Poradna duly
Jana Čurdová
Kato to ja bych se z tech gumicek osipala:( brrrrr, no ja doufam ze mi pak po porodu najde dr nejaky prasky po kterejch mi nebude blbe, aby se nam nestal bratricko/sestrickovskej maler
![]()
Joooo a diyk za typ na kamaradku uz mi poslala balicek za 400 ![]()
Miiri to ja si taky radsi vymaluju, natru skrine a tak… nez abych byla schopna neco usit
myslim ze by se mi nepovedlo sesit rovne 2 ks latky, jednou jsem zkousela plest salu a i kdyz jsme poctive pocitala kazdy oko na jedny strane byla o 20 cm sirsi
Denska jsem mati odnesla nejaky latky od tchyne na povlecenicko, sice nic moc, ale na poblinkani to bude stacit
takze dokud bude babicka a budu s ni mluvit mam vystarano
![]()
No taky musim myslet na Minu asi to ted nema moc jednoduchy, ale urcite zitra prijde s resenim a usmevem na tvari ![]()
Zuzajdiku jestli umis nemecky (ja zrovna ne, ale mohlo by se tam neco najit) tak tady je archiv burd http://www.burdamode.com/…37,deDE.html
Adelin taky na kozisek je tatka patricne pysnej
hrozne mne tim prekvapil a potesil a jeste se stim vytahoval u babicek…asi uz pomalu zacina tatinkovatet
![]()
Joo z tech kosilek jsem unesena uz mam doma jednu, ktera ma navic ty ohrnovaci rukavky, ze z nich jsou pak rukavicky proti poskrabani ![]()
Zitra vam musim nafotit alespon komodu, skoda ze nemame vrtacku na svetylko, to si musim chvili pockat, ale uz mame vymalovano a nalepenyho krtecka, jeste to svetylko + obrazky +postylku a Vikousek muze bydlet
![]()
miiri - no doktor mě straší s preeklampsií ( už vím
)…protože jsem měla vysokej tlak, bílkovinu v moči a přibrala jsem 2 kila za 14 dní
..no snad se to nepotvrdí a tlak mi zase klesne…kdyby to bylo nějak hrozný a začaly mi otoky, tak by musel Filip ven ![]()
petule - no my jsme to měli mít na koupi baráčku (mimochodem ty svině ho opravily a už stojí přes 2 melouny
) a teď jsme v koncích
asi to dopadne tak, že zrekonstrujem tenhle a konec! Ale právě to musíme ještě probrat..
katko - tak to jsem zvědavá, na jak dlouho ti ta zásoba vydrží ![]()
Raveno, noi u nas to bude taky zajimave............nesnasim horm. ATK, takze abych nahodou uz v 6ti nedeli necekala 3 dite ![]()
Toz uz fakt jdu do pelechu
Zuzajdiku a tady se daji objednat srihy z burdy, jen nevik kolik za jeden chteji:( a zas je 1/2 nemecky) http://www.miliimport.cz/
Napoly a treba by jste sehnali jeste jinej baracek kdyby jste se porozhlidli
Tajemství kapitána Nema
1 balení předvařených krevet
10 dkg másla
citronová šťáva
2 kelímky sladké smetany
světlá jíška (nejlépe hotová - Knorr)
kečup
vegeta
oregano
estragon
Příprava:
Rozmražené předvařené krevety propláchneme v teplé vodě. Na pánvičce rozpustíme kousek másla, přidáme krevety, vegetu a podusíme asi 5 minut. Zakapeme citronovou šťávou. Potom přidáme sladkou smetanu - dle počtu strávníků 1 - 2 kelímky. Krátce povaříme, přidáme estragon. Vzniklou omáčku zahustíme světlou jíškou. Přidáme trochu kečupu, který dodá omáčce světle růžovou barvu, nakonec přisypeme oregano, dobře promícháme a podáváme s těstovinami.
Tak tatkovi konci dovolena a od zitra budem s Vikouskem sami:(
jdem zkouknou kriminalku a supky do hajan…
Dobrou a krasny sny
Dneska jsem objevila ten přebalovák co chci z Ikei, že ho mají na Černém Mostě, tak pro něj zítra ráno pojedeme. Doufám, že ještě bude na skladě.
Zličín mám blíže, ale tam ho nemají.
zuzi, jo jo, to je presne ono.
holky s tou antikoncepci mi delate radost, ze vam taky nedela dobre. ja jsem ji brala jen asi pet sest let, vyzkousela jsem troje ruzny prasky a po vsech mi bylo spatne, tak jsem to vzdala. a ted uz bych to ani nemohla, kdyz se mi tak zhorsily krecaky. taky jsem zvedava, co s tim udelame po porodu, vzhledem k tomu, ze jsem zatim otehotnela vzdycky na prvni pokus ![]()
Taky jdu na kriminálku, taťulda si stěžuje, že kvůli tomu emiminovskýmu gangu je pořád v obýváku sám, tak jdu koukat, ať má radost. Dobrou noc a ahoj zítra
Vypadá to dobře, zkusím se ve městě poptat. Přes ten miliimport by se to asi dost prodražilo poštovným ![]()
urcite to nekde v galanterce budou mit, ja to kupovala v prodejne tiby ve dvore kr. n/l. a stalo to myslim kolem stovky. kdybys to nesehnala, tak ti to prinejhorsim muzu okopcit, ale ony se ty velky archy kopirujou blbe.
No, to se skoro nedá. Ale jestli je to pořád na stránkách (i když německých), tak by to mohli mít. A tys to šila? Z čeho jsi udělala tu kapsu na břicho?
Zuzi, díky…určitě brzy vyzkouším a pak dám vědět!!!
Raveno…fakt super věcičky. Ten kabátek je vážně suprový!!!!!! To u nás v sekáčích takové úlovky určitě neseženu…proto kupuju převážně na MMB.
taky jdu spát…jsem nějak utahá…asi z procházky ![]()
kalhoty ne, jen tu prestrihnutou halenku mi sila mamka.
ale ta kapsa byva vzdycky z pruzneho upletu - bavlna s elastanem, lycrou apod. nebo kdyz budes delat nejaky fakt spolecensky, tak treba viskoza+elastan.