Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte dievcatka,
teda ja nestiham ani citat ani pisat mam nejake zle obdobie - vela prace a vsetko ma boli. Nejako sa mi zacinaju hlasit krce nie len v nohe ale po celom tele a uz ma cele telo z toho boli a zle sa mi dycha. Doteraz som ani nevedela ze som tehotna a uz to zacina, bleeeeee.
Mino , veeeeeeeeeeeelmi gratulujem
, tak bude dalsia pekna tehu nevesticka.
Zuzi s priberanim si hlavu uz ja nerobim, ja som nabrala zatial 9 kil ani neviem ako a z coho, lebo sa stravujem normalne ako predtym, akurat sa mi zacala ukladat voda, tak asi preto. Si predstav, ze moja svagrina aj moja kolegyna zacinaju 9-ty mesiac a obe pribrali len 6,5 kg - nechapem........ Ale tak som si povedala ze mne je to jedno, ja to po porode dam dole raz-dva.
Peti - ta moja odmlka to je kvoli tomu ze nic nestiham a nic nevladzem - hehe.
Baby a co sa toho sexu tyka, tak neviem ako vy, ale ja som nadrzana aj s manzelom kazdy den, len ked pride vecer, tak sa zacnu hlasit krce a uz sa nic robit neda - to skor rano, ale to sa nam zase nechce vstavat - no udesne. A okrem toho neviem preco ale stale ma cele vnutro pri sexe boli, je to normalne? Ja neviem, ale nas sexualny zivot pada kvoli mne do zabudnutia
![]()
Jooooooooooo a zabudla som, ze uz len tri tyzdne do prace a jupiiiiiiiiii konieeeeeeeeec - sa potom asi unudim, hehe.
Mam tri tyzdne dovolenku a potom hajde na matersku, alebo este na marodku, ale do prace sa uz nevratim na tie dva tyzdne.
Babulky Vy ste ako na tom? Kedy koncite v praci?
Teda Míno - doufám, že to nevadí, ale řešili jsme to večer s manželem a shodli jsme se taky na vaší svatbě. Móóóóóc gratuluju
![]()
Já jsem si říkala, že večer šla nějaká záře směrem od Lípy
No a jelikož jsme tady všechny ženský zvědavý, tak pak koukej hodit termín a podrobnosti a tak, znáš to
![]()
Vezmu si jeho příjmení. A už máme i termín,teď jsem volala matrikářce do Jablonného v Podještědí a vyhověli mi - 10.10.2007 16,00 hod. (je to středa). Paní se jen ptala jestli to chceme na zámku Lemberk nebo normálně v obřadce - tak ji říkám že na Lemberku by k nám museli připojit aspoň jednu prohlídku,protože budeme 4 a to bychom se tam ztratili
......pak jenom někam na večeři a pak se už jen my dva chceme odebrat na jedno nádherný místo ve Sloupu v Čechách,kde jsem si před 5 lety už jednou „navždy spolu“ dali. A tam bude i svatební noc ![]()
A ještě jednu věc jsme tenkrát udělali - koupili si snubáky a oba je od té doby nosíme. Takže teď jen jestli je na obřad zapůjčit na chvíli oddávajícímu a nebo si koupit nový. ![]()
Dobré ránko Těhulky,
co to tu čtu? Míno , supéééééér. Gratuluji, mám obrovskou radost
![]()
Zuzi , gratuluji k úspěšné kontrole
A z těch kil si nic nedělej, po porodu to rychle shodíš. ![]()
Teda Míno - co mi to děláš, jsem citlivka těhotná a málem teď u toho brečím. Je to nádherný a bude ještě krásnější. Rozhodli jste se správně. ![]()
Strašně moc děkuju za podporu, neskutečně mi to pomohlo a podrželo.
Máte to u mě ![]()
Dneska mám uzávěrku,tak doufám že mi to půjde pěkně od ruky když teď mám pocit,že mi narostla křídla a je mi božsky.
** Seznámek **
Těhulky Ravena Česká Lípa, nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. ,KO 10.8., UZ 28.8., těh. 27+5 holčička Viktorka Miiri Praha, nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , ko 2.8., těh. 27+3 chlapeček Oliver kaccherie Uherské Hradiště, nar.82, vdaná, TP 30.10. , těh. 27+1 holčička Deniska lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 27+1 chlapeček Míša Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , těh. 27+1 holčička Krisulka Brno, nar.83, býk,vdaná, TP 30.10. , ko 1.8., těh. 27+1 chlapeček Hilda Třeboň, nar.80, váhy, vdaná, TP 2.11 ,těh. 26+5 chlapeček Honzík Kat-ka Jablonec n/N., nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , Genetika 6.8., KO 9.8., těh. 26+5 holčička Jituška Zuzajdik Olomouc, nar.80, ryby, vdaná, TP 5.11. , těh. 26+2 chlapeček Napoly Olomouc, nar.84, panna, TP 9.11. , těh. 25+5 chlapeček Filípek Siamina Praha 4, nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 25+4 holčička Sofie Gabriela Luli Bratislava, nar.79, rak,vdaná, TP 10.11. , těh. 25+4 chlapeček Jakubko Marťásek Náchod, nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , test na cukr 10.8., ko 15.8., těh. 25+1 chlapeček Alex Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , těh. 25+0 holčička Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , těh. 25+0 chlapeček adelina77 Hradec Králové, nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , KO 22.8., těh. 24+1 chlapeček kamm3 Kroměříž, nar.82, rak, svobodná, TP 21.11. , těh. 24+1 překvapení petule26 Uherské Hradiště, nar.81, lev, vdaná, TP 22.11. , těh. 23+6 chlapeček Jarouch nar.78, štír, svobodná, TP 22.11. , KO 22.8., těh. 23+6 překvapení Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. ,KO 2.8., těh. 23+2 holčička Veronika Mína Česká Lípa, nar.67, ryba, rozv., TP 26.11. , KO 10.8.,4D UZ 29.8., UZV 24.9 těh. 23+2holčička Sofie
holčičky : chlapečci = 8 : 11 překvapení 2
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná
//
1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0 //
Ahoj baby,
zdravim vas po dlouhe dobe! Byli jsme na par dni v laznich v Lednici - parada! Pak jen na otocku doma a jeste v jiznich Cechach na kolech - s briskem uz nic moc… No a zitra odjizdime prozmenu do Krkonos ![]()
Za chvilku vyrazim na ko! - vecer se doufam jeste ukazu
Tak, a ted co si tak matne pamatuju… No, nebudu predstirat, ze jsem vas komplet docetla
, ukecandy!
Martasku , prosim do seznamku „vdana“ ![]()
Napoly , drz se, holka! ty mas fakt vsechnu smetanu…
Adel , ber Adamka!!! nebo dojde na nejhorsi - resp. na Jardu ![]()
Jo, a tva humorna story mi pripomina me marne snahy dostat se k nove obcance
Musi se o ni pozadat do 15 dnu po svatbe, jenze na to potrebuju oddaci list - a baba na matrice pravila, ze ten mi vadaj nejdriv za 14 dnu
tak uz se tesim, ze se dnes zdrave na urade rozcilim ![]()
papa!
jezis, to je romantika
… urcite si to skvele uzijete, a sofinka snad bude mit rozum a vydrzi. my jsme se taky brali v rijnu, patnactyho. a meli jsme tak nadherny slunny pocasi, ze nam lecktery jarni a letni svatby zavidely ![]()
Míno,
tak to je krásny dátum, ten si ja osobne zapamatam az do smrti, lebo 10.10.2000 sa mojej kamoske narodila dcerka - po 26-tich rokoch co nemohla mat deti. Zo srdca Ti gratulujem ![]()
Ahojda Krisulko , vítej zpátky a zase si pěkně užij pokračování dovolený
A už to jdu do seznámku napravit ![]()
krisulko , vitej po svatebni ceste! soucitim s tebou. ja jsem po svatbe taky pekne dlouho byla bez obcanky, protoze jsem cekala, az nam prijde oddaci list, a on nesel a nesel, a po nekolika tydnech uz jsem sla postu, ze mi to porad neprichazi - no a ten dopis uz jim tam pomalu plesnivel. koza postacka nam proste nedala do schranky listek, ze si ho mame vyzvednout ![]()