Poradna duly
Jana Čurdová
Kato mne by taky stacila uplne malinka cca 3 kilova slecinka
dr rikal ze je to normalni vaha tak snad
ja jdu na Uz az ve 30tt tak jsme zvedava kolik nam zvazi
Adel , obrovská gratulace ke zdravému chlapečkovi. Mám radost ![]()
A k těm cvalíkům, když jsme byli na UZV v pátek, náš „malý“ brouček měl 6OO g. Martínek, když se narodil, měl 4 kg. Doufám, že to teď ještě nepřetáhnem ![]()
ravena píše:
Martasku chlap ma byt chlap a ne zadny tintitko![]()
holky, diky za gratulace. ja jsem si tak oddechla…
raveno, chlap ma byt chlap, ale kdyz ho mas vytlacit, tak neni nad tintitko
. kdyz jsem rodila aju, tak se mi na pokoji stridali sami chlapi (jako myslim mimina
), celkem ctyri, a zadnej nemel pod 4 kila! ten nejvetsi mel vic jak 4,5kg a brali ho klestema a jeste se mu pri porodu zlomila klicni kost, smudlovi. aja se svou porodni vahou 3,33 tam byla uplnej drobecek, a jak mi panecku dala zabrat ![]()
a kluci prej byvaji vetsi, tak nevim, no, radsi bych brala to tintitko…
katko, a co ty vyprodeje v praze, stoji za to tam jet?
ach jo, tak jsem se tesila, jak mi prijde balik s tema obleckama, no a prave mi prisel mail, ze to poslou az pristi tyden, ze ted maji dovcu. jo kdybych pozorne cetla informace na uvodni strane, ze
…
Adel.........meli krasne vecicky v CA ale mne v patek jeste nedorazil rodicak.......
a HM, predrazene, v tescu nic moc..........next je drahy ![]()
Ale koupila jsem Jendovi siltku a trico a Jitce 2 cepicky...... sobe triko s dlouhym, Vladovi nic ![]()
Adel to asi nebude zadna sranda:( no a je pravda ze muj chlap mel 1,90 porodni vahu a dneska ma 185cm/105 kilicek
…
tak si budeme prat krasny maly tintitka
![]()
Ahoj holky, zdravím z dovolené ![]()
Byli jsme dnes v Prachovských skalách, docela záhul, ale zvládli jsme menší i větší okruh. A navrch ještě lehkou procházku po Jičíně. Ale řeknu vám - cestou zpět do Turnova už jsem ani nemluvila, jen dýchala. Naštěstí to máme s polopenzí, takže hned jsme skočili na veču. A teď už ležím v pelechu s notebookem na břiše a hledám program na zítra.. Ale myslím, že nejpozději do půl hodiny jsem tuhá ![]()
Zuzajdik
raveno , ted nevim, jestli jsi mela jen to povleceni nebo i zavinku, ale narazila jsem na zavinovacku s tema tvyma medvidkama http://www.ivesna.cz/…i-p-706.html?…
a maji tam i to povleceni v ruzovym, abys mela na obmenu
http://www.ivesna.cz/…i-p-400.html?…
zuzajdiku , tak nevim, jsi fakt tehule nebo robot??? jak jsi mohla v tom dnesnim vedru pochodovat??? zitra si vyberte nejakou lepsi trasu
, treba ke Komaru nebo jinymu rybniku, at se mate kde osvezit…
Zdravím všechny co přežili dnešní hic ![]()
Dneska jsem musela řešit jednu nepříjemnost v rodině, byl to takový dlouhý hovor, jsem z toho nějaká rozložená. Znáte to, když musíte někomu koho máte ráda říct něco hodně nepříjemného. Cítím se mizerně a nemůžu se na nic soustředit. A k tomu jsem objevila v kuchyni na zemi nějakého brouka, takový černý asi 1cm, to je něco na mně. Štítím se hmyzu, takže ho nemůžu zabít. No a než manžel pochopil, že potřebuju ať něco udělá, tak jsem byla z toho chudáka brouka hotová. Jsem zralá na panáka, takže si jdu lehnout, snad bude něco v telce, ať se odreaguju.
Mějte se a zítra přežijte to vedro, brzo bude líp.
Pa
Dobré ránko, Těhulky ![]()
Tak Miiri doufám, že to má brouk už za sebou a neboj se, dneska bude určitě lepší den ![]()
Zítra ráno jdu na ko a pak asi na týden odjíždím s Martínkem a svými rodiči na chatu, kde nebudu mít net. Bude se mi stýskat a někomu vnutím na tu chvilku seznámek ![]()
** Seznámek **
Těhulky Ravena Česká Lípa, nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , ko 20.7., těh. 25+4 holčička Viktorka Miiri Praha, nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , 4D 21.7., ko 2.8., těh. 25+2 chlapeček Oliver kaccherie Uherské Hradiště, nar.82, vdaná, TP 30.10. , ko 17.7., těh. 25+0 , holčička Deniska lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 25+0
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , těh. 25+0 holčička Krisulka Brno, nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , ko 1.8., těh. 25+0 chlapeček Hilda Třeboň, nar.80, váhy, vdaná, TP 2.11 ,těh. 24+4 chlapeček Honzík Kat-ka Jablonec n/N., nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , těh. 24+4 holčička Jituška Zuzajdik Olomouc, nar.80, ryby, vdaná, TP 5.11. , těh. 24+1 chlapeček Napoly Olomouc, nar.84, panna, TP 9.11. , ko 16.7., těh. 23+4 chlapeček Filípek Siamina Praha 4, nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 23+3 holčička Sofie Gabriela Luli Bratislava, nar.79, rak,vdaná, TP 10.11. , ko +UZV 23.7.,těh. 23+3 chlapeček Jakubko Marťásek Náchod, nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , ko 18.7., těh. 23+0 chlapeček Alex Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , těh. 22+5 holčička Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , těh. 22+5 chlapeček adelina77 Hradec Králové, nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , ko 25.7., těh. 22+0 chlapeček kamm3 Kroměříž, nar.82, rak, svobodná, TP 21.11. , těh. 21+6 překvapení petule26 Uherské Hradiště, nar.81, lev, vdaná, TP 22.11. , těh. 21+5 chlapeček Jarouch nar.78, štír, svobodná, TP 22.11. , těh. 21+5 překvapení Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , těh. 21+1 holčička Veronika Mína Česká Lípa, nar.67, ryba, rozv., TP 26.11. , UZV 23.7., těh. 21+1 holčička Sofie
holčičky : chlapečci = 8 : 10 překvapení 2
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky