LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
28.7.07 18:42

Ahoj baby :D :D

Petule vitej :! :!

Mino to je fakt napytel, ale hlave ze mel pojistku a zacaluji to!!

Napoly domluvy s babickama jsou naprd stejne se pak montuji do vsecho dokud je razne nevyhodis :D :D na to se pripravuju ja…i kdyz matinka kdo vi treba ji budu prosit, aby se na prdelku prisla vubec podivat :(

Mi dneska morili komodu ted uz mne ceka jen lakovanicko,…taky uz mam koupenej primalex a krteckovou bordurku… a ruzovy svetylko z Ikei…takze kdyz se povede budu se chlubit :D

Adelin kopiruj adresu ty zmenseniny pak to nebude obri :D

No ja jsem zvedava na konec srpna co nam pan doktor povi o obrikovi v brise…doufam ze velkej bude jen ten domecek :! :! :! jinak nerodim :D
zatim pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.7.07 18:45

Mám dva dotazy - co budete dávat pod prostěradlo aby se nepročůrala matrace? Je něco „spešl“ aby mimi neleželo na igelitu?
A ještě - co ty polohovatelný udělátka - aby se mimi neotáčelo,je to dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.7.07 18:48

Mino ja mam neprocuraci podlozku z Ikei za 170 KC a co jsou polohovatelný udělátka netusim :( mas link jak to vubec vypada :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.7.07 18:49

holky, diky, uz je opraveno. jsem trdylko :lol:

mino , ja zatim pod prosteradlo nic ted na zacatek davat nebudu, prcek bude spat v zavinovacce a tu procurat je docela prace. a ty ruzny igelity a podlozky sustej nebo jsou neprodysny atd., a ja chci aby to mel prcek pohodlny.
a pak pozdejc budu davat vlozku z ikey http://www.ikea.com/…cts/10024388 , u aji ji pouzivam, co nenosi plinky.

a ty polohovaci valecky jsme nemeli a ani mit nebudem, ono v zavinovacce se to dite napolohuje taky dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.7.07 18:53

mam presne tu jako Adelin :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.7.07 18:54

JA davala jednorazovku podlozku pod prosteradlo, ale nprocural to mladas, vetsinou byl v zavince a Adel ma pravdu valecky nepotrebujes, v zavince se polohuje perfektne

Raveno, teda to ¨bude mit Viktorka krasny pokojicek!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.7.07 18:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.7.07 18:57

Kato to doufam, ale bude to jen roh v nasi loznici, pokojicek totiz nevlastnime :( jsem zveda jak ty my pokusy s barvickama dopadnou :D :D

Adelin jinak jsi dobra nakupci, mi se stavovali jen v tescu v Decine kdyz jsem jeli od segry a tam nic nemeli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.7.07 19:00

Tak to je dobrej typ s tou podložkou z IKEi. Mám dvě zavinky,byly komplet s povlečením do postýlky. Stačí doufám dvoje ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475

Mino aha tak uz vim :D , tedy stim zlutym medou je to roztomily, ale taky nic takovyho nemam v planu porizovat, stejne budu malou davat spat v zavinovacce (doporucuji to manimy) a to se jen tak neprekuli :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141

mino , fakt myslim ze jsou zbytecny. a koupit je pak muzes vzdycky, kdyby sofinka mela extra slehlou hlavinku na jedny strane, a neslo to jinak. (jinak ja mela rovnanou hlavinku pytlikem ryze a taky jsem to prezila :D )

raveno , ja uz si nekdy pripadam jako socka, kdyz se takhle raduju z levnych nakupu (ne, fakt nesleduju v letakach, kde maj levnejsi jogurty a maslo :D ), ale proste me to bavi, kdyz sezenu levne kvalitni veci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.7.07 19:02

Raveno prej je v Zámecký ulici dobrej sekáč s dětským značkovým oblečením. Tam nad tou hospodou na rohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.7.07 19:03

mino, ja myslim, ze dve zavinky staci. teda pokud nebudes mit extra blinkose. ja mela tri vlozky do zavinky a sest nebo sedm povlaku a prala jsem porad dokola. ale aja fakt tech 6 mesicu blinkala po kazdym kojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.7.07 19:08

Adelin tak to ja mam taky tak 2 nasobnou radost kdyz sezenu neco krasnyho v akci… a znackovy veci tak na 95% kupuju ve vyprodejich :D :D mam jich pak vic a jeste pocit ze jsme usetrila :D :D :D a to mne ba…potraviny neresim, ale oblecky to zas joooo :D :D

Mino zavinky objednavam 2 +2 novy povleceni + budu mit jeste po nas 3 maly povlecenicka na perinky kdyby nahodou jsme mely hodne malerku za sebou :D :D no a preci jen kdyby to nestacilo tak se vzdycky da koupit :D

jooo o hrosikovi vim jenze na uplne maly mimi se mi do sekace nechce myslim tak az pulrocni :D :D to tam pak budu pecena varena, hrozne mne bavi se prehrabavat tunama oblecku a hlavne pak je nema kazdej druhej :!

Adel ale do rychlozavinovacek nejsou zadny vlozky to se asi pere cely ze jo? Ja si chtela poridit jen ty na suchac…nebo je dobry mit i klasickou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.7.07 19:09

Adel tak to ti jí na srazíku skouknem :lol: :lol: :lol: (myslím tu hlavu)

Je super, že to můžu s někým probrat,přítel by koupil všechno,děti nic - všechno přepočítávají na CD s hrama do PC a já sem z toho všeho vedle.
Dřív nic nebylo,nic neměli,nic se neřešilo a vlastně se ani moc nekupovalo-většinu věcí jsem měla tak od různa poděděné. Teď pořizuji kompletně všechno nové,ale úplně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí