Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzajdíku - to je super autíčko, můžu se zeptat kolik stálo?
Jasně, stálo 1210,–. Ale nejsem si jistá, jestli jde koupit i jinde, než v té Boleslavi. Prodavačka tvrdila, že ne…
mino , myslis takovou bolest, jako ze to vystreluje? jestli jo, tak to jsem mela minule. je to takovy neprijemny, vlastne to snad ani neni bolest, takovy divny palivy pnuti… musis na ulici vypadat uchvatne, kdyz to na tebe zrovna prijde ![]()
zuzi , tak to auticko vypada v realu fakt jinak. ta prvni fotka je jejich reklamni, ne? aby to vypadalo co nejbombasticejc. na ty druhy vypada v pohode, vypada tam asi tak o polovinu uzsi
. v kazdym pripade to drobek uzije, odrazedla jsou super vec. my na nem jezdime porad.
jinak nase slecna byla hodna asi tak dve hodinky a pak se zas zacala nesmyslne vztekat, takze uz na ten zadek fakt dostala (a povidejte mi nekdo o tyrani deti, dobre mireny placnuti pres zadek dela divy. je klid, uz zase seka dobrotu.)
krasny nedelni dopoledne ![]()
u nas se suprove ochladilo ![]()
Vcera jsme s Viktorkou parili az do pulnoci, byla snad vazne cely vecer vzhuru…chudak mala na dzusu a tome
ale masicko ji maminka udelala mnam mnam…
Zuzajdiku to auticko je vazne nadherny!!!
Miiri uzasny fotecky Oliverka, fakt to vypada suprove…Mi nakonec nejdem maji full terminy a dalsi cesty do Prahy mne po patku nelakaji… i kdyz je fakt ze v utery jedeme do ZOO a na parnicek se segrusi a jejim pritelem… ale maj klimosku a snad nebude tak priserny dusno…
Mino mne taky posledni dobou boli spodni kosti, ale zatim to jde
to stim briskem je malinko horsi, hlavne vecer musim pravy bok cely rozmasirovavat na tvrdnuti mi napsal rozpustny magnesium…docela se to da pit
![]()
Jooo a ty nausnicky byli suprovy a kdyby nahodou skutecnost neodpovidala tak jim je vzdycky muzes omlatit o hlavu, al emyslim ze budou super…pro Viktorku uz jsou skoro v cistirne, tatka ji chtel kupovat novy, ale ja ji chci dat ty moje
az budu mit dam fotecku…
tak zatim se mejte krasne a opatrujte se
Souhlasím, ty náušničky byly nádherný, rozhodně bych neváhala.
Tady v Olomouci je příšerný vedro, po obědě jsem chvíli spala, ale tím vedrem jsem se stejně probudila. Horší je, že po dovolené máme prázdnou ledničku, takže budeme muset jít nakoupit. Tak strašně nechci
V tom vedru sednout do auta, chodit po obchodě a pak všechno vykládat a uklízet.. Fuj..
A zítra se mi tak hrozně nechce do práce
Vůbec si nepamatuju, kdy bych k tomu měla takový odpor. Mám celý týden samé hnusné věci. A představte si, jeden klient mi volal už dnes dopoledne.. Já fakt nevím, přijde mi to docela neslušný. No, nezvedla jsem mu to. Ani jsem neměla odvahu podívat se do mailu. Až zítra ![]()
Ale ve středu mám zpestření, naši kupují u Vídně obytné auto, tak pro ně jedu s nimi. Říkala jsem si, že bychom se cestou zpět mohli i zastavit na nějaký výprodej. Máte s tím v Rakousku zkušenosti?
Ahoj holky!
Zuzajdíku…vítej zpátky!!!!!! Autíčko je super, fakt…teď se na to díval Ladik a byl z toho celý pryč!!!!!! ![]()
Míno…s tou bolestí je to u mě taky tak…jenom to nejde ani rozchodit. Prostě nevím, jak si sednout nebo lehnout. Hrůza a děs!!!
Jo a kočárek máme ten Casualplay, myslím, že je ještě v galerii, ale máme černý
…jednak je univerzální a i když víme, že je to klučina, tak jsme volili tento a doplnili limetkovou taškou. Prostě se mi to zdálo nejhezčí!
Raveno, vy jste byli do půlnoci a mi až do půl čtvrté! To dáváme těm mimískům zabrat, co? Malý se potom začal trochu ošívat a kopal, tak jsme zavelila odchod a miláček chca nechca šel domů! Takže jsem dnes KO, ještě když máme v bytě 29 stupňů!
Teď chci zjistit něco o 3D ultrazvuku v Brně v Krpoli a objednat se tam. Byli tam bratránek a byli spokojeni i s přítupem i s cenou (500Kč). Takže asi do toho půjdem. jenom aby mě ještě objednali
Aby už nebylo pozdě!!!
jeee, holky, vy se fakt vsechny jeste pecete? to my uz ne, hec
! u nas dneska prijemne pofukuje vetrik (teda chvilem prijemne, chvilema nam i litaly plastova kresilka po dvorku
), takovy idealni pocasko na trictvrtaky a lehounky svetrik. no fuj, to jsem ale hnusna, ze se takhle vytahuju, co? ale co, vy si zas muzete po nocich parit, to ja uz ne
. ale je fakt, ze kdyz to nase zvire v pul jedenacte konecne zalehne, ze si docela rada jdu lehnout taky. no jen doufam, ze se kluk prizpusobi adelcine rezimu, protoze jestli ten bude chodit spat v osm a vstavat v pet, tak asi padnu…
NAPOLY, co je s tebou? vzdycky te zahlidnu nahore, ze jsi ve foru, ale ani radka od tebe. co se deje?
petule , mne se ta kombinace cerna-limetkova taky libi vic, vybrala jsi dobre ![]()
Peťul tu černou schvaluji!!!!! Vypadá moc dobře a mimi v něm hezky vynikne. My taky jdeme do tmavé.
Zuzajdíku tak to já jsem asi pako,protože už včera jsem si zajela do práce a přivezla část z haldy papírů domů.Celý den se v tom hrohrabávám. Je to stejně nespravedlivé když musím vlastně dohánět věci za dovolenou
To bych si dneska měla napsat jako přesčas
Jestli jedete na Vídeň přes Znojmo,tak tam je v té free zoně spousta obchodů,možná by se tam dalo ledascos sehnat.
Adel a Petul,ta bolest je pouze v jednom místě (těsně nad klitorisem
) a nikam jinam nevystřeluje. Jen vyvolává palčivou bolest s pocitem,že to místo je necitlivé. Bože,jestli za chvíli budu mrtvá na spodek ![]()
Mino jestli jste to na ty dovce neprehaneli
..mne boli proste kosti, ale nepravidelne a mam pak problem sedet…
Petule tak to mi v pul ctvrty zas vstavaly
…u nas se grilovalo jen do 12 pak vsichini sli do hospy…a to nevim co bych tam delala a uz jsme stejne byly krasne unavene, jen nechapu ze jsme zas pak strasily ![]()
Noo musim se k necemu priznat, jak jsme byli na tom cukr testu, tak tam prisli s uplne pidi miminkem nemam presnej odhad, ale bylo fakti strasne pidi..cca 14 dni max mesic a nejak mne to vystrasilo, dostala jsem strach ze je moooc malinky a bezbrany a ze nebudu vedet co snim
a dokonce se mi o tom zdalo, ze jsme nedokazala vzit Viktorku do ruky, ze byla moc malinka a ja jsme se ji bala vzit… Uz mi zacina asi zase hrabat…pokud to nebylo z hladu
…stalo se Vam neco podobnyho? nebo to proste pak neresite kdyz je prdisek na svete a natakovy kraviny se nemysli???
Adelin Napoly s nami asi nechce mluvit ![]()
Raveno, myslím si, že žádná ženská ne to nemůže být 100% připravená a zaskočí to prostě každou. Ale taky si myslím, že to máme prostě zakódované a při kontaktu s tím mimískem se to v nás automaticky aktivuje a my budeme vědět, co dělat. Jinak si myslím, že zaskočená je každá ženská…a i chlap!
Peti mas pravdu ze nikdo neni 100% pripraveny, ale 3 mesice pred porodem mne to nejak zaskocilo a vydesilo…fakt to byl hroznej pocit
asi se musim poradne zamestnat ![]()
raveno ono je to úplně jiný, když to mimi je tvoje. Jak říká Petul to prostě přijde.
Jinak já měla dneska v noci dobrej sen, rodila jsem, teda než jsem porodila, tak jsem se probudila. Ufff.
Raveno to mi povídej,před chvíli tu u mě byla ségra s malou (15 měsíců) ukazát jak konečně začala sama chodit. A to byla honička! I kocour z toho byl vedle a chudák zalezl pod konferenč.stolek. Ale ono se to na nás začne valit postupně,neboj že bys to nezvládla.
A teď přijímám typy na zítřejší váhu a míru Sofi. Budu přesně ukončený 22. t. Osobně nemám vůbec tušení. ![]()
no jo, ty obavy. prvorodicky se desi, ze nezvladnou jedno, my s malym prckem se budem desit, ze nezvladneme dve najednou a mina s miiri, jestli si na vsechno jeste vzpomenou ![]()
mino, ono jde o to, jestli bude sofinka drobek po tobe nebo kus zensky po tatinkovi
. ale snad po tobe, tak tipuju tak 400-450g.