Poradna duly
Jana Čurdová
Kati - kráááááásne miminko. A pocuvaj, ked sa Jenik narodil, myslim ako ked z teba vyliezol na svet - plakala si? Lebo ja len ked pozeram na tie miminka a predstavim si svoje ako pride na svet tak uz mi slzicky lezu do oci. Ja sa asi rozplacem od stastia jak hrom, xixi
Jo Luli brecela, jako zelva..................ale castecne od bolesti siti ![]()
Jinak fotky mame na www.voc.cz
Kati, zaujimalo by ma, ze ci to sitie boli aj ked si das urobit epidural. A vobec nechapem, ze ked ta nastrihnu - to vraj neboli, tak preco ked to idu sit tak to normalne lokalne neumrtvia - nechapem. Ja mam vysoky prah citlivosti, takze asi im tam budem odpadavat ked ma budu sit bez umrtvenia - no sa tesim
Dikec za pochvalu. jsem na synka pysna ![]()
Luli ja nemela epidural, tak nevim, ale asi to neboli, je to necitlive
Nastrih nebolel, citila jsem ho a opichal mi to, ale stejne jsem se cukala bolesti a brecela
Kati, - ja som asi slepa, ale na ten stranke ziadne fotky najst neviem, xixix - posles mi link kde su?
Kati - ja som ale taky slepuch - uz to mam, Jeeeeeeezisi, normalne mi srdce stislo. Kraaaasne miminko.
Katko krásný fotky ![]()
Adel taky mooooc gratuluju ke včerejší promoci ![]()
Luli jen se neboj, ono naroste. Já s Aničkou taky neměla pořád nic a ty poslední tři měsíce mi narost takovej kotel, že mi nikdo nevěřil že nečekám dvojčata ![]()
Jinak tady dneska hrozný dusno, v noci sice byla bouřka, teda spíš bouřtička, ale vedro pořád. Ať už je ten podzim. Miluju když padá listí a začínaj se nakupovat vánoční dárky… Do toho ještě malý miminko, neni to krása? ![]()
luli , souhlasim s jarouchem, budes mit krasnyho trpaslicka ![]()
petule , neboj, s habitama uz jsem si taky uzila, meli jsme je i s cepickama na bc. promoci v opave. v brne je nastesti dostali jen budouci PhDr. ![]()
katko , ty jsi ale fakt na kazdy fotce jina
nehoupas nas nahodou, fakt jsi to vsechno ty
![]()
no a kdyz jsme u tech svateb, tak taky pridam jednu nostalgickou (nase svatba pred osmi lety… (jestli se mi to povede
).
obleceni jeste nafoceny nemam, ale pochlubim se pak urcite, nebojte holky

Adeliiii,
no neviem ci nas trpaslicek nebude nahodou po ocinkovi lebo ocinko ma skoro dva metre, vyse sto kil a nohy ma strnastky. A nas trpaslicek kope uz od 17 - teho tyzdna, co si myslim ze labky bude mat urcite po nom
![]()
Adeli,
a tiez pozeram ze tiez mas „vlasatu polovicku“ . Moj drahy mal vlasy pod lopatky, ale mesiac pred svadbou sa dal ostrihat, len tak pod usi, xixixi. A moja mamina bola z toho cela prec, ze „booooooooze, taky bol pekny sandokan“ - xixixixi. Takze nechavame zase narast - hehe
![]()
Inac ma tolko vela vlasov a huste, ze ma chvost ako kon a ma ich tak trikrat viac ako ja, xixixixi. To je hruza, chlapi maju take pekne vlasy.......
luli , nemysli si, ze ty vlasy porad ma
. to mu bylo dvaadvacet, pak zacaly postupne ubyvat
, delat se kouty a kolecko… nejdriv zkracoval a ted uz se nechava „strihat“ strojkem
.
tak jsem si s tou vcerejsi promoci trochu zavzpominala a vyhrabala fotky z tech predchozich bc. promoci. a kdyz mi to vkladani fotek uz tak hezky jde, tak vam je sem hodim
kdyz na to tak koukam, tak to je docela sila, jak postupne maminovatim - prvni je z roku 2003 (opava) a druha 2005 (ostrava), tam uz jsem mela aju.

tak jsem konecne docetla vcerejsek, ufff.
kaciku , ja jsem taky pro sabinku, kdyz uz by to nebyla verunka. vendulka uz tak pekna neni.
krisulko , rozpalene brno bylo samozrejme uchvatne
. nahodou jsem si tam koupila apartni tyrkysovy letni slamacek (v te ohavne budove omega na svobodaku, je tam takovy fajn kramek s klobouky a destniky) a taky jsme si dali VYBORNY slavnostni obed v restauraci pizza coloseum (myslim, ze se to tak jmenuje, je to vedle velkeho spalicku), pekne jsme se s prominutim prezrali.
ted jsem koukala na tvuj metrik - fakt uz se zitra vdavas?
luli , s tim dojetim u porodu… mne se teda nepostestilo byt dojata. cekala jsem nejaky silny zazitek, az malou poprve uvidim, ale nic se nekonalo. kdyz ji „vytahli“, tak byla cela modra (mela trosinku pupecnik kolem krcicku) a ani mi ji neprilozili, hned s ni bezeli pryc. ale dojatej byl tatinek, kdyz nam ji pak asi po dvaceti minutach dali, tak tam u me s ni sedel a dve hodiny brecel. nevim, jestli dojetim, vycerpanim, nebo bezmoci, ze nevi, co si s tim mrnouskem pocit… mne v tu chvili bylo vsechno tak nejak jedno, byla jsem hlavne rada, ze uz to mam za sebou. emoce veskere zadne… jinak nastrih fakt neboli (strihnou to do kontrakce, takze to pres tu bolest ani nepoznas
) a siti je neprijemny, protoze najednou tu bolest vnimas, uz nefunguje adrenalin, jako kdyz tlacis mimco. ale prezit se to da, vubec se toho neboj.
co se týče toho šití tak já ho necítila, protože jsem si nechala píchnout epidurál a můžu ho vřele doporučit, protože je to nesmírná úleva
Kamarádku šil nějakej medik a udělal to špatně, tak jí museli rozpárat a zašít znova, říkala že myslela že umře…