LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
28.7.07 21:31

:lol: :lol: to já jsem to tomu svýmu taky četla a chudák byl zelenej až na prcině :-( nesnáší totiž mlíko a cokoliv s tím spojený 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.7.07 21:32

no ale nejvic boli kdyz mne nakopne z prava pod zebra, celkove mam tu stranu nejakou citlivou uz od zacatku…obac do ni mam jakoby krece a kor kdyz se Vikousek rozhodne ji proverit!!!

Ty jo ten gymball je fakt uzasnej i kdyz porad nevim jestli je dostatecne spravne nafouknutej…kdyby jste slyseli velkou ranu tak prasknul a s Vikouskem se valime na zemi :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.7.07 21:33
.Mína. píše:
Napoly ale to si může dovolit jen Katka když si zamrazí do mrazáku (myslím tu.......)Že bych mimi taky pozdobila zeď?

Mino, ted jsem vubec nepochopila. co si zamrazim????

Jo a Mino............nechej zed zdi, verim, ze budes mit dostatecne kreativni holcicku a pomaluje zed sama :-D

U nas Jenda pomaloval..............rucickama od masla, cokolady, pak i vlastni krvi....... a nejvice se nam libi malovani od hlinikove lzice a pak cary od riditek odrazedla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
28.7.07 21:33

míno - já můžu všechno!!! :lol: :lol: a že váháš - normálně jí tam na zeď nakresli sluníčko, domeček, okýnko a v tom okýnku maminku - to můžeš použít fotku nebo tam pověs zrcadlo :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.7.07 21:36

Katko s těma ATB je to fakt síla, v každé řadě léků je alespoň jeden bez doplatku. Ale pokud si alergička,tak je to složitější-tvůj dr.měl možnost požádat revizního lékaře tvé ZP o povolení plné úhrady poj. Pak je otázka jak by se k tomu tvá poj.postavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.7.07 21:37

Kato Sofinka to mamince pak jen opravi :! :! a vylepsi… Jinak predpokladam ze Mina myslela kdyz budes mit zasoby na mrazaku muze dostat i tatinek, jak psala Napoly :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.7.07 21:38

No jako že si zamrazíš do zásoby a večer to bude vždy pro taťku (viz popis od Napoly) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.7.07 21:38

No Vlada to ochutnal a radeji rekl ne, dekuji......... ani do caje si nedal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.7.07 21:39

Raveno,je vidět že jsou v České Lípě jen samá chytrá děvčata. Aspoň někdo mi tu rozumí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.7.07 21:40

Noo Kuba pri predstave, ze by to mel ochutnat zezelenal tak nevim nevim, jak by pri tom jeste :oops:

Mino to bude tim stejnym zravym ovzdusim :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
28.7.07 21:43

hele hele, my Olomoučačky taky nejsme žádné hlupaně :lol: :lol:
hele, budete kupovat mimčům ty hrací lehátka/houpajdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.7.07 21:45

Napoly celý večer koukám na net na povlečení a ty lehátka. Ségra to používala hodně,tak to asi dobrý je.Jen nevím jaký :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.7.07 21:47

no ja chci koupit hraci deku s hrazdickou, ale to staci az tak pry cca ve 2 mesici, a takovou tu sedajdu/ lehajdu na doma na krmeni mam slibenou k zapujceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
28.7.07 21:47

já jsem přemýšlela o tomhle - hlavně, když bude prcek u babičky
http://www.babylife.cz/…2439_mmm.jpg /> a vibruje a hraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.7.07 21:50

Aha tak to neznam…no jenze dalsi kram uz se nam asi nevejde do bytu… kdyz budeme mit jezdici kosik + autosedacku +lehatko…no leda by si to koupila babicka, ale tam jim stejne malou moc nepujcim hlavne k ty jedny babicce :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí