LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
31.7.07 20:54

Kato to ja bych se z tech gumicek osipala:( brrrrr, no ja doufam ze mi pak po porodu najde dr nejaky prasky po kterejch mi nebude blbe, aby se nam nestal bratricko/sestrickovskej maler :D :D
Joooo a diyk za typ na kamaradku uz mi poslala balicek za 400 :D

Miiri to ja si taky radsi vymaluju, natru skrine a tak… nez abych byla schopna neco usit :( myslim ze by se mi nepovedlo sesit rovne 2 ks latky, jednou jsem zkousela plest salu a i kdyz jsme poctive pocitala kazdy oko na jedny strane byla o 20 cm sirsi :D :D :D Denska jsem mati odnesla nejaky latky od tchyne na povlecenicko, sice nic moc, ale na poblinkani to bude stacit :D :D :D takze dokud bude babicka a budu s ni mluvit mam vystarano :D :D

No taky musim myslet na Minu asi to ted nema moc jednoduchy, ale urcite zitra prijde s resenim a usmevem na tvari :D

Zuzajdiku jestli umis nemecky (ja zrovna ne, ale mohlo by se tam neco najit) tak tady je archiv burd http://www.burdamode.com/…37,deDE.html

Adelin taky na kozisek je tatka patricne pysnej :D hrozne mne tim prekvapil a potesil a jeste se stim vytahoval u babicek…asi uz pomalu zacina tatinkovatet :D :D
Joo z tech kosilek jsem unesena uz mam doma jednu, ktera ma navic ty ohrnovaci rukavky, ze z nich jsou pak rukavicky proti poskrabani :D

Zitra vam musim nafotit alespon komodu, skoda ze nemame vrtacku na svetylko, to si musim chvili pockat, ale uz mame vymalovano a nalepenyho krtecka, jeste to svetylko + obrazky +postylku a Vikousek muze bydlet :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
31.7.07 20:57

miiri - no doktor mě straší s preeklampsií ( už vím :lol: )…protože jsem měla vysokej tlak, bílkovinu v moči a přibrala jsem 2 kila za 14 dní :? ..no snad se to nepotvrdí a tlak mi zase klesne…kdyby to bylo nějak hrozný a začaly mi otoky, tak by musel Filip ven :(

petule - no my jsme to měli mít na koupi baráčku (mimochodem ty svině ho opravily a už stojí přes 2 melouny :-( ) a teď jsme v koncích :? asi to dopadne tak, že zrekonstrujem tenhle a konec! Ale právě to musíme ještě probrat..

katko - tak to jsem zvědavá, na jak dlouho ti ta zásoba vydrží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
31.7.07 21:02

Raveno, noi u nas to bude taky zajimave............nesnasim horm. ATK, takze abych nahodou uz v 6ti nedeli necekala 3 dite :-D

Toz uz fakt jdu do pelechu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
31.7.07 21:03

Zuzajdiku a tady se daji objednat srihy z burdy, jen nevik kolik za jeden chteji:( a zas je 1/2 nemecky) http://www.miliimport.cz/

Napoly a treba by jste sehnali jeste jinej baracek kdyby jste se porozhlidli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
31.7.07 21:03

Adel, něco jsem našla. Je to toto?

http://www.burdamode.com/…20,deDE.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
31.7.07 21:05

Tajemství kapitána Nema
1 balení předvařených krevet
10 dkg másla
citronová šťáva
2 kelímky sladké smetany
světlá jíška (nejlépe hotová - Knorr)
kečup
vegeta
oregano
estragon
Příprava:
Rozmražené předvařené krevety propláchneme v teplé vodě. Na pánvičce rozpustíme kousek másla, přidáme krevety, vegetu a podusíme asi 5 minut. Zakapeme citronovou šťávou. Potom přidáme sladkou smetanu - dle počtu strávníků 1 - 2 kelímky. Krátce povaříme, přidáme estragon. Vzniklou omáčku zahustíme světlou jíškou. Přidáme trochu kečupu, který dodá omáčce světle růžovou barvu, nakonec přisypeme oregano, dobře promícháme a podáváme s těstovinami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
31.7.07 21:09

Tak tatkovi konci dovolena a od zitra budem s Vikouskem sami:(
jdem zkouknou kriminalku a supky do hajan…

Dobrou a krasny sny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
31.7.07 21:11

Dneska jsem objevila ten přebalovák co chci z Ikei, že ho mají na Černém Mostě, tak pro něj zítra ráno pojedeme. Doufám, že ještě bude na skladě. :lol: Zličín mám blíže, ale tam ho nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
31.7.07 21:13

zuzi, jo jo, to je presne ono.

holky s tou antikoncepci mi delate radost, ze vam taky nedela dobre. ja jsem ji brala jen asi pet sest let, vyzkousela jsem troje ruzny prasky a po vsech mi bylo spatne, tak jsem to vzdala. a ted uz bych to ani nemohla, kdyz se mi tak zhorsily krecaky. taky jsem zvedava, co s tim udelame po porodu, vzhledem k tomu, ze jsem zatim otehotnela vzdycky na prvni pokus :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
31.7.07 21:15

Taky jdu na kriminálku, taťulda si stěžuje, že kvůli tomu emiminovskýmu gangu je pořád v obýváku sám, tak jdu koukat, ať má radost. Dobrou noc a ahoj zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
31.7.07 21:18

Vypadá to dobře, zkusím se ve městě poptat. Přes ten miliimport by se to asi dost prodražilo poštovným :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
31.7.07 21:20

urcite to nekde v galanterce budou mit, ja to kupovala v prodejne tiby ve dvore kr. n/l. a stalo to myslim kolem stovky. kdybys to nesehnala, tak ti to prinejhorsim muzu okopcit, ale ony se ty velky archy kopirujou blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
31.7.07 21:24

No, to se skoro nedá. Ale jestli je to pořád na stránkách (i když německých), tak by to mohli mít. A tys to šila? Z čeho jsi udělala tu kapsu na břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
31.7.07 21:32

Zuzi, díky…určitě brzy vyzkouším a pak dám vědět!!!

Raveno…fakt super věcičky. Ten kabátek je vážně suprový!!!!!! To u nás v sekáčích takové úlovky určitě neseženu…proto kupuju převážně na MMB.

taky jdu spát…jsem nějak utahá…asi z procházky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
31.7.07 21:32

kalhoty ne, jen tu prestrihnutou halenku mi sila mamka.
ale ta kapsa byva vzdycky z pruzneho upletu - bavlna s elastanem, lycrou apod. nebo kdyz budes delat nejaky fakt spolecensky, tak treba viskoza+elastan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí