Poradna duly
Jana Čurdová
luli, na to tvrdnuti se zeptej napoly, ta ma od vcera cerstvou zkusenost, nase exjeptiska ![]()
mino, no, to si taky rikam, ze to bude asi moc holcici. ale kdyz ta bezova je takova smutna… ach jo, pro holcicky se fakt nakupuje lip. ja chci holcickuuuuuuu ![]()
Ahoj holky,
Luli mně po orgasmu taky tvrdne bříško už od začátku těhotenství. S nikým jsem to neřešila, ale četla jsem, že orgasmy jsou dobré na procvičování dělohy k porodu ![]()
Míno, nestačím se divit, co se to tu děje. Dáte hlavy dohromady a určitě to vyřešíte, aby to pro vás bylo nejlepší ![]()
Luli tvrdnutí břicha po org. je normální,dochází ke stahu dělohy. Zdravé těhotné milování vůbec nevadí,teda myslím hlavně tomu miminku. Není se čeho bát,s klidem si užívejte do porodu. Pak už to bude jen - bacha,ať ho nevzbudíme ![]()
Adel právě že můžeš mladýmu obléknout co chceš pestrýho a v té šedé,či té svétlé pak pěkně vynikne!!!! Ale volba je na tvém vkusu.
Balím to v práci,stejně tu dnes víc nejsem než jsem.
Adel…ta oranžová se žirafkou je vážně super!!!! A to nva, že v tom bude kluk…já pro něj mám snad samé oranžové, béžové a zelené věcičky…nemám totiž moc ráda modrou!!! Ta béžová je fakt taková fádní a smutná!!!
Luli…já že kde jsi, už jsme tě tu postrádali…trochu té tvé slovenčiny!!! Jinak na Slovensku je mooooc fain!!!!
Napoly…jak je dnes? Je to lepší??????? Doufám, že jste oba OK!!!
Tak, rozhoidla jsem se, že od teď budu nakupovat systematicky. Jenže nevím, co bych tak systematicky koupila.. ![]()
Holky, teď nedávno tu byl odkaz na nějaký ten dobrý seznam, říkala jsem si, že na něj mrknu později a už nevím, kde ho hledat. Nevíte, kdy to bylo? Nebo nemáte ten odkaz někdo náhodou uložený?
Adel já bych teda brala tu žlutou, ta je fakt bezva ![]()
Te´d jsme se vrátily z písku a jsem úplně hotová, jelikož tu máme na hlídání dva jezevčíky a to je fakt procházka… Dítě se loudá, psi se loudaj, já táhnu krámy na písek a nákup… Fakt mamina
Ještě že jsem si spravila chuť bábovkou
Zítra čekám balík z látkovek tak doufám že přijde, jinak se mnou nic nebude…
Holky, kde jste zase ztracené? Já jsem si včera uklidila, takže nemusím nic dělat!!! Hurá!!!! (Do pokoje, kde mám v koši nevyžehlené prádlo, nechodím)
Tak jen odpočívám, nechávám se kopat do bříška a chystám se na vaření večeře - budou špagety s krevetovou máčkou.
A zítra kontrola, doufám, že všechno bude OK..
kuk, ja tu jsem. a hadej, co jsem prave snedla? spagety! akorat teda ne s krevetovou omackou, ale se zbytkem kurete od obeda, sunky a syra, proste jsem vybrakovala lednicku
. ja jsem se ted rozezrala, az to hezky neni
. na ty spagety jsem dostala takovou chut, ze jsem si je proste MUSELA uvarit…
ale uklizeno teda fakt nemam, navic aja kramarila v obyvaku, takze je tu vsude nastlano… (kdo ma dite, predstavi si). clovek musi koukat pod nohy, aby neuklouznul po knizce, auticku, plysakovi, lego kostce atd. atd.
No, tak to já si užívám ještě chvíli doby, kdy když uklidím, tak to chvíli vydrží
I když - přišla jsem domů v půl šesté a ještě nebylo ustláno, a to manžel pracuje celý den v ložnici, asi tak metr a půl od postele.. Ale co s ním? Přece ho kvůli tomu nevyměním.. ![]()
já jsem tu taky - UŽ ![]()
petulo - no už je to celkem lepší, ale nastal jinej „zlom“
teda víme to už od včerejšího odpoledne
jak jsem před tím psala, že jsme přes internet zkoušeli žádat o tu hypotéku, tak nám včera volali, že nám ji schválí…
já vím, asi bych se měla radovat, ale nějak jsme se o tom nebavili ani nijak neřešili…prostě to přišlo tak nečekaně (fakt nás to zaskočilo), že teďka se mi honí hlavou, že to asi nezvládneme se odstěhovat a ani bych se nedivila, kdyby Peťa myslel na to samé…
Jenže tohle je asi naše jediná možnost - pak už nám ji nedají - nebo jestli Peťa dostane výpověď, tak to bude v pytli…
takže další zmatek ![]()
no tak stlani po osmi letech manzelstvi uz fakt neresim. ale spinavy pradlo, nechany tam, kde mu odpadne od ruky, me vytaci spolehlive porad. a tvuj manzel pracuje doma? a jak to bude delat, az tam bude mimco? to si ti nejak nedovedu predstavit, soustredit se na praci, kdyz ho bude rozptylovat mimi.
a co systematicke nakupy, uz mas naplanovano
?
No, já abych řekla pravdu, tak si to taky moc neumím představit. Zrovna dnes cestou do práce jsem nad tím přemýšlela.. Ale jedno řešení by možná bylo - až asi do před třemi měsíci pracoval ve svém bývalém pokoji u jeho rodičů (bydlí tak 700m od nás), takže by se tam asi zase přemístil. Jinak on je zaměstnaný u firmy v Praze, ale má na starosti spíš Moravu, takže nemá kancelář nebo tak něco. Jen auto, notebook a telefon. Může makat kdekoliv:)
A systematické nákupy? No, zase jsem propadla beznaději…Ani seznam mi moc nepomohl. Myslím, že si nejdřív sepíšu, co už mám, a pak se do toho pustím. Nakonec jsem přišla na to, že spíš nemám co na mě než co na mimčo. A vůbec nevím, kde by se dalo něco koupit. Nechce se mi kupovat kalhoty za 1200,–-, když je to na 3 měsíce… NaAPOLY, kde kupuješ ty?
Do kanceláře chodím docela volně, ale na ty soudy se prostě čeká, že tam advokátka přijde v kostýmku nebo něčem podobném. Fosforově zelené plátěné kalhoty, které mám, to moc neřeší…
zuzi, tak to mate fajn, kdyz muze jit k rodicum. ono to bude lepsi nejen pro nej, ale i pro tebe
. ono jak si pak zajedes s tim mimcem nejakej rezim, tak dalsi clovek doma ti to akorat nabourava.
napoly, tak to je fajn, ne? aspon nejaka dobra zprava. i kdyz to treba nevyuzijete, tak proste jen to vedomi, ze byste mohli je fajn.