LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
27.7.07 12:40

No to jo!!! :lol: :lol: :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
27.7.07 12:50

katko , jeste tam prosim te dopis k lumi - chlapecek Misa, at uz tam mame ty pohlavi komplet. (byla tu kdyz jsi byla v nemocnici)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.7.07 12:55

Adel provedeno, zitra to bude aktualni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
27.7.07 13:16

hildo , prosim te, tys objednavala neco z latkovky.cz, ze jo? uz ti to prislo? chci si koupit nejake ty kvalitni kalhotky na obyc ctvercovky, ale chtela bych nejdriv vedet, ze ten obchod je solidni :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
27.7.07 14:40

Adel všechno přišlo ok a bylo to tu už asi za 2 dny :D Po vejplatě hodlám udělat už komplet velkou objednávku, abych to měla pohromadě. Do tý doby se ještě víc vzdělám na baby café, abych věděla co přesně koupit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
27.7.07 14:42

holky, kde jste, to porad jeste bastite :D ? je mi uplne jasny, ze sem prijdete vykecavat ve chvili, kdy aja bude chtit, abych se ji venovala.
jinak jak tu myslim katka zminovala ten babybonus program v DM drogerii, tak to mam taky. uz jsem tenhle tyden nakupovala - tehotensky kalhotky (takovy ty pod pupik, bezvadny na leto, ale maji i ty vysoke), pak :,-(u poporodnich kalhotek, nejake dalsi veci, maji tam akci i na cajicky a gravimilk, dost se to vyplati. ja do DMka chodim, co mam aju, kolikrat tam meli vetsi vyber vyziv a prikrmu nez treba v tescu a fajn akce. a hlavne ta nabidka ruznych bio apod. veci… mimochodem, pokud tam pujdete, vyzkousejte od alnatury mandlove rezy - Mandel-Schnitte, je to desna mnamka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
27.7.07 14:46

Adelino, už dávno nebaštím, ale pracuji. Nechci, aby mi tu něco zbylo na pondělí. Už takhle mám v pondělí 2 jednání, takže po víkendu to bude zase hrůza. Pondělí je pro mě vždycky utrpení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.7.07 14:50

TAky uz nejim, jdeme k babicce

Budu pak

krasne odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
27.7.07 16:17
Hilda píše: Čau Sandul,
to víš že si tě pamatuju, zrovna nedavno jsem pročítala vaši diskuzi a valila oči co je vás těhotných :D Mam pocit že u tebe proběhla svatbička viď? Blahopřeju. Ale to holčičí prsknutí asi nebude, čekáme kluka :lol:

Hildus moc se omlouvam..ja jsem u nas koukla sice na tvy jmeno ale o radek niz na Kaju..a pak taky ten tvuj krasnej ruzovej metrik.. :oops:

Takze jeste jednou promin..a oboum vam preju hodne stesticka a zdravicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
27.7.07 18:08

Kato ja mam vlnity vlasy, ale narovnavam si je a v pondeli mi je kadernice zehlila…takze v Zoo byly rovny a svazany…nejak vubec nemuzu ted mit rozpusteny v tom vedru :D a ikonka je z lonskyho chorvatska a tam jsem si zehlicku nebrala :D :D

Noo Adelin ani moc fanda nejni rozhodne nee ten zazranej, ale sparte tak trochu fandi a jsou jediny kdo sije loga na dupacky :D :D takze si tim lecil bebicko ze to bude Viktorka :D :D

Jinak diky za pochvaly :D :D ale dneska se pani v buse ptala za jak dlouho tak jsme rekla v rijnu a ona pak zapomnela zavrit pusu a kdyz se vzpamatovala povidala a to budou 2 :D :D Kubik se smal jeste 10 minut :oops: a to jsem ani nerekla ze na konci rijna :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.7.07 18:10

RAveno, no ja nevedet ze cekas za dlouho, taky bych zirala......domecek mas poradnej :-D

Ale h lavne ze ste zdravi.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
27.7.07 18:14

Raveno tak to já mám opačný problém,v práci si toho ještě nikdo nevšiml,včera jak jsem byla na kosmetice tak moje spolužačka kosmetička taky ne a aby mě pustil někdo někde ve frontě-tak o tom se mi může jen zdát. A to si myslím,že už mi pupíček je vidět!!!!!

Adel já na látkovkách objednala pleny a tetra pleny,abych měla pro běžnou potřebu-už je to 4 dny a ani se neozvali. Tak doufám,že příští týden zboží dorazí. Dám pak vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
27.7.07 18:15

no jo je to poradnej barak…to asi aby si mala vynahradila, ze na svete bude mit jen 2+1 a loznici s rodicema :D :D jen doufam ze nebude moc velika doufam ze tak +- 3-3,5 kila a ne podle domecku alespon 6 :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
27.7.07 18:16

Mino to mne uz pousti kazdej protoze si mysli ze uz jsme na ceste do porodnice :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.7.07 18:16

Hele Mino, cetl ajsi diskuzi o SLalomech jak se prodrela latka na konstrukci???? Kokso, jestli se mi to stane, tak me muzsky i s cely slalomem vyhodi z bytu :-(

Tak drahej kocar. a tech vad co ma.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí