Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj baby
![]()
Petule vitej
![]()
Mino to je fakt napytel, ale hlave ze mel pojistku a zacaluji to!!
Napoly domluvy s babickama jsou naprd stejne se pak montuji do vsecho dokud je razne nevyhodis
na to se pripravuju ja…i kdyz matinka kdo vi treba ji budu prosit, aby se na prdelku prisla vubec podivat ![]()
Mi dneska morili komodu ted uz mne ceka jen lakovanicko,…taky uz mam koupenej primalex a krteckovou bordurku… a ruzovy svetylko z Ikei…takze kdyz se povede budu se chlubit ![]()
Adelin kopiruj adresu ty zmenseniny pak to nebude obri ![]()
No ja jsem zvedava na konec srpna co nam pan doktor povi o obrikovi v brise…doufam ze velkej bude jen ten domecek
jinak nerodim ![]()
zatim pa pa
Mám dva dotazy - co budete dávat pod prostěradlo aby se nepročůrala matrace? Je něco „spešl“ aby mimi neleželo na igelitu?
A ještě - co ty polohovatelný udělátka - aby se mimi neotáčelo,je to dobrý?
Mino ja mam neprocuraci podlozku z Ikei za 170 KC a co jsou polohovatelný udělátka netusim
mas link jak to vubec vypada ![]()
holky, diky, uz je opraveno. jsem trdylko ![]()
mino , ja zatim pod prosteradlo nic ted na zacatek davat nebudu, prcek bude spat v zavinovacce a tu procurat je docela prace. a ty ruzny igelity a podlozky sustej nebo jsou neprodysny atd., a ja chci aby to mel prcek pohodlny.
a pak pozdejc budu davat vlozku z ikey http://www.ikea.com/…cts/10024388 , u aji ji pouzivam, co nenosi plinky.
a ty polohovaci valecky jsme nemeli a ani mit nebudem, ono v zavinovacce se to dite napolohuje taky dobre.
JA davala jednorazovku podlozku pod prosteradlo, ale nprocural to mladas, vetsinou byl v zavince a Adel ma pravdu valecky nepotrebujes, v zavince se polohuje perfektne
Raveno, teda to ¨bude mit Viktorka krasny pokojicek!!!!
Kato to doufam, ale bude to jen roh v nasi loznici, pokojicek totiz nevlastnime
jsem zveda jak ty my pokusy s barvickama dopadnou
![]()
Adelin jinak jsi dobra nakupci, mi se stavovali jen v tescu v Decine kdyz jsem jeli od segry a tam nic nemeli ![]()
Tak to je dobrej typ s tou podložkou z IKEi. Mám dvě zavinky,byly komplet s povlečením do postýlky. Stačí doufám dvoje ?
Mino aha tak uz vim
, tedy stim zlutym medou je to roztomily, ale taky nic takovyho nemam v planu porizovat, stejne budu malou davat spat v zavinovacce (doporucuji to manimy) a to se jen tak neprekuli
![]()
mino , fakt myslim ze jsou zbytecny. a koupit je pak muzes vzdycky, kdyby sofinka mela extra slehlou hlavinku na jedny strane, a neslo to jinak. (jinak ja mela rovnanou hlavinku pytlikem ryze a taky jsem to prezila
)
raveno , ja uz si nekdy pripadam jako socka, kdyz se takhle raduju z levnych nakupu (ne, fakt nesleduju v letakach, kde maj levnejsi jogurty a maslo
), ale proste me to bavi, kdyz sezenu levne kvalitni veci ![]()
Raveno prej je v Zámecký ulici dobrej sekáč s dětským značkovým oblečením. Tam nad tou hospodou na rohu.
mino, ja myslim, ze dve zavinky staci. teda pokud nebudes mit extra blinkose. ja mela tri vlozky do zavinky a sest nebo sedm povlaku a prala jsem porad dokola. ale aja fakt tech 6 mesicu blinkala po kazdym kojeni.
Adelin tak to ja mam taky tak 2 nasobnou radost kdyz sezenu neco krasnyho v akci… a znackovy veci tak na 95% kupuju ve vyprodejich
mam jich pak vic a jeste pocit ze jsme usetrila
a to mne ba…potraviny neresim, ale oblecky to zas joooo
![]()
Mino zavinky objednavam 2 +2 novy povleceni + budu mit jeste po nas 3 maly povlecenicka na perinky kdyby nahodou jsme mely hodne malerku za sebou
no a preci jen kdyby to nestacilo tak se vzdycky da koupit ![]()
jooo o hrosikovi vim jenze na uplne maly mimi se mi do sekace nechce myslim tak az pulrocni
to tam pak budu pecena varena, hrozne mne bavi se prehrabavat tunama oblecku a hlavne pak je nema kazdej druhej ![]()
Adel ale do rychlozavinovacek nejsou zadny vlozky to se asi pere cely ze jo? Ja si chtela poridit jen ty na suchac…nebo je dobry mit i klasickou???
Adel tak to ti jí na srazíku skouknem
(myslím tu hlavu)
Je super, že to můžu s někým probrat,přítel by koupil všechno,děti nic - všechno přepočítávají na CD s hrama do PC a já sem z toho všeho vedle.
Dřív nic nebylo,nic neměli,nic se neřešilo a vlastně se ani moc nekupovalo-většinu věcí jsem měla tak od různa poděděné. Teď pořizuji kompletně všechno nové,ale úplně. ![]()