Poradna duly
Jana Čurdová
Miiri nechala jsem jen malinko prostrihat a par prouzku, ale jestli budu mit z vyletu nejakou trochu uchazejici fotecku urcite dam
mne uz by nepomohl ani nejlespi stylista s kadernikem
a jestli mne tedy tatka nenecha u tech hrosiku nebo slonu jak vyhrozuje
![]()
Adelin ja uz se pomalu ale jiste k ty 90 blizim
jen doufam ze ted uz to nepujde tak strasne rychle nahoru, clovek se jen otocil a mel 2 kila nahore…
Hoolky loucim se jdu ukuchtit rychlo obidek sbalit a pa pa
Raveno, váhu vůbec neřeš. My už máme 13 kg. Na genetice se mě ptala, kde že to jako nosím, že to není vůbec poznat, ale je to tak. Z mých 60 mám už 73. Taky doufám, že teď už to nepůjde tak rychle.
Ale teď mysli na výlet a pěkně si to tam užij!
ahoj holky,
Míno vítej zpátky, už jsi nám tu moc chyběla ![]()
Napoly já si taky myslim, že uděláte líp, když se odstěhujete. Akorát bych teda ještě posečkala s tou hypotékou a raději bych našla nějakej podnájem, abyste si zkusili jak to utáhnete a tak. První rok s miminkem je hodně drahej a taky předpokládám, že u rodičů jste asi moc neplatili, ne? Hypotéku si člověk může vzít vždycky. A taky bych asi počkala, až taťka bude mít v práci smlouvu na neurčito… A s tou ségrou nevim, ve svém okolí mám podobnej případ a neklape to… Držim palce ať to vyjde podle vašich představ
Jinak holky, dneska jsem byla na lovu v sekáči a ulovila takovou krásnou krajkovou černou halenku s korálkama a pro miminko 2 dupačky a kabátek s méďou… Máme tady novej sekáč a začíná mě to fakt bavit, i když jsem do sekáčů nikdy předtím nechodila…
Katko s tou tlustou jsi fakt na hlavu…
Adel souhlasím s tebou, ať fňukaj až budou mít 90… Já už 90 mam, dokonce 91,5 ![]()
Ahojte
NApoly. teda ja bych se taky odstehovala...........ale asi spise ten pronajem a hypoteku az pozdeji
Jo holky, prominte, s tou vahou, jsem trapna, mam zatim je 69 kilo, a predtehu jsem mela 67, no verim ze 90 neni zadny med......
Nebudu tady par dni… musim do nemocnice na kapacky, rano nastupuji.....
JA to preventivni, ale nutne, no co nadelam ![]()
** Seznámek **
Těhulky Ravena Česká Lípa, nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. ,KO 10.8., UZ 28.8., těh. 26+3 holčička Viktorka Miiri Praha, nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , 4D 21.7., ko 2.8., těh. 26+1 chlapeček Oliver kaccherie Uherské Hradiště, nar.82, vdaná, TP 30.10. , těh. 25+6 holčička Deniska lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 25+6
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , těh. 25+6 holčička Krisulka Brno, nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , ko 1.8., těh. 25+6 chlapeček Hilda Třeboň, nar.80, váhy, vdaná, TP 2.11 ,těh. 25+3 chlapeček Honzík Kat-ka Jablonec n/N., nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , těh. 25+3 holčička Jituška Zuzajdik Olomouc, nar.80, ryby, vdaná, TP 5.11. , těh. 25+0 chlapeček Napoly Olomouc, nar.84, panna, TP 9.11. , těh. 24+3 chlapeček Filípek Siamina Praha 4, nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 24+2 holčička Sofie Gabriela Luli Bratislava, nar.79, rak,vdaná, TP 10.11. , těh. 24+2 chlapeček Jakubko Marťásek Náchod, nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , test na cukr 10.8., ko 15.8., těh. 23+6 chlapeček Alex Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , těh. 23+5 holčička Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , těh. 23+5 chlapeček adelina77 Hradec Králové, nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , ko 25.7., těh. 22+6 chlapeček kamm3 Kroměříž, nar.82, rak, svobodná, TP 21.11. , těh. 22+5 překvapení petule26 Uherské Hradiště, nar.81, lev, vdaná, TP 22.11. , těh. 22+4 chlapeček Jarouch nar.78, štír, svobodná, TP 22.11. , těh. 22+4 překvapení Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , těh. 22+0 holčička Veronika Mína Česká Lípa, nar.67, ryba, rozv., TP 26.11. , těh. 22+0holčička Sofie
holčičky : chlapečci = 8 : 10 překvapení 2
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná Těhulka Kikija nar.81, panna, vdaná
//
1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0 //
teď jen chybí ta banka + schválení hypotéky a pak už jen čekat, až se trochu ochladí, abychom to mohli říct našim
aby mamu netrefilo ![]()
Katuš - copak se děje? doufám, že ne nic vážného ![]()
jo a dneska jsem byla ve městě, tak mám samozřejmě zase nějaké úlovky - pak hodím foto ![]()
katko , co se deje, proc na kapacky? nedes nas ![]()
hildo , udelalas mi velkou radost
. ja zacala na 89 a zatim je drzim, ale to jen diky nevolnostem. posledni dobou mi ale zas zacalo chutnat, takze brzo se budeme predhanet
. ravena se urcite taky zapoji, ze jo
. jinak minule jsem nabrala za cele tehu 14 kg a nemohla se na konci skoro hnout ![]()
jo a ty sekace jsou bezva, ja pro aju skoro ani jinde nenakupuju. zrovna dneska jsme byli okouknout nove zbozi v mem oblibenem, a aja ma satecky, tricko a overalek na spani (super na ted, s kratkym rukavem i nohavickama) a kluk cepicku a bodycko (ja je nemam moc rada, ty prevlikaci pres hlavu, ale tohle je jakoby zavinovaci a na boku na patentky, ze se uplne cely da rozepnout).
kačiku - mě se to nezdá vybledlý, ale mám to špatně vyfocený
a teď pár hadříků
a zjistila jsem, že ulítávám na pidifustičkách
![]()
Ahoj
Ka-tko - proč jdeš na kapačky, to jsi mě pěkně vyděsila
Je všechno v pořádku?
Kačíku - to jsi mě trochu zklamala s tou soupravou do postýlky, taky si chci jednu objednat a teď se trochu bojím. Chci takové to béžové se žirafkama.
raveno - užij si výlet a pak referuj. ![]()
Napoly - pěkné úlovky ![]()
Jdu s dcerou někam na kafíčko, tak pak ještě nakouknu.
Ahoj,
Adel a Raveno,jste vedle jak jedle,na monitoru naskočilo po změření 504 gr
Takže to bude spíš po tom taťkovi ![]()
Jinak Miiri nějaký čas nejezdi do dětských krámečků na Černý most - všechno jsme tam dnes vykoupili.Mám téměř výbavu po kupě - jen postýlku a pár blbostí.Kočárek je objednaný - bude za měsíc až dva.
Napoly na matku bič a pryč
A věř,že mimi by přineslo další dohady.Hypotéku naprosto schvaluji,jen s tou ségrou opatrně,nevíš koho si najde za partnera-aby to nebyl nějaký prudil. A pak dům potřebuje neustále nějaké opravy a pozor na dohady kolem toho.Jste mladý,vždyť si splátky můžete rozvrhnout na co nejdelší dobu.Když byste si brali milion na 20 let (myslím,že to jde i na dýl) nemůžete platit víc jak 5.OOO,–KČ.Radši bych volila variantu jít do toho bez ségry a případně část domku upravit tak,aby se dal pronajmout a uhradí ti to hypotéční splátky ![]()
A teď mám problém já. V Gennetu mají na 4D UZV plno do půly září a tak se musím objednat jinde. Miiri ,prosím,kde si byla? Pro mě je nejlepší zajet do PHY,tam to znám.
napoly , jen do toho, nakupuj a uzivej si to
. z toho modryho kompletku je uplne videt, jak je mekouckej, to na tech pidivecickach miluju, jak jsou hebounky a mekounky…
mino , tak tos mi teda vyrazila dech. myslim, ze sofinka trumfla vsechny listopadovy miminka
. akorat mi teda rekni, kde ji jako mas schovanou, ty hubenoure??? nezvazili ti k sofince nedopatrenim jeste nejaky tvoje organy
?
Míno - já byla v tom Gennetu. Je fakt, že jsem to měla objednané od května. Ale zkus si zarezervovat to září a domluv se, že by sis třeba volala, jestli někdo neodřekne. Když jsem to tam viděla, tak chápu, proč to dělají až ve vysokém stádiu těhu. U menšího mimi bys tam skoro nic neviděla. Tohle se celou dobu hýbe, reaguje na tvoje pošťouchnutí břicha, otvírá pusinku a tak. U toho dřívějšího těhu by to asi ještě nebylo ono. Ještě to dělá Podolí, tak zkus tam.
Napoly - na té fotce s manželem máš fikaně černé tričko ať nic nevidíme, co? Bříško si můžeme jenom domyslet. ![]()
Jo ještě Míno - po tom tvém náletu do nákupního centra v Praze, asi zařídíme zákaz vstupu do dětských obchůdků, jinak tady na nás nic nezbyde.
![]()
Miiri oni mi řekli že v pulce září už je pozdě. Že mám zkusit Hloubětín a nebo Podolí. No,zkusím něco najít na netu.
Adel nás to taky překvapilo,ale je fakt,že vy jste všechny chodili 20.t. a já dnes byla vlastně na poslední chvíli.Ale už se mi začíná ukazovat holka jedna,ve středu jsem v 6. tak bude foto
Ahoj holky, celý den řeším různé neřešitelné věci, takže aby se nám to trochu pohnulo: vzhledem k tomu, že jsem od Prahy jedna z nejvzdálenějších, navrhuji srazík buď v pátek 10. nebo 24. srpna. To v Praze zřejmě budu, toho 24. téměř určitě, jiné termíny pro mě nepřipadají v úvahu:) Co vy na to
![]()