Poradna duly
Jana Čurdová
Hildo, takhle:
*]
Měla jsi tam špatně tu adresu, správně je takhle: 
Zuzi tak takto mi to dnes už bylo řečeno. Moc děkuju že si se tomu věnovala. Já doufala,že toto můžeme absolvovat ještě před narozením a ideálně jen před matrikářkou.
To bude dnes večer doma diskuze - co dál.
A teď baby raďte,jak byste se z toho dostali.
No podle mě to záleží na tom přístupu ke svatbě - jestli jste se třeba případně pak stejně chtěli vzít a ne nějak monstrózně, tak bych udělala rychlou malinkou svatbu, třeba jen se svědky a s dobrým obědem. Jestli ne, ať už z jakéhokoliv důvodu, tak nezbývá, než absolvovat ten soud. Zas taková hrůza to není, když všichni tvrdíte to samé. V takovém případě se nemusí dělat žádné krevní testy a podobné nesmysly..
Zuzi dík, jdu to vyzkoušet ještě na něčem, jestli to zvládnu…
Míno moc mě mrzí že tohle musíš řešit, řešila to i jedna moje kamarádka a vdala se kvůli tomu… I když jestli můžu radit, tak já bych to na tvém místě překousla a po porodu to řešila soudně. Předpokládám, že dobré vztahy panují i mezi tvým bejvalým a přítelem, a že to všichni dokážete přenést, vždyť by to bylo jen na pár týdnů a navíc to nemusí nikdo vědět… Určitě bych se kvůli tomu nevdávala…
Večer si o všem chceme promluvit, přítel mi měl trochu za zlé,že to nechávám na poslední chvíli, ale teď mi od něj přišla sms,že aspoň že platí to jméno Sofie. Docela jsem měla hrůzu z jeho reakce a té jeho poznámky - vidíš,já ti to říkal,ale vypadá to,že to bude věcná diskuze.
Míno, moc mě mrzí, že radost ze Sofinky vám kazí taková s prominutím blbost…je to fakt na hlavu postavené…
Ale myslím si, že přítel se k tomu postavil více než chlapsky a teď se jenom domluvit, co dál. Všechno má řešení a i když s tím budou peripetie. Moc vám držím palce a přeji dobrou volbu!!
Hildo…super účes! Opravdu velmi praktické!!!!
Děkuju za podporu a moc se omlouvám,že dnes nejsem moc schopná reagovat na jiné věci,jen sobecky na svůj problém. Až najdeme pro nás to nejlepší řešení ze všech nabízených špatných,tak se mi uleví a budu zas normálně fungovat.
no, nemas to lehky, mino . ja bych to resila spis svatbou, po narozeni bude spousta jinych starosti a radosti - a proc si to pak kazit nejakymi soudy…
hildo , pekne
. ale musim rict, ono ti to fakt sluselo!!! asi na to mas dobrej oblicej, ne kazda muze mit mecha. fakt pekny!
Míno, to je jasný, že nemyslíš na nic jiného, ale přeci jen tip na co bys ještě mohla myslet: jste všichni zdraví, Sofinka přijde na svět za tři měsíce a kromě jednoho úředního papíru vás nic zá:,–(ního netrápí
Už jste zvládli i horší věci, ne?
Jo,to jo, musím to jen všechno vstřebat a né se babrat v tom,že jsem měla roky času to mít úředně v pořádku a tím pádem jednodušší. Protože vím,že to číst nebude,tak musím uznat,že před přítelem smekám,že se drží. No,nedovedu si představit být to opačně a kdyby mě někdo i jen dočasně vyšoupnul z rodného listu a sebral mi i příjmení.
A teď si ještě představuju tu trapnou situaci na porodnici u porodu,kdy já budu mít v porodopisu napsaného bývalého,v dokladech na matriku taky a jak mu nějaká zmatená sestra bude říkat i jeho příjmením.
Je to hustý ![]()
Míno, ono je to fakt hustý (jak píšeš)…ale já si myslím, že po porodu proběhnou věci tak hrozně rychle, že na všecno tohle zapomeneš a bude to brzy za vámi! Přítel je opravdu třída…v takových situacích člověk pozná, koho má vedle sebe…a možná si až tehdy uvědomí, že má opravdové štěstí!!! A havně to v sobě nedus…je to to nejhorší, co bys mohla udělat…přece jsme tu pro to!!!!!!!
Ahoj holky,
pardon, že vám sem lezu.
Míno moje sestra byla v úplně stejné situaci, rozvedla se když otěhotněla se souč. přítelem. Mamka právnička jí taky poradila, že lehčí cesta je svatba. Jen zašli na úřad a pak na oběd a měli klid. Ale sestra neměla narozdíl od tebe dobré vztahy s exmanželem. Tahat po soudech by se jí v šestinedělí určitě nechtělo.
Držím palec baruš z října
ahojky děvečky ![]()
teda Míno, to je pech, co?
Třeba se večer domluvíte a zítra budeš mít metřík navíc
![]()
a vůbec nejsi sobecká - to já bych musela být korunovanej sobec - vždyť já mám problém každou chvilku a taky pak řeším jenom sebe
(no občas si na někoho vzpomenu
)
Míno SVATBA. Jestli jste měli někdy v plánu se vzít, proč to neudělat právě teď? ![]()