Poradna duly
Jana Čurdová
Ty kokso...... tak proto jsem nekrecovala a ani moc necitila mlade........
Ja byla zvykla na 500mg denne ![]()
No, asi jo, ale kdyz ja jsem na ATB alergicka, a tyhle mi sedli...... holt musim platit, ale stejne me to z principu sere......
aha, raveno, tak ted jsem docetla to vysvetleni. tak to jo. ja beru ty 500mg tablety dle potreby - max. 6 denne, ted vetsinou staci 3-4, tzn. 2g denne.
adelina77 píše:
ty jo, tak to ty moje pilule magnesii lactici maji jen 0.5g v jedne tablete. pak to nemam zrat celej den. a ten magnosolv chutna nejak?napoly, logicky, mimco je zvykly z briska na stisnenej prostor, pocit bezpeci. kdyz ho nechas spinkat rozbaleny, tak je neklidny, vystraseny.
Chutna jako sumenka, nebo vyvetrala podebradka light citron
nevim proc ale dr chtel at mam hlavne rozpustny, jen netusim proc… ![]()
nooo mne fakti staci 1 pytlik za 2 dny, 3 den uz se vraci krece a brisko mi taky uz od te doby neztvrdlo
kato ja si to rozpustim v sodovce a pak mam spoustu bublinek ![]()
adel - no jo, ale v bříšku je mimčo schoulený a ta zavinovačka ho rovná, ne? No ale zkusit se musí všechno, že?
Jo a taky mě napadlo - budete po kojení dávat pít čajík? nebo jenom kojit?
a ten magnosolv je dobrej - beru ho mamě ![]()
napoly tak na tohle se zeptam v porodnici…to vazne netusim, ale pokud vim tak kdyz zacnou pit z lahvicky pak se jim nechce moc sat, a asi v zimne nehrozi dehydratace tolik jako v lete
No u mne pokud bude co kojit..........tak jedine kojit a zadny cajicky.........leda tak ja pro kojici matky a obcas fenikl, kdyby mala mela boleni…
MM uplne staci, zvlast v zime.......
napoly, ty ses fakt cislo
. na to chouleni je fajn pres den, kdyz davat mimco odpocivat v poloze „klubicka“, ale jinak si preci uz musi zvykat
. ale ta zavinka mu proste dava takovej pocit bezpeci. si predstav, ze budes lezet na posteli jen tak prikryta deckou nebo jestli se hezky zachumlas do perinky - jak se budes citit lip?
jinak ja budu jen kojit, ty cajicky maji smysl max. u letnich deti, kdyz jsou fakt velky parna, ale u podzimnatka ti bude stacit jen mliko. ja aju mela jen na mat. mlice od unora do srpna, kdyz jsme pomalu zacali s prikrmama.
Kato koukala jsme, ze jsi psala, ze jsi mleko mrazila? to se neznehodnoti? a jak se pak pouzije normalne z lahvicky? a chce prcek pak sat?…vim ze blby otazky ale jsem blba prvorodicka
a jestli si mam porizovat nejakou odsavajdu nebo cekat az co bude nebo nebude
ach joo
taaaaak chtela jsme vam vyfotit tu nasi namorenou komodu, jenze tatka mi odsrouboval kolenicky tak vyfotim velky prdlajs, az leda pak to bude nalakovany ![]()
Jo Raveno, odsavala a mrazila do zasoby.........
Davala jsem to pak pre Avent lahev dudlikem 1 a kojeni se nepokazilo......
JA mela zpocatku fakt mlekarny, takze jsem mrazila
Mliko v mrazaku ma trvanlivost 3 mesice...... rozmrazis tolik kolik potrebujes, ve vodni lazni.. da se dokrmit i teba strikackou
PAk jak uz jsem mela nervy, z ublinkavani maleho, tak to mliko mi bodlo........
Jo a odsavacku nekupuj zbytecne dopredu......... je to zbozi, ktere maji uz snad v kazde lepsi- vetsi lekarne a ceny se moc nelisi
3 mesice tak to je super
ted jen doufat, ze kdyz uz jsou cisterny velky tak alespon budou k necemu
no ale 1 prso uz mi ted prijde nejaky rozbyty, druhy ma normalni reakce, ale jedno je jako kdyz bradavka vubec nefunguje…je nejaka porad jakoby natekla a ma divnej tvar ![]()
no kdyz nenji komoda tak vlozim alespon tohle
http://plakaty.reprodukce.cz/…s/SB8000.jpg tohle je pro malou ten krtecek nejdriv jsem to chtela kreslit, ale takhle pidi nevim nevim, to az pak bude vetsi tak neco spacham
ted se budu snazit udela flekatou stenu…tak doufam ze to nakonec nebudu premalovavat valeckem…uz se tesim
jeeeeeeee ja jsme fakt infantilista…a konecne to muzu maskovat
![]()