Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzajdiku ja si sla dneska koupit kalhoty do sekace (taky se mi nechce platit +- 1500 za katky na 2-3 mesice), protoze mam jen ty krtecky a sukni (taky ze sekace a je fakt super nextova za 160 jako nova) a saticky… a podivej co jsme s tatkou prinesly
D
…na ten hnedej kabatek je pysnej tatka zatim co jsem si zkousela kalhoty (zadny nemam, ale meli tam i tehu ke kostymku, coz ja nenosim) zaplul mezi pidi veci (a to byl v sekaci asi po 2 v zivote) a hned mi vtrhl do kabinky s ulovkem…je to fakt v super stavu a stasne heboucky misa) ty ruzovky jsme pak nasli spolu…no snad se budou Vikouskovi libit
pak jsem jeste postupne navstivili babicky a jeste rozmnozili sbirku oblecku 
nooo a ja uz si dneska sepsala seznam co a jaky velikosti mame a ted nejak musim spatlat seznam co nam jeste chybi… a pak systematicky rozdam, jelikoz kazdej otravuje co nam ma koupit
![]()
Napoly to je dobra zprava ne?
zuzajdiku - kde nakupuju co? Pro sebe nebo pro mimčo?
No pro sebe jsem si koupila zatím jenom tričko, jelikož nikam moc nechodím a mám ještě pár, co mi před těhu byly volný
a kalhoty mám taky zatím jedny, co mi byly větší, ale teď jsem si zboku našila klíny, tak je to super na bříško
Ale moc dlouho mi už nevydrží ![]()
Jinak ty systematický nakupy - já jsem si napsala seznam, co potřebuju do kočárku, do postýlky a pak na doma…teď budu objednávat ty věci do kočárku (zatím jsou slevy na fusaky a tak, takže toho využívám) a taky v Olmiku jsem zatím nic nenašla…
a mezi tím samozřejmě nějaký hadříky ![]()
toť můj systém ![]()
No, já už jsem dokonce zvažovala, že bych si i něco ušila, ale umím šít jen podle střihů a nevím, kde je vzít. Zkusím se jít mrknout do galanterky, jestli v takových těch burda střizích něco nebude. Neodebíráte náhodou někdo přímo časopis Burda, že byste hodily tip, ve které něco těhu bylo? Půjčila bych si ji pak od tety..
Ahojte
cely den jsem nebyla na netu… uspech ![]()
Zuzajdiku, ja kalhoty nakupuji na mimibazaru www.mimibazar.cz
Poridila jsem 2 za celkem 400, sice byli nosene, ale nebyl to znat
A prodavaji i nove§
Mino..........maas pech.....ale jak se rika, jestli se milujete neni co resit
Napoly..........no mas to cim dal zapeklitejsi
Dnes sme porusuli celibat. a uzili si gumisexu..........pak jsem musela do drogerky pro kondomy, uz doma nezbylo nic jsem netusilla ze je to takova palka ![]()
Hildo, teda ja bych te holohlavou nepoznala
Ahoj, tak se zase hlásím.
Dočetla jsem jen asi poslední 4 stránky.
Zuzajdíku - tip fakt bohužel nedám, neumím ani šít, takže střihy mi taky nic neříkají.
Napoly- to je pozitivní zpráva, fakt to nezkusíte?
Hildo - na té fotce na ježourka jsi ty?
A k chudince Míně - před asi 8 lety řešil podobný problém můj známý. Rozvedli se a jeho žena už byla těhotná s novým přítelem, byla nějaká hodně nemocná, chvíli po porodu bohužel zemřela a nebyla znovu vdaná. Takže tenhle můj známý se stal otcem toho chudáka mimíska a taky to pak řešili soudně. Ještě, že ten nový přítel se bez problémů k otcovství přiznal a neprotahovalo se to. Smutný příběh.
Nevím jestli bych se vdávala, ale představa, že mimčo ponese byť pár týdnů příjmení bývalého je strašná. Držím palečky, ať to vyřešíte co nejlépe.
teda katko
- v krabičce bývají 3, ne? ![]()
a na mimibazar se koukám, ale vždycky je tam minimálně 15 stránek, takže už u páté se mi rozostřuje vidění
![]()
NApoly, no za 12 durexu 160 kacek..........ja kupuji za:,–(ne ve velkem
miiri - já nevím, co budeme dělat
co když mi potvrdí tu „blbost“ (zas nevím ten název)…co když to nestihneme?…ale každopádně to musíme vyřešit co nejdřív…ach jo - nemám já to lehký ![]()
ty bláho
![]()
tak to teda klobouk dolů
…to já mám tady vánoce s jednoho sexíku a ty tady rovnou 12×
![]()
Pockej, ale my sexovali jen 1×, to mame na priste.. ale nebudu pokazde behat do drogerky a tam se cervenat ![]()
zuzi, ja jsem v minulem tehu mela halenku podle strihu burda, ted jsem to tady vyhrabala, jsou tam strihy na dve halenky a troje kalhoty (dlouhy, 3/4 kapsace a kratasky - vsechno s kapsou na brisko). je to:
burda easy c. 8376.
Napoly- nemůžu to dohledat, prosímtě co ti mají nebo nemají potvrdit? Děsíš.
raveno , ten kabatek-kozisek je rozkosnej!!! a ty veci od babicek jsou uzasny prakticky, presne tyhle zavinovaci kosilky se zajickama jsem mela na aju a muzu rict, ze ten pruznej uplet je super a jak je to pres hrudnicek dvojity, tak to krasne hreje, proste na zimni mimco na telicko to nejlepsi, co muze byt. prave minulej tyden jsem kupovala na kluka ty samy bily a do modra, protoze po aje mam jen s ruzovyma zajickama ![]()
Zuzi, na tom MMB se dá fakt dobře nakoupit…jenom mě to pořád neláká si něco kupovat. Já jsem teda docela dobře nakoupila v HM v Olympii v Olomouci, ale byly to spíše sportovní věcičky! Já teď řeším spíše trička než kalhoty…no a hlavně řeším věci na mimíska…to mě fakt baví! Ale už musím brzdit
Jo a jak děláš tu krevetou omáčku
Mám doma krevety, že bych to vyzkoušela.
Napoly…nějak tomu nerozumím…tu hypotéku máte na nový byt nebo na rekonstrukci starého? Měli jste se přeci někam stěhovat, ne? Promiň, nějak se mi to nevybavuje…
Jinak špagety…ty bych si taky dala! Právě jsme se s mamkou vrátili z pochodu…ona tak chodí skoro každý večer 6km rychlou chůzí…a tak jsem se dnes přidala. Prý je chůze velice zdravá a mě to hrozně baví…člověk jde přírodou, skoro nikoho nepotká..no prostě super oddech!! No a teď bych si ty špagety dala!
Raveno, krasne hadriky
JA jsem nak unavena, jdu si dat sprsku a spat