Poradna duly
Jana Čurdová
dobre skoro poledne
kato tak to je uzasny sedatko, to bych si taky nechala libit…no ale za ty prachy nekupto
![]()
No ja prave budu mit pujceny takovy podobny kresilko
takze u nas vyreseno
Adel podobny seznam mam i z jinych stranek…takze +- se jim chci ridit…jen porad tapu ve velikostech..kupujete nekdo vel 50? mne to prijde malo, vsechny segry jsme mely 55 i kdyz jsem ted zaprdci
![]()
Adel a ja ke jmenu Adam mam nejakou averzi, proste se mi nelibi, ale na 2stranu ho dava spousta maminek je ted oblibene
… no osobne ja bych se sprajcla, uz z principu
rozhodne Benjaminek se mi libi vic
![]()
Kato kdyz mrzne tak nemuzu s prcekm ven? ach jo budu muset sehnat tu chytrou knizku
![]()
tak to nevim, oni meli tu redukci taky
. ale on byl asi jenik vetsi. neter mela asi 2.5kg, kdyz se narodila, byla hubena a dlouha (posledni mesic nejak nefungovala placenta, jak mela), tak mozna proto. ta chicco byla na ni moc siroka, ze by ji hlavicka i s tou redukci litala ze strany na stranu.
je to tak raveno , na novorozenatko musis s mrazem opatrne
. nam rikala dr., ze max. do -3 az -5, jinak at jsme doma. ale neboj, ono malokdy je takova zima celej den, my jsme chodili ven pres poledne a to se to vzdycky vysplhalo k nule.
jinak vel. 50 nekupuju, u adel jsem u 56 ohnrnovala prvni tydny rukavky a bylo to v pohode.
Adel, no Jenda mel 4 kila, tak asi proto ![]()
Jo a velikost 50 nekupuji, ale mam 56......... u Jendy jsem mela jenom 62 a bylo to velike… sice jen chvilku, pak dorostl
holky v rijnatkach jsem objevila odkaz na tento pribeh http://www.kojeni.net/pribehy.php cislo 13…jak jsme se bavili o tom kojeni tatinku
osobne mi to prijde divny, ale kdyz to vyhovuje obema stranam
![]()
JAko Raveno.......... muj chlap ma taky rčad me prsa, dokonce je minule chtel i cucat, ale malem jsem mu dala facku, jak to bolelo ![]()
Toz u nas tudy cesta nevede
To sice je, ale technika stejna...........
U kojeni, jsem pokazde zatla zuby kdyz se maly prisal....... byl stejne naruzivy jako tatinek ![]()
no jo alespon vis ze je Jenda po tatinkovi
![]()
holky fakt to tak boli?
RAveno, nebudu ti lhat, ale mne to zezacatku bolelo.............pak uz se mi zatvrdili bradavky a dobre
no, me to taky ze zacatku pekne bolelo. jsem cekala ty uzasny pocity splynuti s miminkem, jak jsem cetla v chytrych knizkach, a nic se nedostavilo
. bylo mi to dost neprijemny, navic uplne ze zacatku kdyz se zatahuje deloha, tak to bricho prave nejvic boli pri kojeni, to bolelo tak, ze se mi delaly mzitky pred ocima. ale jde jen o prvni tydny, pak uz je to pohoda. a tak od druhyho mesice jsem si to konecne zacala uzivat.
ale holky nedeste se, mit mimco je vazne fajn ![]()
Teda ja si myslela ze jsem jediny trpici clovek pri kojeni......... ![]()
čauky
tak se hlásím po dnu plném lenošení
dneska byl asi nějakej divnej tlak nebo co, ale pěkně blbě se mi dýchalo a bylo mi tak hnusně dusnu…brrr ![]()
s tím „venčením“ v zimě - já taky dám asi jen bodyčko, pucháče, babička prý uplete kombinézku - tak tu jen občas
- jinak asi nějaký gaťata a fusak…myslím, že v tom mu nebude zima, ne?
zítra jdu na tu kontrolu, tak už se těšííím…ty bláho, jsem úplně zapomněla, že nemám žádnou lahvičku
…tak jdu pohledat…zatím achojky
ka-tka píše:
Teda ja si myslela ze jsem jediny trpici clovek pri kojeni.........
tak to jsem si myslela taky
. jeste mam v zivy pameti, jak jsem hned v porodnici nekolikrat musela aju odtahnout od prsa, abych ji z ty bolesti nepozvracela
. fakt nic moc. ale poddalo se to. ale tak aspon ze v tom nejsem sama ![]()
napoly, mas recht, byl dneska nejakej divnej tlak. misto rodinneho vyletu jsme ztvrdli doma, ja byla schopna jen lezet v posteli a max. uvarit obed (coz me tak vycerpalo, ze jsem pak hodku spala).
kontrolu si zitra uzij, viktorka je urcite uplne v pohode.
my zas jdem zitra s ajou k zubarce, tak jsem zvedava, co bude predvadet. je to ostuda, ale jeste tam nikdy nebyla, nemohli jsme ji tam dotahnout, hysterku. ale ted jak ja chodim po doktorech, projevila zajem taky jit k „paniii dooootoceee“.
Holky dotaz.............
mantinel. do cele postylky, nebo jen na pulku????
Jo a dnesni tlak naprd. malej na ranu pesti.......... holky za zhruba 6 hodin porodim Jenika ve vzpominkach