LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
26.7.07 18:03

napoly, to je fakt pech, ale jeste to neni jisty, ne?

jinak se celej tyden tesim, az mi prijde balicek z brumlik.cz, no a prd. pred 14 dny jsem to zaplatila, pak mi napsali, ze maji dovcu a vyridi to po 23.7. na webu pisou, ze maj vsechno skladem a odesilaj hned nasledujici den. tak jsem cekala v utery balicek. a nic. jsou od pondelka v praci, a dneska odpoledne mi zenska vola, ze ta soupravicka, co jsem si vybrala pro kluka do porodnice, uz neni ve vel. 56, jen 62 a jestli ji chci. no jasne ze nechci, kdyz jsem to chtela, aby mel v cem jit z porodnice. ach jo. tak jsem pohledala a nasla za stejnou cenu jinou malou soupravicku + jedny vetsi dupacky. takze misto tohohle http://www.brumlik.cz/…rodnice/1350 by sel z porodky v tomhle http://www.brumlik.cz/…rodnice/1639
no ja vim, ze vubec o nic nejde, ale otravilo me to. uz jsem byla takova natesena, az se tim budu probirat, mam to zaplaceny, a porad nic. a to jeste vlastne nevim, jestli tuhle nahradni soupravicku fakt v ty 56 maji, jeste mi neodpovedeli :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
26.7.07 19:10

Holky, kam jste se ztratily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
26.7.07 20:27

Mirii krasny oblecky, jinak zatepleny bundicky i s katatama jsem videla asi za 500 v CAC, jenze na mne moc pospichali tak si pro nej dojedu az v srpnu :D

Napoly kdyz se neco se…(pip pip) tak poradne vid :( , ale porad to nejni jisty tak se jeste smula muze prilepit na paty nekomu jinymu…
tedy mne 3× braly krev ze zily (jeste dneska vypadam jak fetak), s prstu by mi to toliko nevadilo… A vzhledem k tomu ze babka i mati maji problemy s cukrem a babca mela od 40 silnou cukrajdu…tak nevim nevim co se jim tam objevilo :( ale dr rikal ze bude stacit kdyz to budeme resit az na pristi KO tak tam ani nevolam…pak mi vsechno zakazou a budu v pr…

Srazik jestli mne tedy Mina vezme autikem tak prijedu :D jinak se v patek domu dostavat busem je pro mne vrazedne :( a bez mistenky nemozne… Adel ani moc se nesmeje, spis jen tak uculuje kdyz rikam, ze holky z netu rikali :D :D

Mino a prihlasovani je desna pohoda, mila pani a za chvilku jsme byli pryc… Musite mit oba rodnej list +obcanky+tehu prukazku :D a pak dostanete 3 kopie a jdete pryc…
Dokonce uz mam zazadano o novou obcanku tatka mi podepsal :-D trvaly do jeho bytu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.7.07 20:33

Ahojte tak jsem doma ze spitalu

MAm v krvi nejaky zanet, tak beru ATB a ceka me genetika 6.8. vubec nevim co mi budou delat, ale pry mozne jeste i AMC 8O

NApoly… teda je to fakt v riti.................ale treba to bude OK

Holky, pokud nakupujete v DM, zaregistrujte si tehu, dostanete bonusouvou knizku pro tehulky, docela dobre veci

Staci k tomu jejich prihlaska- na kazde prodejne a ofocena titulni stranka z tehu prukazky. ja to odevzdala a hned mi dali tu knizecku a uz cerpam slevy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
26.7.07 20:34

Dotaaaaaaaaaaz jak moc mame nafouknout ten gymball..v navodu je pevne ne tvrde a jak mam asi vedet jak to myslely????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.7.07 20:38

Raveno tak aby az sednes tak trochu klesl, ale ne na podlahu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
26.7.07 21:05

Ahojky

Kači to je dobře že už jsi zpátky doma!
Raveno posílala jsem ti SZ prosba o zmenšení fotky :-)
Miri oblečky jsou úžasné!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.7.07 21:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
27.7.07 07:09

Ahoj holky,ja se moc omlouvam ze vam sem lezu teprve s takovym pupickem..ale ja chci jen pozdravit HILDU..

Ahoj Hildus, ja nevim jestli si na me jeste pamatujes ze Snazilek,ale myslim ze me mas i na Skypu..moc ti blahopreju k holcicce,a prosim a jedno to holcici prsknuti at mame taky holcicku :P

a ahojky taky adeline77,ale ty jsi poctiva a obcas jeste zaskocis mrknout do snazilek a poradit mladsim tehulkam..

Jinak vam to vsem tady moc slusi a mate krasny fotky z UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
27.7.07 07:28

Dobré ráno!

Napoly, držíme pěsti, ať vám vše dobře dopadne. Teď mysli hlavně na Filípka a to ostatní se nějak vyvrbí, jak říkaly holky. Uvidíš.

Katko, to je fajn, že už jsi zpátky.

Se srazíkem počítám. Zatím mi do toho nic nevlezlo. Budu si muset vzít dovolenou, tak ještě nevím, co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
27.7.07 08:04

dobre ranko,

katko , to je fajn, ze jsi doma. v nemocnici se to hrozne vlece, vid? a clovek se tam porad pozoruje a tak vubec, doma je proste lip.
fakt ti chteji jeste delat AC? ja myslela, ze takhle pozde uz to nedelaji.
drz se!

jinak mi vcera psala pani z toho obchodku, ze zbozi posilaj a jako omluvu mi tam prihodila obrazkovou plinecku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
27.7.07 08:34

Adel mě se ta náhradní souprava co ti posílají moc líbí!!!!

Na srazík s Ravenou dorazíme,jestli cestou nenabereme nějakýho pěknýho stopaře :wink:

Napoly tebe mi je upřimně líto,musíš si fakt všechno „vyžrat“ do dna.

Dnes ráno jsem se vážila a mám přesně přírůstek 1,7 kg. Leze to pomalu nahoru,tak až za dva týdny půjdu do poradny by sestra mohla být spokojená.

Jinak,v noci opět několik křečí - jedna brutální do lýtka a to mě bolí ještě teď. Večer jsem si rozpustila jedno magnesium,asi to chce víc. Kolik toho holky zobete :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
27.7.07 08:40

Čau Sandul,
to víš že si tě pamatuju, zrovna nedavno jsem pročítala vaši diskuzi a valila oči co je vás těhotných :D Mam pocit že u tebe proběhla svatbička viď? Blahopřeju. Ale to holčičí prsknutí asi nebude, čekáme kluka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
27.7.07 08:42

mino , mne rikal dr., at to beru podle potreby, at si vecer dam klidne dvojitou davku, ze vecer a v noci je to nejhorsi. ja teda nemam krece (zatim :wink: , taky spim s nohama nahore, i to dela divy), ale beru to na tvrdnuti bricha. nemam ale to sumivy magnezko, ale tablety magnesii lactici. po AC jsem brala sest denne, ted tenhle tyden uz mi staci klidne jen tri, ctyri - jedna rano a v poledne a vecer vetsinou dve. a je to dobry.

no, dopolko se musime s ajou vykopat na gyndu pro recept na puncochu na krecaky. chtela jsem ho po svym dr. ve stredu, a on nevedel, na co a jak to napsat, ze to nikdy nedelal. a at prijdu v patek k jeho starsi kolegyni :wink: . tak jsem zvedava. ja si chtela tu puncochu normalne koupit, ale ona stoji skoro 700!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
27.7.07 08:45

Holky, tak jsem včera snad do půlnoci pročítala diskuzi na téma látkovky na baby café. Vůbec jsem se od toho nemohla odtrhnout, jsem úplně nadšená :D Jo a chci se zeptat zasloužilých mamin, nemáte některá zkušenosti s plenama z Libštátu? Koukala jsem totiž na netu že stojí 18 kč jedna, zatímco tady u nás jsem kupovala za 39 tak nevim. Potřebuju jich asi 50 tak řešim cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí