestivý!!! AU AU!!
Tak já jsem dneska nějaká aktivní - ale je zajímavý, že mě to chytne vždycky až odpoledne
…včera jsem vysávala, zametala…dneska jsem okoupala psy- teda bylo to přemlouvání (hlavně té mladší chlupatice) ale nakonec jsme to zvládly…i když mám pocit, že tu potvoru stejně jednou trefí
třepe se jak ratlík a sotva dýchá, ale jakmile vylezeme z koupelky, tak lítá a všem ukazuje, jak je čisťounká
mrška ![]()
Napoly přeju ať to vyjde jak si to napsala,ale víš já už mám za sebou bohužel i věci,se kterými člověk dopředu nepočítá a leckdy by na ně nepřišel ani v tom nejhorším snu. Už dvakrát jsem ,z dnes už konečně vlastního domu ,někoho vyplácela .Poprvé z pozemku,který jsem dostala jako dar od babičky. Bylo to za komančů - s tehdejším přítelem jsme se rozhodli,že bychom mohli stavět.Tehdy ale bylo nutné, abychom byli oba vlastníky pozemku, když chceme být společně stavebníci. Tak jsem mu darovala půlku. Začali jsme stavět ,ale krátce na to se rozešli. Musela jsem ho vyplatit jak z těch pár postavených zdí,tak i z pozemku! Pak jsem se vdala,barák jsme dodělali a když to krachlo,tak opět všechno na novo. Teď už jsem tak strašně opatrná na jakýkoliv kroky tohoto druhu,že to možná na první pohled vypadá lakotně,ale už nikdy s nikým nechci nic majetkově sdílet. A ber v úvahu,že když sestra bude vlastnit třetinu,tak si do své třetiny může dát bydlet kohokoliv a pokud by se rozhodla ten svůj díl prodat,tak třeba budete mít předkupní právo, ale může to přijít v době,kdy to finančně nezvládnete. Nezlob se ,že si dovolím říct,že si koledujete o malér.
Ahojte babulky,
ahaho, tak takto sme si vyhupli - uz konecne zacinam vyzerat ako tehotna.
No a za styri tyzdne sme pribrali styri kila, takze uz mame osem navrch. Bojim sa, ze ak to pojde takto dalej, tak to asi nebude moc dobre. Uz moje telo nechce zvladat tuto hmotnost, xixixi.
No idem Vas skusit docitat, lebo som moooooc zaneprazdnena.
tak to mě mrzí, že sis musela tím vším musela projít ![]()
ale momentálně musím být já ta nejchytřejší (ostatně jak to bývá vždycky) a musím mít pravdu…
třeba to tak dopadne, co já vím, ale pevně věřím, že ne. Peťova ségra je totiž na něm psychicky závislá…Jsou tři sourozenci - brácha se hned, jak mohl odstěhoval, protože jejich matka začala chlastat první ligu a začala se kurvit a třeba 3 týdny se doma neukázala a pak v noci zvonila, aby mohla u nich přespat. Prý i zamykali ledničku, protože je vždycky vyžrala a pak se zase jednoho dne vytratila - to bylo Peťovi 6 let a jeho ségře 13. Takže to dopadlo tak, že se o něho musela starat, protože tatínek dělal dvanáctky, aby rodinu vůbec uživil. Od matky se totiž ničeho nedočkali - jak taky! Takže si připadala, jako „matka“ a to vlastně trvá i do teď. Jenže už ne tak, že poslouchá on ji, ale ona jeho.
Je to hrozně komplikovaný…ale vím, že KDYŽ UŽ, tak by se nechala vyplatit! Ale to ona neudělá, protože ví, že by se jako rodina už kompletně rozpadli - neviděla by malýho a Peťa by ji „neznal“
Teda kecám - byla by s matkou protože ta teďka na starý kolena dohání to, co propásla tenkrát - samozřejmě na ni oba kluci kašlou, jen ona je ráda, že má konečně „funkční matku“
ale jo, napoly, my to chapem. ale proste fakt nevis, co bude, az si segra s nekym zacne navazno, to se clovek pod vlivem partnera muze sakra zmenit. v kazdym pripade ti fandime, jen bud opatrna.
jinak holky teda me dneska to moje zvire pekne stve. jdu na treti na gyndu, a tak jsem potrebovala, aby sla vcas po obede spat. v pul dvanacte se vzorne naobedvala, a pak to zacalo. lehla si a kazdych pet deset minut vstavala, ze chce jit delat bobek. samozrejme vzdycky neuspesne. pak si zacala vymyslet, jaky knizky si chce prohlizet, a ze musim sedet u ni, no a kdyz jsem se uz nastvala a sla oplachnout talire od obeda, tak aja natruc udelala bobek do kalhotek. umyla jsem ji, prevlikla, ulozila. zacala konecne usinat, ale za chvilku zacala knourat, a nez jsem ji stacila dat na nocnik, udelala do kalhotek dalsi bobek. opet jsem ji omyla, prevlikla, zaprala obleceni. usnula presne ve dve. a to v pul dvanacty byla po obede
. na pradlo, co mam v pracce, uz kaslu, veset ho nejdu, musim si pripravit veci a vyrazit. ach jo.
teď přišel Peťa z práce a prej mu říkali úplně to samý, co vy mi tu píšete…takže to je znamení ![]()
Jo a toto je Filípkova vilka
AHOJ HOLKY!
Tak už jsem 6.měsíc
Míno tobě taky gratuluju
a kde tu malu nosíš?
![]()
Holky mám takovou prosbu mám novou fotečku a chci si vyměnit místo té co jsem měla ale mám menší problém neumím to!
![]()
Mohla bych jí někomu poslat na email kdo by mi jí zmenšil?
minule mi to udělala Ravena ale ta je někde pryč že?
Napoly - a nepřemýšleli jste, že byste si ten baráček s manželem pořídili sami a jeho sestra by u vás bydlela jen jako v pronájmu? S tím, že vám bude dávat měsíčně nějaké peníze, třeba 2000 a vám to pomůže s placením hypotéky. To je lepší, než ji nechat vlastnit část vašeho domu, nechci tě taky strašit, ale fakt je to nebezpečný.
Luli - pěkné bříško, ale nevím, kde schováváš těch 8 kg.
Napoly - Filípek má vilu, tak se nastěhujte k němu
![]()
Mně se nic nechce, jsem dneska nějaká líná, snad mi to nezůstane dlouho. ![]()
miiri, no vidis, ty jsi hlavicka
. at se vsichni nastehujou k filipkovi do vily
. ale jak si sama do sebe vleze napoly, to bych chtela docela videt ![]()
jinak mame po kontrole, mrnous je v poradku, srdicko tluce, cipek zachovalej. akorat jsem prozila sok po stoupnuti na vahu. od minule jsem pribrala skoro ctyri kila, mam temer 93!!! a to absolutne nechapu, kdyz jsem se o vikendu doma vazila a mela porad stejne. ale tak snad to vas ostatni potesi
, hildo, uz vedu
!
a reknu vam, ze jsem pekny pako. delali vam testy na toxu atomaticky nebo ne? ja jsem nejdriv myslela, ze to udelaj automaticky s tema odberama, co delali (kdo se je prosil o testy na syfilis, ze, bodejt by testovali neco, co clovek muze chytit spis), ale ne. a ja mela v cervnu nejakou infekci v krku, zdurely vsechny uzliny, tak me samozrejme napadlo, ze jsem chytla toxoplazmozu (kocky ze sirokyho dalekyho okoli serou za:,–(ne na nasi zahrade nebo primo pred nasima dverma
). ale nejak jsem to pak s tou AC pak vypustila, no a dneska mi dr. rika, ze uz je na to stejne pozde. ale nabrali mi krev a uvidime, ale jsem asi fakt pako, i kdyby to vyslo pozitivni, tak s tim stejne nic nezmuzu.
miiri - tak před hodinkou jsme to taky řešili a je to asi ten nejlepší nápad
Prostě bude jen v podnájmu akdyby něco, tak ať jde…
a s tou Filípkovou vilou..
no nevim nevim, jak by se tam nastěhoval přes dva metry dlouhej tatínek ![]()
já jsem tak strašně nedočkavá…už bych to chtěla mít všechno hotový - vyřízený - domluvený - prohlídnutý …prostě všechno pošéfovaný a byl by klid.....stejně by to ještě trvalo než bychom se mohli nastěhovat, ale už by to bylo v klídku ![]()
adel - já jsem taky měla za to, že to dělají hned s těma prvníma testama. Mě to teda udělali - no samozřejmě, že pozitivní
Máme odjakživa kočky, tak jsem to věděla, že to ani jinak dopadnout nemůže…
Ahojky maminky,tak jsem dočetla a musím pochválit krásná bříška. ![]()
Adelino pořád to není 100% alespoň podle mého názoru,ale při posledním mihnutí na 4D ultrazvuku to vypadalo na chlapečka.Jak už jsem psala,tak jsem byla moc zklamaná,protože se to vůbec nezdařilo.Jen jeden záběr obličejíčku.Takže jsme zaplatili za klasiku,ale alespoň jsme ho viděli pomaleji a jak krásně zýval. ![]()
Bude se jmenovat po tatínkovi Michal.
Tak prosím o přidání do seznámku-chlapeček Míša.
Raveno a vůbec vy,které máte hrůzu z váhy,abych vás trochu uklidnila,tak jsem na tom asi nejhůř.
Má počáteční váha byla 96,5kg pak jsem ,,zhubla" na 95,5 a při poslední ko dne 10.7. jsem měla 102 kg
.Takže jsem přibrala 6,5kg.Což je prý optimální. a navíc jsem netrpěla nevolnostmi.Doufám,že to tímto tempem půjde dál.
I když jsem poslední dobou ulítlá na Horalky a ledové kaštany.
Včera jsme měli s manžou výročí svatby-3roky manželé(jinak jsme spolu ta týden 6let) a dostala jsem mimo společného dárku karton Horalek a půl kartonu kaštanů.
Tak nevím nevím.
Raveno držím vám palečky s domečkem.My bydlíme od listopadu a také máme úvěr,ale pevně doufám,že to nějak zvládnem-musíme ![]()
Lepší než cpát peníze do podnájmu!!Zkrátka se člověk pro mimi uskromní a je to,ne?
Tak pa pa pa,jdu se zvážit ke tchýni.Pro jistotu nemáme váhu. ![]()
ojojoj, lumi , tak to se teda prvenstvi vzdavam ve tvuj prospech. ale co, kdyz michalek chce kastany a susenky, tak mu je doprej. at mas spokojeny dite ![]()
hildo , ja ted uz taky mizerne spim. resp. vecer mizerne usinam, treba mi to trva do dvou, do tri do rana nez zaberu. mezitim jdu tak trikrat na malou
. a rano se mi naopak vstavat nechce. a posledni tyden mivam krizi po poledni, vetsinou kdyz aja nechce usnout, tak je to nejhorsi, uplne samy se mi zaviraji oci. ale jak zabere, tak jsem zas cila ![]()
no a postylku budete mit urcite uzasnou. my jsme kupovali, kdyz jsem byla tehu s ajou. teda ne celou postel, ram jsme nechali a koupili „jen“ kvalitni matrace a polohovaci rosty. a nemuzu si to vynachvalit. na konci tehu jsem mela porad zvednutou tu hlavovou cast, kdyz me palila zaha, a zvednuty nohy kvuli krecakum. a kdyz jsem pak kojila, tak v noci za:,–(ne v posteli v polosede. do kvalitniho rostu a matrace se urcite vyplati investovat.
Tak jsem zpátky.Už to není 102 ale po dnešním nacpání téměř 104kg.
To budou ty Horalky a kaštany.
Pa a opatrujte se!!! ![]()
Děkuji Adel,vím,že bych to neměla,ale ta chuť je silnější než já. ![]()
Papám i ovoce a zeleninu,ale sladké je sladké.Kde je mých krásných 68kg v době,kdy jsme se s manžou seznámili???No,můžu si za to sama,ale momentálně to asi nemá cenu řešit.přeji krásný zbytek dne. ![]()