Poradna duly
Jana Čurdová
to já jsem to tomu svýmu taky četla a chudák byl zelenej až na prcině
nesnáší totiž mlíko a cokoliv s tím spojený ![]()
no ale nejvic boli kdyz mne nakopne z prava pod zebra, celkove mam tu stranu nejakou citlivou uz od zacatku…obac do ni mam jakoby krece a kor kdyz se Vikousek rozhodne ji proverit!!!
Ty jo ten gymball je fakt uzasnej i kdyz porad nevim jestli je dostatecne spravne nafouknutej…kdyby jste slyseli velkou ranu tak prasknul a s Vikouskem se valime na zemi
![]()
.Mína. píše:
Napoly ale to si může dovolit jen Katka když si zamrazí do mrazáku (myslím tu.......)Že bych mimi taky pozdobila zeď?
Mino, ted jsem vubec nepochopila. co si zamrazim????
Jo a Mino............nechej zed zdi, verim, ze budes mit dostatecne kreativni holcicku a pomaluje zed sama ![]()
U nas Jenda pomaloval..............rucickama od masla, cokolady, pak i vlastni krvi....... a nejvice se nam libi malovani od hlinikove lzice a pak cary od riditek odrazedla ![]()
míno - já můžu všechno!!!
a že váháš - normálně jí tam na zeď nakresli sluníčko, domeček, okýnko a v tom okýnku maminku - to můžeš použít fotku nebo tam pověs zrcadlo
![]()
Katko s těma ATB je to fakt síla, v každé řadě léků je alespoň jeden bez doplatku. Ale pokud si alergička,tak je to složitější-tvůj dr.měl možnost požádat revizního lékaře tvé ZP o povolení plné úhrady poj. Pak je otázka jak by se k tomu tvá poj.postavila.
Kato Sofinka to mamince pak jen opravi
a vylepsi… Jinak predpokladam ze Mina myslela kdyz budes mit zasoby na mrazaku muze dostat i tatinek, jak psala Napoly
![]()
No jako že si zamrazíš do zásoby a večer to bude vždy pro taťku (viz popis od Napoly) ![]()
No Vlada to ochutnal a radeji rekl ne, dekuji......... ani do caje si nedal ![]()
Raveno,je vidět že jsou v České Lípě jen samá chytrá děvčata. Aspoň někdo mi tu rozumí ![]()
Noo Kuba pri predstave, ze by to mel ochutnat zezelenal tak nevim nevim, jak by pri tom jeste ![]()
Mino to bude tim stejnym zravym ovzdusim
![]()
hele hele, my Olomoučačky taky nejsme žádné hlupaně
![]()
hele, budete kupovat mimčům ty hrací lehátka/houpajdy?
Napoly celý večer koukám na net na povlečení a ty lehátka. Ségra to používala hodně,tak to asi dobrý je.Jen nevím jaký ![]()
no ja chci koupit hraci deku s hrazdickou, ale to staci az tak pry cca ve 2 mesici, a takovou tu sedajdu/ lehajdu na doma na krmeni mam slibenou k zapujceni
já jsem přemýšlela o tomhle - hlavně, když bude prcek u babičky
http://www.babylife.cz/…2439_mmm.jpg /> a vibruje a hraje
Aha tak to neznam…no jenze dalsi kram uz se nam asi nevejde do bytu… kdyz budeme mit jezdici kosik + autosedacku +lehatko…no leda by si to koupila babicka, ale tam jim stejne malou moc nepujcim hlavne k ty jedny babicce
![]()