Poradna duly
Jana Čurdová
Mino tak to ja jsem hned 2 x vedle, nevim co vse koupit a jeste netusim co stim prcekem pak
![]()
Tak jsem teď Raveno koukala,taky mám ty rychlozavinovačky -pere se to celé na 40 st a neždímat. Hmm,tak to bude asi chtít mít 3.
A manuál na mimi,doufám,dostanu v porodnici. I se záručákem že bude hodná,krásná,chytrá a vzdělaná.
nezdimat to bude schnout tak 3 dny
nooo tak to taky asi fakt radsi 3…
jak potrebujes manual vzdyt ty jsi zaslouzila dvojnasobna mamka a ja mam jen rozmazlenou kocku
![]()
raveno , ja jsem to tu uz psala nekolikrat, co se tyce zavinek jsem konzerva, nedam na klasiku dopustit (taky krom jednoho novyho potahu mam vsechny jeste po sobe
) a proste myslim, ze do rychlozavinky to dite tak krasne nesesnerujes, aby klidne spinkalo. aja v tech klasickych spinkala krasne, prdiky jsme neznali a od dvou mesicu do pul roku spavala celou noc v kuse (zavinku mela tak do 4, 5 mesicu, pak jsem ji to „nastavovala“ posltarkem). a jak holky radily tu rychlo- pripadne stahnout plinkou, kdyz je treba - tak to uz pak ta zavinka vypada osklive. ja mela rychlo- jen jednu a pouzivala jsem ji az kdyz aja poblinkala vsechno ostatni.
mino , hele, ale aby ti vystavili ten zarucak, tak by museli nejdriv otestovat rodice, ne? jestli je sofinka z kvalitniho matrose ![]()
Raveno
Ten Magnosolv ti napsal gyndar z jakeho duvodu???
Ja vcera vzala babicce 2 pytlicky a jeden jsem vypila a krece v lytkach nebyli. a fakt mi to i chutnalo
Katko ten Magnoslv je na předpis.Já ho mám taky od gyndaře. Včera jsem si vzala 2 x a po dlouhé době v noci nekřečovala.
Kato kvuli krecim a tvrdnuti briska, nejdiv mi psal jinej rozpustnej sajrajtik, ale to ted neni k sehnani tak mi v lekarne dali tohle…
TAk budu muset zpracovat gyndare...........
Kolik se nan doplaci???
Jo jinak jsem docela nasrane odesla naposled z lekarny.......... za ATB-Zinat na 14 dni jsem vycalovala 400
, fakt jsem cucela jak puk........ja myslela ze na ATB je minimalni doplatek a ono prdlajs
joooo a v krabicce je 30 pytlicku, tak nevim jestli nedelaji i vetsi baleni, ale tohle na mesic je v pohode
Jo videla jsem kolik tam je...... proto jsem babca 2 pytliky vzala ![]()
A kolik to ma v 1 sacku obsah magnezka???
kato ona ti asi presneji odpovi Mina, ale pokud vim tak vzdycky ma byt 1 druh leku s minimalnim doplatkem a jiny z teze skupiny preparatu uz nemusi… tak jestli proto si neplatila tolik…
6,1 g…je to pry celkem dost proto jen 1 pytlik denne a fakt to v pohode staci, mne to vydrzi i na 2 dny ![]()
holky, no já se nestačím divit…jsme fakt asi ještě moc mladá
nejdřív nevím, o čem se to vůbec bavíte, pak se zas divím…
jo, vy budete prcky dávat spinkat v zavinovačce? Proč?
jeeee 6,1 g je obsah celyho pytliku:oD jinak pisi 670mg + 342 ( 2 druhy slucenin = 365mg horecnatych iontu
+ kyselina citronova…
Ve vodnem roztoku vznika citronan horecnaty. dihydrat sodne soli sacharinu, natrium-cyklamat, hydrogen uhlicitan draselny = 210 mg drasliku
![]()
tak a preloz si to jak chces
![]()
ty jo, tak to ty moje pilule magnesii lactici maji jen 0.5g v jedne tablete. pak to nemam zrat celej den
. a ten magnosolv chutna nejak?
napoly, logicky, mimco je zvykly z briska na stisnenej prostor, pocit bezpeci. kdyz ho nechas spinkat rozbaleny, tak je neklidny, vystraseny.