Poradna duly
Jana Čurdová
Krasny ranko,
tedy u nas jste neprselo, ale je krasne zatazeno, jeste by to chtelo vetricek
(bych neverila, ze se nekdy budu rozplyvat nad zatazenou oblohou v lete) Sakra nez jsem to napsala a odeslala par mailuku uz se dere slunicko a mraky zmizely
![]()
Luli nahodou krasny pidi brisko, bud rada ze malej je v poradku a staci mu malej domecek a ty ses tim nemusis tahat ![]()
Ja taky otykam nohy mam jak konve, ale kdyz prestanou ty vedra je to OK…
Holky ja se prekonala a pekla kureci stehynka, ale mam to uz vychytany a k troube jsme sla jen 2 x a ani jsem je nespalila
Ale co budu varit dneska to fakt netusim…
Dneska budu na přání dcery asi vařit bramboračku s houbama a maximálně nějaký těstovinový salát možná s tuňákem ať je do čeho dloubat i během dne.
Když je to vedro, tak mi taky otékají nohy, ale doma si je hodím na stůl a je to dobrý.
Miiri o tý bramboračce taky přemejšlim, mam na ní děsnou chuť, ale vůbec se mi nechce ![]()
Teď jsem práve uprostřed cukrtestu, tak jsem si jen odskočila domu a za chvíli letim zpátky… Je to fakt vopruz, doufám, že to bude v pohodě a nezakážou mi sladký, to by mě v tomhle vedru asi dostalo ![]()
Tak se zatim mějte a já pak napíšu jak to dopadlo
Hildo, no ten cukrtest ti nezavidim
Luli teda ty mas pidi brisko, to si budete s Minou konkurovat o nejmensi brisko v diskuzi ![]()
JA dnes nevarim, jelikoz je Vlada v Praze az do patku, tak se nejak odbydu, maly ma navareno ![]()
Jo a dnes se moje mlade snazi prokopat pravym bokem......bricho mam taky jak melon.........no co uz, hlavne ze sme zdravi
Ahoj děvčata,
konečně jsem se dostala na net. Měla jsem dovolenou a než jsem se vrátila, tak tu přibylo snad 30 stránek. Sice jsem se snažila vás dočíst, ale moc si toho nepamatuji. Takže gratuluji k úspěšným kontrolám. A koukala jsem, že nebudeme mít jediné překvapení.
Na UZV jsme dopadli dobře, na další UZV jdeme v září (teprve se musíme objednat). Příští středu máme kontrolu v poradně, tak jsem zvědavá, jestli také půjdeme na ten sladký blivajz. Můj žaludek to určitě nezvládne. Já do sebe nedostatnu ani sladký čaj.
Jdu trochu pracovat, mám tu toho za těch 14 dní docela dost. Ale určitě ještě nakouknu.
Mějte se zatím fajn a užívejte si „ochlazení“.
Ahojda Těhulky.
Vrátila jsem se z kontroly a vše je v naprostém pořádku
10.8. jdu na ten hnusnej test na cukr ![]()
Luli, ty máš krásný malinkatý bříško
Ale hlavní je, že to stačí mimískovi ![]()
Zítra ráno odjíždím na chatu s Martínkem a našima. Zůstanu tam minimálně týden, takže budu i bez netu. Kačko , můžu ti na chvíli předat seznámek?
** Seznámek **
Těhulky Ravena Česká Lípa, nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , ko 20.7., těh. 25+5 holčička Viktorka Miiri Praha, nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , 4D 21.7., ko 2.8., těh. 25+3 chlapeček Oliver kaccherie Uherské Hradiště, nar.82, vdaná, TP 30.10. , těh. 25+1 , holčička Deniska lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 25+1
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , těh. 25+1 holčička Krisulka Brno, nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , ko 1.8., těh. 25+1 chlapeček Hilda Třeboň, nar.80, váhy, vdaná, TP 2.11 ,těh. 24+5 chlapeček Honzík Kat-ka Jablonec n/N., nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , těh. 24+5 holčička Jituška Zuzajdik Olomouc, nar.80, ryby, vdaná, TP 5.11. , těh. 24+2 chlapeček Napoly Olomouc, nar.84, panna, TP 9.11. , těh. 23+5 chlapeček Filípek Siamina Praha 4, nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 23+4 holčička Sofie Gabriela Luli Bratislava, nar.79, rak,vdaná, TP 10.11. , ko +UZV 23.7.,těh. 23+4 chlapeček Jakubko Marťásek Náchod, nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , test na cukr 10.8., ko 15.8., těh. 23+1 chlapeček Alex Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , těh. 22+6 holčička Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , těh. 22+6 chlapeček adelina77 Hradec Králové, nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , ko 25.7., těh. 22+1 chlapeček kamm3 Kroměříž, nar.82, rak, svobodná, TP 21.11. , těh. 22+0 překvapení petule26 Uherské Hradiště, nar.81, lev, vdaná, TP 22.11. , těh. 21+6 chlapeček Jarouch nar.78, štír, svobodná, TP 22.11. , těh. 21+6 překvapení Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , těh. 21+2 holčička Veronika Mína Česká Lípa, nar.67, ryba, rozv., TP 26.11. , UZV 23.7., těh. 21+2 holčička Sofie
holčičky : chlapečci = 8 : 10 překvapení 2
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná Těhulka Kikija nar.81, panna, vdaná
//
1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0 //
Jarouch toz vitej z dovci ![]()
Ja na ten cukr nejdu. u nas se nedela
Martasku, ke ko gratuluji a jo, nejak to pofackuji. ale nebud dyl jak tyden jo?????
ka-tka píše:
Jarouch toz vitej z dovci![]()
Ja na ten cukr nejdu. u nas se nedela
Martasku, ke ko gratuluji a jo, nejak to pofackuji. ale nebud dyl jak tyden jo?????
Kačko, budu se snažit ![]()
Miriiii, tych 7 kil mam na zadku a nohach a prsiach, celkovo to bude len kopa
la a este sa mi aj celulitida urobila ze fuj - ale to preto, lebo som sa rozozrala ako prasa - brrrrrrrr
Ahoj holky!!
Luli, krásné bříško…já mám podobné…taky to jde spíše vidět na zadku, bocích a nikde jinde! Když jsme byli zamlouvat kočárek, tak se mě paní ptala, kdy máme termín…asi si myslela, že si kupujeme kočar dopředu ![]()
Marťásku, gratuluju k úspěšné kontrole! A užij si s malým chatu!!!!
Hildo, co test? jak to dopadlo???? Závidím, že už to máš za sebou! I když v tom vedru taky asi nic moc, co???
Raveno, ty si teda kuchařka!!! Já se dnes jen tak přiživím, protože v tom horku nemám absolutně na nic chuť!
Ahojky ![]()
Luli ty máš ale krásné bříško a těch 7kg máš kde jako? ![]()
Marťásku hezkou dovču!!! ![]()
Adelin gratuluji k zítřejšímu skoku do 6.měsíce ![]()
Tak my jsme včera z manžou probírali (důkladněji) jména a dohodli jsme se že Veroniku necháme jen jako pracovní jméno (a pro ostatní) a do porodu se rozhodnem mezi Sabinkou a Vendulkou!
A s Natálkou problém nebude neboť jsme včera zjistili že souhlasí s každým jménem které sme jí navrhli
![]()
Petule fakt velka kucharka:-)…koupit stehna okorenit a dat upect je umeni
no co hlavne ze tatkovi chutna…Ja Vam tak zavidim ty testovinovy salaty…bych musela varit jen pro sebe Kuba to nepapa…by se asi otravil…je fakt desny jak ty maminky ovlivni stravu svych potomku!!!
Taaak uz to mam dneska bude zadelany zelicko, bram. knedlik (z pytliku:-)) a uzeny… to taky neni moc prace… Musim varit teply protoze Kuba nechodi na obidky
![]()
Raveno…já jenom, že tak poctivě vaříš! Naštěstí Ladik chodí na obědy a někdy i na večeře, takže není problém…spíše když uvařím, tak to potom jím sama ![]()
Kačiku, Sabinka i Vendulka jsou moc hezká jména…já bych se přikláněla k Sabince ![]()
To my máme se jménem docela problém. Teď jsme to museli nechat uležet a uvidíme…prostě se nějak nemůžeme sjednotit
…tak to necháme chvilinku vyšumět a pak uvidíme