LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
30.7.07 13:22

napoly, jezis, to jsem si zase navarila. ja te nechci desit. ja jenom kdyz mam nejakej problem, tak si o tom rada vsechno prectu, a pripravim se na nejhorsi - a pak uz to muze dopadnout jenom lip :wink: . ale je fakt, ze jestli budes mit hodne vysokej tlak nebo zmeny na ocnim pozadi, tak bys rodila cisarem, protoze normalni porod by ohrozil tebe i filipka.
pockej, az prijde mina, ta urcite bude mit zkusenosti s takovyma tehulema a porodama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
30.7.07 13:26

no vidíš to, úplně jsem zapomněla přihodit gratulaci :-) :-)
tak hlavně, že se vám oslava vydařila…jo a mimochodem - já bych si ten dortík dala :wink: :-)

jo, to už mě můj druh upozorňoval, že jestli se budu stresovat, tak dostanu na holou :oops:

tak už na to prdím - ještě to musíme prodiskutovat s peťou a uvidíme příští týden :roll:

a ještě jsem si vzpomněla - s tou Kikijou je mi to strašně líto :( úplně jsem jim držela pěsti…ale na druhou stranu je to dobře, že už na emimčo nebude chodit - psychicky jí to pomůže…úplně vidím sebe, když se nám nezadařilo - taky jsem se zaměstnala něčím jiný… ale každopádně jí moc fandím, ať to zvládne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
30.7.07 13:27

jinak katko , ja bych si kousek toho dortiku dala :wink: . dneska mam takovy jako tehotensky chute, normalne jsem si v krame musela koupit dresink spak, abych si tim trochu spravila zdravy rybi file s bramborem. a neco sladkyho navrch by fakt bodlo.
jo a k tomu vstavani - vis, ze aja ted spi taky lip? jak prestaly ty hrozny vedra, tak vstava mezi sedmou a osmou, pohodicka.
kaccherie , a jak by ti tam ten sten zavadeli? jako laparoskopicky nebo by te museli riznout? no ja kdyz to ctu, tak mi je uplne spatne. kdyz si predstavim, jak strasne boli pitomy cevkovani, tak tohle musi byt teda sila… ale ty ses holka statecna a co bys pro mimco nevytrpela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
30.7.07 13:36

moje dnesne ulovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
30.7.07 13:55

Napoly ty mne desis…ja pribiram cca za 3 tydny +- 2 kila a ted porad…no snad mi ty bilkoviny kontroluji a 10 nedostanu stejnou diagnozu:( hlava mne snad ani neboli… a tlak mam jednou nahore a jednou dole… nooooo zni to desive, ale jak rikali holky hlavne, ze to vedi a podchytly vcas a budou si te hlidat!!!! I kdyz ja se uz vidim s tehu cukrovkou…uz aby bylo 10.8

Kato super prace:o) fakt pekny holcici hadriky…kdepak jsi kupovala?

Kaccherie drzime palecky !!! Holky drzte se a miminka pekne zustante kde jste :! :!

Tak to Vikousek se zatim chova vzorne…No dneska jsem ji chudacka trosku zfetla lakem :( jsem to matka macecha, ale zas pristi tyden uz budu moct vyprat a pripravit oblecky (kdyby nedej boze si vymyslela ze uz se ji u maminky nelibi) a to jsem ji jeste chudaka tahala po staflich…fakt bych se na to mela vyprdnout, nahoda je blbec, jenze kdyz je cloveku dobre si porad rika to je pohoda :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
30.7.07 13:58

RAveno a ty nevis ze uz existujou i bezzapachove laky, netoxicke????

Ja takovym delala postylku

Jinak vecicky.............je to vsechno next za super ceny mikci za 100, bodycka za 50 a prodava to znama po dceri… dava i na MMB ale nejdrive posle mi email, co chci a pak ostatni da dal........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
30.7.07 14:02

Kato ja to vsechno delam vodou reditelnyma a ty nejsou toxicky, ale stejne mi to smrdi :oD..tenhle je taky vhodny na postylku :!

Ty jo to se mas fakt to vypada suprove :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
30.7.07 14:05

No hele kdybys neco chtela. dam ti jeji ID

MA tam krasne bundicky next......a jen s vyberes. pro mne je tohle fajn, neplatim postu, jen si pro to dojedu a jeto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
30.7.07 14:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
30.7.07 14:46

Kato diky hned jdu na to mrknout :oD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
30.7.07 14:51

Katy, krásné věcičky.

Adelin, dělají to přes pipku a močovou trubici, ............. Mluvila jsem s holkou, které to dělaly. Naštěstí druhé a třetí těhotenství pak už takové problémy neměla. Po porodu se to zase vytahuje.

Teď je mi fajn, prcek vesele kopká a to je v tuto chvíli důležité. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
30.7.07 15:18

Kato tak uz mam objednavecku :D diky…

Kaccherie…brrr mne stacilo cevkovani, ale budeme drzet palecky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
30.7.07 16:28

Čau holky,
tak jsme s Aničkou doma z písku. Dneska mě nějak nic neba, nejradši bych si dala šlofíčka, jenže zároveň mam chuť na bábovku a to tak neodolatelnou, že jí musim upéct :D Taky jsem dneska lovila oblečky a něco pokoupila, tak mam radost :D Včera jsem na látkovkách objednala plínky za 3000 tak se už nemůžu dočkat, až se s nima pomazlim :D
Napoly držim moc palečky ať je to v pohodě
Kaccherie moc ti to nazávidim, moc dobře vim jak umí ledviny potrápit, prodělala jsem těžkej zánět a byla tejden na kapačkách a teď mam v jednej ledvině kamen a moc doufám, že se do porodu nehne, jelikož v těhotenství se s tim nedá nic dělat a kdyby se uvolnil a ucpal močový cesty tak je průser… :? Doporučuju melouny a urinal, na ten teda nedám dopustit, protože je skvělej a předpokládám, že se může i v těhu, jsou to brusinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
30.7.07 17:26

hildo , teda nechapu kde jeste beres energii na peceni… nasi si pred pul hodkou vzali aju, tak jsem honem obdelala maso na zitra, uz se mi delaji platecky v tlakaci a v hrnci polivka, to byla takova rychlovka, ze jsem docela cucela. ani si uz neuvedomuju, jak muze byt vareni rychly, kdyz clovek nema za zadkem dite, na ktery musi davat pozor a ktery mu porad pod nohy klade naberacky a vykrajovatka a mlati o sebe poklickama atd. atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
30.7.07 17:35

Adelino, jo takove vareni mame taky doma.. proto varim po vecerech.............anebo vubec :-D

Hildo.........nepec, ja ti poslu dorty........ ted se mi sesli 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital