LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
28.7.07 20:38

Napoly pry lip spinkaji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.7.07 20:38

Ty kokso...... tak proto jsem nekrecovala a ani moc necitila mlade........

Ja byla zvykla na 500mg denne :-D

No, asi jo, ale kdyz ja jsem na ATB alergicka, a tyhle mi sedli...... holt musim platit, ale stejne me to z principu sere......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.7.07 20:40

Adelin chutna to docela dobre, takovy osvezivy sumitko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.7.07 20:41

aha, raveno, tak ted jsem docetla to vysvetleni. tak to jo. ja beru ty 500mg tablety dle potreby - max. 6 denne, ted vetsinou staci 3-4, tzn. 2g denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.7.07 20:42
adelina77 píše:
ty jo, tak to ty moje pilule magnesii lactici maji jen 0.5g v jedne tablete. pak to nemam zrat celej den :wink: . a ten magnosolv chutna nejak?napoly, logicky, mimco je zvykly z briska na stisnenej prostor, pocit bezpeci. kdyz ho nechas spinkat rozbaleny, tak je neklidny, vystraseny.

Chutna jako sumenka, nebo vyvetrala podebradka light citron

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.7.07 20:43

nevim proc ale dr chtel at mam hlavne rozpustny, jen netusim proc… :D
nooo mne fakti staci 1 pytlik za 2 dny, 3 den uz se vraci krece a brisko mi taky uz od te doby neztvrdlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.7.07 20:44

kato ja si to rozpustim v sodovce a pak mam spoustu bublinek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
28.7.07 20:45

adel - no jo, ale v bříšku je mimčo schoulený a ta zavinovačka ho rovná, ne? No ale zkusit se musí všechno, že?
Jo a taky mě napadlo - budete po kojení dávat pít čajík? nebo jenom kojit?

a ten magnosolv je dobrej - beru ho mamě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.7.07 20:47

napoly tak na tohle se zeptam v porodnici…to vazne netusim, ale pokud vim tak kdyz zacnou pit z lahvicky pak se jim nechce moc sat, a asi v zimne nehrozi dehydratace tolik jako v lete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.7.07 20:49

No u mne pokud bude co kojit..........tak jedine kojit a zadny cajicky.........leda tak ja pro kojici matky a obcas fenikl, kdyby mala mela boleni…

MM uplne staci, zvlast v zime.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.7.07 20:50

:lol: napoly, ty ses fakt cislo :lol: . na to chouleni je fajn pres den, kdyz davat mimco odpocivat v poloze „klubicka“, ale jinak si preci uz musi zvykat :wink: . ale ta zavinka mu proste dava takovej pocit bezpeci. si predstav, ze budes lezet na posteli jen tak prikryta deckou nebo jestli se hezky zachumlas do perinky - jak se budes citit lip?

jinak ja budu jen kojit, ty cajicky maji smysl max. u letnich deti, kdyz jsou fakt velky parna, ale u podzimnatka ti bude stacit jen mliko. ja aju mela jen na mat. mlice od unora do srpna, kdyz jsme pomalu zacali s prikrmama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.7.07 20:51

Kato koukala jsme, ze jsi psala, ze jsi mleko mrazila? to se neznehodnoti? a jak se pak pouzije normalne z lahvicky? a chce prcek pak sat?…vim ze blby otazky ale jsem blba prvorodicka :D :D :D a jestli si mam porizovat nejakou odsavajdu nebo cekat az co bude nebo nebude :?: :?: ach joo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.7.07 20:53

taaaaak chtela jsme vam vyfotit tu nasi namorenou komodu, jenze tatka mi odsrouboval kolenicky tak vyfotim velky prdlajs, az leda pak to bude nalakovany :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.7.07 20:56

Jo Raveno, odsavala a mrazila do zasoby.........

Davala jsem to pak pre Avent lahev dudlikem 1 a kojeni se nepokazilo......

JA mela zpocatku fakt mlekarny, takze jsem mrazila

Mliko v mrazaku ma trvanlivost 3 mesice...... rozmrazis tolik kolik potrebujes, ve vodni lazni.. da se dokrmit i teba strikackou

PAk jak uz jsem mela nervy, z ublinkavani maleho, tak to mliko mi bodlo........

Jo a odsavacku nekupuj zbytecne dopredu......... je to zbozi, ktere maji uz snad v kazde lepsi- vetsi lekarne a ceny se moc nelisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.7.07 21:04

3 mesice tak to je super :D ted jen doufat, ze kdyz uz jsou cisterny velky tak alespon budou k necemu :D :D :D no ale 1 prso uz mi ted prijde nejaky rozbyty, druhy ma normalni reakce, ale jedno je jako kdyz bradavka vubec nefunguje…je nejaka porad jakoby natekla a ma divnej tvar :(

no kdyz nenji komoda tak vlozim alespon tohle
http://plakaty.reprodukce.cz/…s/SB8000.jpg tohle je pro malou ten krtecek nejdriv jsem to chtela kreslit, ale takhle pidi nevim nevim, to az pak bude vetsi tak neco spacham :D :D ted se budu snazit udela flekatou stenu…tak doufam ze to nakonec nebudu premalovavat valeckem…uz se tesim

jeeeeeeee ja jsme fakt infantilista…a konecne to muzu maskovat :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital